Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A következő képeket kém-műholdak segítségével készítették. A képeket az ENSZ tette közzé, mivel azok egyértelmű és kétségbevonhatatlan bizonyítékai az.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A következő képeket kém-műholdak segítségével készítették. A képeket az ENSZ tette közzé, mivel azok egyértelmű és kétségbevonhatatlan bizonyítékai az."— Előadás másolata:

1 A következő képeket kém-műholdak segítségével készítették. A képeket az ENSZ tette közzé, mivel azok egyértelmű és kétségbevonhatatlan bizonyítékai az Irak ellen megindítandó háború igaz és valós ürügyének.

2 Nagyméretű iraki csapatok jelenlétének megkérdőjelezhetetlen jelei a kuwaiti határ közelében, ahol az amerikai tengerészgyalogság a brit és ausztrál csapatokkal karöltve őrzik a határok biztonságát.

3 A kép egy nagyhatótávolságú rakétakilövő-állomás egy El Al Allah melletti területről történő eltávolítását mutatja, közvetlenül az ENSZ fegyverellenőrző csapatának megérkezése előtt.

4 Tömegpusztító fegyverek elrejtését megkísérlő iraki katonák, közvetlenül az ENSZ fegyverellenőrzést megelőzően.

5 A Szuper Atomtitkos Rendszer (Sz.A.R.) segítségével készített nagyfelbontású közeli kép, mely egy tömegpusztító fegyver Mohammed Amayass, önkéntes iraki közlegényen történő kipróbálását mutatja.

6 A képen az Irak keleti részén, Al Ebabar fölött egy Scud rakétával brutális módon lelőtt szupertitkos ENSZ lopakodó vadászgép látható. Irak tagadja a gép lelövését.

7 Teljesen egyérelmű bizonyítéka annak, hogy az ENSZ lopakódó vadászgépének pilótáját az iraki katonák megkínozták.

8 A lopakodó pilótája, Han Djob kapitány kétségbeesetten kapálódzik, amint az iraki génmanipulált szuperkatona, Mustafa Inamybeli végez vele.

9 Iraki vegyifegyver bevetése brit és ausztrál katonákat ölt meg a Kuwaiti határnál, járőrözés közben.

10 Iraki katonák a génkezelt szuperkatona kíséretében Al Balevitnél, közel az iráni határhoz.


Letölteni ppt "A következő képeket kém-műholdak segítségével készítették. A képeket az ENSZ tette közzé, mivel azok egyértelmű és kétségbevonhatatlan bizonyítékai az."

Hasonló előadás


Google Hirdetések