Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Két nagyon jó helyen jártunk: –Visegrádon –és a budapesti Aquaworld Élményfürdőben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Két nagyon jó helyen jártunk: –Visegrádon –és a budapesti Aquaworld Élményfürdőben."— Előadás másolata:

1

2 Két nagyon jó helyen jártunk: –Visegrádon –és a budapesti Aquaworld Élményfürdőben.

3 VISEGRÁD: Mátyás király uralkodása idején a vár palotaszárnyait teljesen felújították. A várban az évszázadok során több alkalommal is őrizték a szent koronát a koronázási ékszerekkel, sőt egy rablási történet is fűződik Visegrádhoz: 1440-ben Erzsébet királyné megbízásából egyik udvarhölgye, Kottaner Jánosné innen rabolta el a szent koronát.

4 Ellátogattunk a Királyi Palotába és a Salamon toronyhoz:

5 Egy fegyverbemutatót is megnéztünk:

6 Minden szuper volt, de az Aquaworld-öt nem lehetett felülmúlni!!! Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi. Ez a kupola olyan széles, hogy egy egész kékbálnacsalád is kényelmesen elférne alatta! Szinte az egész épületben csak csúszdák voltak. Mindegyik nagyon találó nevet kapott, pl. repülőszőnyeg, UFO… Az egyik kedvencünk a hagymacsúszda lett, de a hullámmedencének is nagy sikere volt. Próbáljátok ki, megéri!!!

7 AQUAWORLD: Készítették: Arany Dominika, Berta Klaudia, Czibor Dominika, Táncos Rebeka és Sashalmi Soma


Letölteni ppt "Két nagyon jó helyen jártunk: –Visegrádon –és a budapesti Aquaworld Élményfürdőben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések