Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nyomtatás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nyomtatás."— Előadás másolata:

1 Nyomtatás

2 5. Kimeneti tálca: Gyűjti a nyomtatóból kijövő papírt.
A nyomtató részei 1. Papírtartó: A lapadagolóba helyezett papírt támasztja meg. 2. Papírvezetők: Egyenesen tartják a papírt. A bal oldali papírvezető a papír szélességéhez igazítható. 3. A nyomtató fedele: Eltakarja a nyomtató mechanikáját. Csak a tintapatronok üzembe helyezésekor vagy cseréjekor nyissa fel. 4. Lapadagoló: Tárolja az üres papírt, és nyomtatáskor automatikusan adagolja a lapokat. 5. Kimeneti tálca: Gyűjti a nyomtatóból kijövő papírt.

3 A nyomtató részei ll 1. A tintapatron rögzítő kapcsa: Rögzíti a tintapatront. Csak a tintapatronok üzembe helyezésekor vagy cseréjekor nyissa fel. 2. Nyomtatófej: Tintát fecskendez a papírra. 3. Vezérlőpanel: Különböző nyomtatási funkciókat vezérel. A részleteket a következő fejezet tartalmazza.

4 A papír előkészítése és betöltése
1 Engedje le a kimeneti tálcát. A bal oldali papírvezetőt csúsztassa el úgy, hogy a papírvezetők közötti rész kissé szélesebb legyen a betöltött papírnál. 2 Pörgessen át egy papírköteget, majd sima felületre ütögetve rendezze el egyenletesen a papírlapok élét. 3 Tegye be a papírköteget a lapadagolóba a nyomtatási oldalával felfelé úgy, hogy a papírköteg jobb oldala illeszkedjen a jobb oldali papírvezetőhöz. Csúsztassa a bal oldali papírvezetőt a papírköteg bal oldalához.

5 Tintapatron cseréje 2 Nyissa fel a nyomtató fedelét.
1 Ellenőrizze, hogy a nyomtató be van-e kapcsolva. A   tápellátás jelzőfénynek világítania kell, de nem szabad villognia. 2 Nyissa fel a nyomtató fedelét. 3 Nyomja meg a     karbantartás gombot. Ekkor a nyomtatófej a fekete vagy a színes tintapatron kicseréléshez szükséges pozícióba kerül, a   tápellátás jelzőfény villogni kezd, a     hibajelző pedig villog vagy világít. Ha mindkét patron kifogyott, akkor a nyomtatófej először a fekete tintapatron kicseréléséhez szükséges pozícióba kerül. Miután kicserélte a fekete tintapatront, ismét nyomja meg a     karbantartás gombot, hogy a fej a színes tintapatron cseréjéhez szükséges helyre álljon.

6 A tintapatron eltávolítása
A tintapatron-rögzítő fület emelje fel ütközésig. A tintapatron kiemelkedik a tintapatrontartóból. Vegye ki a tintapatront a nyomtatóból, és a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően dobja ki. Ne szedje szét és ne töltse fel újra a kiürült tintapatront.

7 Az új tintapatront előkészítése
Vegye ki a tintapatront a védőcsomagból. Ezt követően távolítsa el a sárga védőszalagot a patronról. Ne érjen hozzá a tintapatron oldalán levő zöld IC-chiphez.

8 Az ú j tintapatront behelyezése
1 Tegye a tintapatront a helyére, majd csukja be a tintapatron rögzítőfüleit. A tintapatront ne nyomja be erővel. 2 Csukja le a nyomtató fedelét.

9 Befejezés Nyomja meg a     karbantartás gombot. Ekkor a nyomtató elmozdítja a nyomtatófejet, és megkezdi a tintatovábbító rendszer feltöltését. Ez mintegy harminc másodpercet vesz igénybe. A tintafeltöltés befejezésekor a nyomtatófej alaphelyzetbe kerül, a   tápellátás jelzőfény villogása abbamarad, és folyamatosan világít, a     hibajelző pedig kialszik.

10 A nyomtatófej fúvókáinak ellenőrzése
1 Nyomja le, és tartsa lenyomva a     karbantartás gombot, és tartsa lenyomva a   tápellátás gombot mintegy három másodpercig. 2 Először csak a   tápellátás gombot engedje fel. Amikor elkezdődik a fúvókák ellenőrzése, engedje fel a     karbantartás gombot. Jó minta   A nyomtatófejet meg kell tisztítani


Letölteni ppt "Nyomtatás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések