Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó egészség – jobb élet A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó egészség – jobb élet A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója."— Előadás másolata:

1 Jó egészség – jobb élet A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója

2 Egészség - az örök emberi téma Az egészség a fenntartható emberi fejlődés egyik alappillére. A statisztikák szerint 40-es éveink előtt vagyonunkat az egészségünk árán szerezzük meg, 40 éves korunk után pedig ezt a vagyont egészségünk visszaszerzésére fordítjuk. Aki azonban nem egészséges, az minden vagyona ellenére szegény marad.

3 Egészséggyilkosok: Zaj Stressz Vízszennyezés Gyógyszerek mellékhatásai Rohanó élet Növényvédőszerek Műtrágyák Légszennyezés Ételtoxinok

4 Aki igazán egészséges... az tele van energiával és mindig kiegyensúlyozott

5 Az élő szervezet saját, állandóan jelen lévő spektruma Bio Wave

6 Aktiváljuk sejtjeinket és nyerjük vissza egészségünket! Erősíti a metabolizmust, javítja a szövetek regenerációs képességét és serkenti az immunrendszert, hogy egészségünk a lehető legszilárdabb alapokon nyugodjon. Rezonancia abszorpció: Hidron rezonancia Termikus hatások

7 A WINALITE az ősi kínai egészség-megőrző hagyományokon alapszik, de kihasználja a tudomány és a technika legmodernebb vívmányait is, mint pl. a bio-mágnesességet, a hosszú hullámú infravörös sugarakat és az anionokat, melyek mind szerepet kapnak egészségmegőrző termékeinkben. A Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer az emberi test vele született képességeit aktiválja, hogy korunk követelményeinek megfelelően mindenki hasznosan, biztonságban és egészségesen élhessen. A természet ajándéka

8 M ágnesesség - igazi kincs az egészség védelmében Az élet négy alapvető építőköve a levegő, a víz, a napfény és a mágnesesség. Életünket egy 0, 35 - 0, 7 G erősségű geomágneses mezőben töltjük, és saját biomágneses mezőnk is ennek megfelelően alakul. A fiatal sejtek gömb alakúak, erősen mágnesesek. Az öreg, háromszögletű sejtek mágnesessége sokkal gyengébb. Aktivitásukon alapszik mágneses mezőnk stabilitása.

9 A modern orvostudomány felismerte a mágnesesség jelentőségét A mágnesesség képes enyhíteni a fájdalmat, csökkenteni a gyulladásokat, ezenkívül idegcsillapító és daganatcsökkentő hatású, és a keringési rendszerre is jó hatással van. Egyszóval: mágnesesség nélkül nem is létezhetnénk!

10 Hosszúhullámú infravörös sugárzás - Az élet hullámhosszán A hosszúhullámú infravörös sugárzás erős elektromágneses hullám, az emberi és állati élet és növekedés hajtóereje. A jótékony hatású sugárzás a 4- 14 mm-es tartományba esik. A test a 8-12 mm-es sugárzásokat veszi fel legkönnyebben, mert ezekkel harmonikusan rezonál.

11 Anion: a légkörben ionizáció útján keletkező H3O2-, O2- és OH

12 Különböző területek anion koncentrációja: Terület Tengerpartok, vízesések, erdők Üdülőterületek Falvak Természetes területek Parkok Zöld közterületek Városi irodák Anion koncentráció ( db /cm3)

13 A modern orvostudomány is igazolja: Az anionok részt vesznek a légző-, emésztő-, immun- és hormonrendszer, valamint a hámszövetek szabályozásában, ápolásában és védelmében, ráadásul elősegítik a lebegő por leülepedését és sterilizálják a levegőt.

14 A Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer működése Mentesítenek a fizikai és szellemi stressztől, visszaállítják az emberi szervezet természetes egyensúlyát. Kezelik az izmok érzékenységét, fájdalmát, gyengeségét, rándulását. Élénkítik a vér mikro-keringését, egyensúlyba hozzák a szervezet biológiai áramlatait. Oxigén-dússá teszik a sejteket és szöveteket, megőrzik az egészséget és életerőt.

15 Az egészséges agyműködés titka: Bio Wave szemkötő és nyakvédő Mentesítenek a fizikai és szellemi stressztől, visszaállítják az emberi szervezet természetes egyensúlyát. Kezelik az izmok érzékenységét, fájdalmát, gyengeségét, rándulását. Élénkítik a vér mikrokeringését, egyensúlyba hozzák a szervezet biológiai áramlatait. Oxigén-dússá teszik a sejteket és szöveteket, megőrzik az egészséget és életerőt. Megszünteti a szem fáradtságát, segít látásunk megőrzésében és megelőzi a szarkalábak kialakulását

16 Állandó mágnes Hőközvetítő szövet Hosszúhullámú infravörös - anyag Állandó mágnes Ergonomikus, kényelmes, praktikus, nem csúszik el Puha, vékony, tartós, testhez simuló gyapjú anyag

17 A Bio Wave szemkötő és nyakvédő tulajdonságai: A Bio Wave egészségmegőrző rendszer teljes körű és pontos egészségvédelmet nyújt az olyan bonyolult és magas hatásfokú terápiás módszerekkel, mint a mágneses terápia (mágneses erővonalak), hőterápia (hosszúhullámú infravörös sugárzás) és oxigén- terápia (anionok). A termékek kialakítása ergonomikus, jól szellőző, kényelmes, könnyű és divatos. Hatást gyakorolnak fontos akupunktúrás pontokra, mint például a Cuanzhu, Qingming, Sizhukong és Sibai pontokra, megszüntetik a szem fáradtságát, segítenek látásunk megőrzésében és megelőzik a szarkalábak kialakulását. A nyakon lévő Tian Zhu és Feng Chi pontokra gyakorolt mélyreható fizikai kezeléssel megszüntetik a nyak fáradtságát és egyéb tüneteket. Célcsoport: foglalkozási ártalmaktól szenvedők, enyhe nyaki sérülésekkel kezelt páciensek, hosszú ápolásra illetve rehabilitációra szoruló betegek.

18 A WINALITE Bio Wave szemkötő és nyakvédő a legjobb ajándék az egész családnak! Megelőzheti a rövidlátás kialakulását, a nyaki sérüléseket, javíthatja a gyermekek memóriáját. Szeretetünk legnyilvánvalóbb jele, ha ezeket a termékeket kapják tőlünk ajándékba.

19 Bio Wave derékvédő A legjobb ajándék a családnak!

20 Mágnes Testhezálló belső erősítés Elasztikus anyag Rozsdamentes acél váz Ergonomikus kialakítás: Az öv megőrzi testünk alakját. Kiváló szellőzés: Akkor sem lesz melegünk, ha egész nap viseljük. Rugalmas kialakítás: Az öv szorossága állítható Bársonyos tapintású anyag: Puha, vékony, testhezálló.

21 A Bio Wave derékvédő tulajdonságai: A Bio Wave egészségmegőrző rendszer teljes körű és pontos egészségvédelmet nyújt az olyan bonyolult és magas hatásfokú terápiás módszerekkel, mint a mágneses terápia (mágneses erővonalak), hőterápia (hosszúhullámú infravörös sugárzás) és oxigén-terápia (anionok). A termék kialakítása ergonomikus, jól szellőző, kényelmes, könnyű és divatos, támasztja, rögzíti a derekat és segít a fogyásban is. Óvja a derekat a másodlagos sérülésektől, tartós használat esetén segít a fogyásban.. Célcsoport: foglalkozásból eredő derékbántalmaktól szenvedők, enyhe deréktáji sérülésekkel kezelt páciensek, hosszú ápolásra illetve rehabilitációra szoruló betegek.

22 A WINALITE Bio Wave derékvédő a legjobb ajándék az egész családnak! Enyhíti a deréktáji fájdalmat és kényelmetlen érzést, elősegíti a sérülések gyógyulását. Éreztessük szeretetünket idős rokonainkkal és barátainkkal!

23 Teszteredmények a Bio Wave nyakvédő és derékvédő használata előtt és után.

24 A lábak egészségének megőrzése: Bio Wave zokni Légáteresztő, kényelmes, könnyű és divatos viselet a láb egészségéért. Elősegíti a láb jobb vérkeringését, védi a lábfejet a fáradságtól. Bio-wave zokni-csomag összetétele: fekete: 4 pár fehér: 1 pár csónak fazonú, fehér: 1 pár

25 Puha összetett szövet, tartós, kényelmes viselet, mely igen hatékony és praktikus. A termék felépítése: A termék kialakítása A kép csak illusztráció! A WINALITE a változtatás jogát fenntartja! Festett szövet Erős elasztikus (lycra) rostok FIR összetett szövet Termék FIR összetett szövet Méret (cm) Bio-wave zokni (fekete) Bio-wave zokni (fehér) Bio-wave zokni (csónak fazonú)

26 Összetevők: FIR összetett szövetErős, rugalmas rostok Három tulajdonság: Jól szellőző, kényelmes, könnyű és divatos A lábfej bizonyos területeire hat, serkenti a keringést Fizioterápiás hatású, megszünteti a fáradtságot a lábakban

27 Hatásmechanizmus: Lágyítja a bőrt, megakadályozza a repedések kialakulását. Melegen és szárazon tartja a lábat, megakadályozza a láb izzadását és a gombás fertőzések kialakulását, elpusztítja a baktériumokat, így előzve meg a kellemetlen szag és a lábgombásodás kialakulását, óvja és ápolja a lábat. Enyhíti a veseelégtelenség tüneteit, a visszér-problémákat és a hasi fájdalmakat. A talp egyes területeinek stimulálása révén serkenti a belső szervek működését és megszünteti a fáradtságot és fájdalmat a lábban. Serkenti a perifériás keringést. Célcsoport: olyan személyek részére került kifejlesztésre, akiknek bőre hajlamos a kirepedezésére, izzadásra. Megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, melegen és szárazon tartja a lábat. Érdemes más betegségek párhuzamos kezeléséhez a többi terméket is megvásárolni.

28 Az Infravörös és Ipari Elektro-termikus Termékek Minőségbiztosító és – Ellenőrző Állami Központjának teszteredményei

29 Ápolás : Ne vasaljuk! Ne fehérítsük! Ne mossuk forró vízben! Ne tegyük szárítóba! Ne használjunk fluoreszcens anyagú mosószert! Csapvízben öblítsük át...

30 Ajándékozzon egészséget! A Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer a legjobb ajándék a családja számára. Éreztessük szeretetünket – gondoskodásunk nyilvánvaló jelei ezek az ajándékok!


Letölteni ppt "Jó egészség – jobb élet A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója."

Hasonló előadás


Google Hirdetések