Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ahol az élet vize árad, Tiszta, mint a kristály, És a folyó mindkét partján Az élet fája áll, Ahol nem lesz többé éjjel És napsugár sem kell, Mert a drága.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ahol az élet vize árad, Tiszta, mint a kristály, És a folyó mindkét partján Az élet fája áll, Ahol nem lesz többé éjjel És napsugár sem kell, Mert a drága."— Előadás másolata:

1 Ahol az élet vize árad, Tiszta, mint a kristály, És a folyó mindkét partján Az élet fája áll, Ahol nem lesz többé éjjel És napsugár sem kell, Mert a drága Bárány Arca tündököl.

2 Ahol aranyból lesz minden, az utcák és falak, Csak a kapuk lesznek gyöngyből és a tizenkét alap, Ahol nem lesz többé éjjel és napsugár sem kell, Mert a drága Bárány arca tündököl.

3 Oda megyek, ahol a Bárány trónja áll, És a száznegyvennégyezer elpecsételt vár, És a fehérruhások seregében éneklek egy dalt: Glóri halleluja!

4 Fehér ruhában állnak A királyi szék előtt, És mindnyájuk kezében Egy pálmaág lebeg. És leborulva áldják A mindenség Urát, És éneklik a Bárány dalát!

5 Ezek azok, Akik a nyomorúságból jöttek, És szenvedtek a Jézus nevéért. Ezek azok, Akik megmosták Fehérre a ruhát Jézus vérében!


Letölteni ppt "Ahol az élet vize árad, Tiszta, mint a kristály, És a folyó mindkét partján Az élet fája áll, Ahol nem lesz többé éjjel És napsugár sem kell, Mert a drága."

Hasonló előadás


Google Hirdetések