Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Www.naginomlap.hu Készítette:Naegino. Sora Naegino Japánból érkezik Amerikába,a Kaleido színpad társulatához,hogy artista lehessen és sztárrá váljon.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Www.naginomlap.hu Készítette:Naegino. Sora Naegino Japánból érkezik Amerikába,a Kaleido színpad társulatához,hogy artista lehessen és sztárrá váljon."— Előadás másolata:

1 www.naginomlap.hu Készítette:Naegino

2

3 Sora Naegino Japánból érkezik Amerikába,a Kaleido színpad társulatához,hogy artista lehessen és sztárrá váljon. Mikor megérkezik egy rablás miatt lekési a válogatást és így nem csatlakozhat,de megengedik,hogy szerepeljen,végül kivételezett lesz felveszik a társulathoz. Rendületlenül hiszik az álmában,és soha nem adja fel azt. Mindent megtesz érte,és elképesztő akaraterejével el is éri célját. Megérinti az emberek szívét. Szülei meghaltak,és más emberek vették szárnyaik alá. Sora miután látta az Alice csoda országban című darabot artista szeretett volna lenni,bár nevelő szülei nem nagyon szerették volna.

4 Layla Hamiton a Kaleido színpad sztárja. Nagyon gorombán fogadja Sorát,de végül ő lesz a partnere,és a legvégén a vetélytársa. Layla gyönyörű kecses és kiváló egyéniség. Kiváló artista,sokak kedvence. Gyönyörű,elegáns,kecses és elbűvölő. Az Arany Főnix mutatványával lett sztár. Layla kiskorában elvesztette édesanyát és az édesapja aztán teljesen belemerült a munkába és nem jutott ideje a lányára,egy előadást sem nézett meg,de a legendás manővert igen..Azt szerette volna,hogy a lánya filmsztár legyen. Layla mikor hisz magában meglátja fantomot.

5 May Kínából érkezett a Kaleido színpadhoz. Újoncként máris szerepelt,természetesen engedély nélkül. Arrogáns,szókimondó és nem tud mosolyogni. Kiváló műkorcsolyázó mégis a nagy Layla Hamiltonnal akart együtt szerepelni. Mikor csatlakozott Layla már nem volt a színpadnál. Azt hitte Sora miatt ment tönkre a karriere. Leakarta győzni Sorát és Leon partnere akart lenni. A végén ő bukott el. De jó artista,így szerepel az előadásokban. Maynek sok kistestvére van és az amimében a tanítója is megjelenik,aki annakidején korcsolyázni tanította.

6 Leon titokzatos. Mikor megjelenik a színpadnál senki nem tud semmit a múltjáról. De régen elvesztette húgát Sofhiet. Az angyalok táncát akarták végrehajtani,de végül egy szerencsétlen balesetben Sofhie meghalt. De a Cirkusz fesztivál után Leon viselkedése megváltozik. És végül Sorával végrehajtják az angyalok táncát. Így a húgának tett ígérete beteljesült. Leon könyörtelen,mint a partner választásban,mint a felkészülésben. Őt nem érdekli hány embert tesz tönkre csak az,hogy álmát valóra válthassa.

7 Miatta halt meg Leon húga. Yuri az anime elején Layla partnere,együtt hajtják végre az arany főnixet. De Yuri azért van a színpadnál,hogy megbosszulja apja halálát. Az apja a legendás manőverbe halt bele. Végül Yurinak sikerül megszerezni a színpadot,Kalostól. De miután Sora és Layla végre hajtja a legendás manővert a színpad visszakerül Kaloshoz. Yuri elutazik Párzsiba tanulni. A Cirkuszfesztiválon Sora párja, de azután újra Layla partnere lesz..

8 Sora barátnője. Író szeretne lenni. Ő szeretne írni a színdarabokat amiket előadnak, majd az akrobaták. Azonkívül tehetséges akrobata is. A Hamupipőkében együtt szerepel Laylaval,de vegül Sora és Anna vele együtt szerepel. Kedves lány,igaz,hogy még az anime elején Sorának miatta kell,hogy végrehajtsa a főnix manővert,de Sora nem bánta,mert így megmutathatta,hogy helye van a színpadnál.

9 Ő is Sora barátnője. Azért csatlakozott a színpadhoz,mert artista szeretne lenni,de mellette komikus is. Vagyis ő a vicces szerepeket szereti és szeretne komikus lenni..Sokat gyakorol,hogy az emberek nevessenek rajta. Apja komikus és az amimében is feltűnik. Mindig megnevette a lányát,és mikor apja tévútra tér,lánya segít neki visszatérni a helyes útra.

10 Ő a színpad menedzsere. A gyenge szíve miatt nem tudott Kaleido sztár lenni,pedig szeretett volna,és mikor Sora megjelent ő lett az álma. Kedves fiú, mindig segít Sorának. Annával néha szerepel, de nem sokszor, talán csak egyszer.

11 A kis Rozetta diaboló bajnok,de ő mégis artista szeretne lenni, és igaza is van,mert majd látja fantomot is. Profin diabolózik de mégis úgy,mint egy gép,és ezt a nézők nem tudják értékelni,de mikor megrendezik a diaboló párbajt Sorával,Rozetta megváltozik. Rozetta mamája azt szeretné,ha a lánya diabolózna,de ő meggyőzi az édesanyját,hogy akrobata szeretne lenni.

12 Sarah a színpad dívája. Kalos,pedig színpad főnöke. Egykoron együtt szerepeltek,mint énekes meg zenész banda egy barátjukkal.De a csapat fölbomlott és Kalos megállapította a színpadot és Sarah ott énekel. Mindkét fiú szereti Sahrát,de Kalos nem mutatja ki. Végül Sorát hozza össze őket.

13 Marion édesanyja meghalt,leesett az ugróasztalról. Ő is sztár volt. Az édesapja díszlettervező. Marion majd Soráékkal egy gyerekszínpadon szerepel. Jonathanra Sora talál rá a parton. Állatot nem szabad a színpadhoz vinni, Sora mégis gondozta a fókát. Végül kiderült és a fókának menni kellett,de Marioné felvállalták,hogy gondozzák. Kalos medencét építtetett a fókának.

14

15 Jerryvel akkor találkozik Sora amikor Sorának a bőröndjét ellopják, és Sora elkapja a tolvajt és őt viszik be a rendőrségre. Végül kiderül,hogy Sora a színpadhoz igyekszik és Jerry elviszi. Sora első,és legnagyobb rajongója ő lett. Kate doktornő,a színpad tagjait is ő gyógyítja,ha baj van. Amikor Soraék elmentek a színpadtól nála szálnak meg. Jerry és ő gyerekkori barátok és szeretik is egymást.

16


Letölteni ppt "Www.naginomlap.hu Készítette:Naegino. Sora Naegino Japánból érkezik Amerikába,a Kaleido színpad társulatához,hogy artista lehessen és sztárrá váljon."

Hasonló előadás


Google Hirdetések