Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Helyszínek Míra & Szimi. Zugló 20. Században Régen sokkal kevesebb volt a panell lakás és sokkal zöldebb volt pont emiatt, az utcák pedig macskakövesek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Helyszínek Míra & Szimi. Zugló 20. Században Régen sokkal kevesebb volt a panell lakás és sokkal zöldebb volt pont emiatt, az utcák pedig macskakövesek."— Előadás másolata:

1 Helyszínek Míra & Szimi

2 Zugló 20. Században Régen sokkal kevesebb volt a panell lakás és sokkal zöldebb volt pont emiatt, az utcák pedig macskakövesek voltak nem betonosak mivel akkoriban még csak macskakövet használtak. 2010 Manapság szerintem sokkal fejlettebb Zugló több a villamos meg a tömeg közlekedés mint a XX. Században. A hotelek és szórakozó helyekböl is sokkal több van mint régen.

3 Dohány utcai Zsinagóga 20. Században Régen sokkal több tagja volt a Dohány utcai zsinagógának de aztán eljött a háború és menedékként használták a zsidók azt a zsinagógát is. De sajnos sok volt a halál és emiatt csökkent a tagok száma. 2010 A zsinagóga sokkal jobban kivan világítva esténként mivel a technológia sokkal fejlettebb és a zsinagógának is több pénza van ilyen fejlesztésekre. Kevesebb ember is jár a zsinagógába mint régen mivel a legtöbb ember napjai nagyon bevannak táblázva.

4 Keleti Pályaudvar 20. Században Mivel csak a gazdagok tudtak lovaskocsival és hasonlókkal közlekedni ezért gondolom,hogy régen kevesebben közlekedtek vonattal mert,hogy a jegy ‘drága’ volt. 2010 A vonatok sokkal jobban felvannak szerelkezve kényelem és biztonság szempontjábol mivel sokan közlekednek vonattal naponta ezért erre is nagyon oda kell figyelni.

5 Duna Part 20. Században Régen sokkal kevesebb ház volt a dunaparton és az utakat se epítették olyan közel mert féltek attól,hogy beleomlik a Dunába vagy jön egy szint emelkedés és elviszi az utat, régen sokkal tisztább is volt a Duna mert nem voltak nagy cégek akik beszenyezték 2010 Manapság sokkal ‘tisztább’ a Dunapart nincsenek kő falak meg ilyesmik és így le lehet menni a Duna partra napozni stb. De sajnos maga a Duna sokkal szenyezettebb a környező nagy cégek és az emberek saját hanyagsága miatt.

6 Buchenwald 20. Században Sajnos az XX.ban Buchenwald egy nagy koncentrációs tábor volt ahol nagyon sok zsidó vesztette életét. És igazibol semmi más célt nem szolgált Buchenwald mint hogy embereket pusztított el. 2010 Manapság Buchenwald egy nagy emléke annak,hogy mi történt a XX.ban. Felálítottak ott egy nagyon nagy emlékművet annak emlékére,hogy mi történt és sose ismétlődjön meg.

7 Vége (:


Letölteni ppt "Helyszínek Míra & Szimi. Zugló 20. Században Régen sokkal kevesebb volt a panell lakás és sokkal zöldebb volt pont emiatt, az utcák pedig macskakövesek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések