Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Arany oldat Az aranyat már évszázadok óta használják az ízületi betegségek kezelésében. Ma is protokollszerűen szerepel a sokízületi gyulladás terápiájában.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Arany oldat Az aranyat már évszázadok óta használják az ízületi betegségek kezelésében. Ma is protokollszerűen szerepel a sokízületi gyulladás terápiájában."— Előadás másolata:

1 Arany oldat Az aranyat már évszázadok óta használják az ízületi betegségek kezelésében. Ma is protokollszerűen szerepel a sokízületi gyulladás terápiájában. Az aranyoldattól az agynak olyan területei lépnek működésbe, melyek addig hallgattak. Ez az ingerület átadás miatt történik. Mivel az arany a legjobb vezető, ezért „felvillanyozza” a szervezetet, segít átadni az energiát. Nélkülözhetetlen a szervezetünkben. Az idegrendszerben és a teljes szervezetben átadja az ingerületet két idegsejt és a sejtek között.

2 „10 évig voltam pánikbeteg
„10 évig voltam pánikbeteg. Tavaly október óta szedem az aranykolloidot, és márciusban az orvos gyógyultnak nyilvánított. Természetesen azóta is szedem.” Forrai Ágnes „1995 óta szenvedek nyaki, háti, deréktáji, csípőkopás és térdizületi artritis betegségben. Időnként kegyetlen, elviselhetetlen a fájdalom. A szedett gyógyszerek többé-kevésbé enyhítettek a fájdalmaimon. Ez év májusában a Fiam megajándékozott egy üveg arany oldattal, már a második napon éreztem a változást. Az oldat egy hét alatt elfogyott, úgy éreztem Engem kicseréltek, közöltem a Fiammal többé nem akarok az arany oldat nélkül élni. Én életem végéig ezt a terméket fogyasztani akarom, mert velem csodát művelt, így lettem egy csodálatos csapat tagja. Először csak törzsvásárló, majd ezt követően csapatépítő tag lettem. Az egész életem megváltozott, nem érzek fájdalmat. Köszönöm Neked drága nagyfiam Imikém!” Medve Imréné/Irénke „Sajnos tavaly volt egy műtétem, elvesztettem a harmadik gyermekem. Nekem a havi menzeszemmel soha, semmi gondom nem volt, de a műtét után azt hittem belehalok, annyira fájt a derekam. És ez minden hónapban így volt, amíg el nem kezdtem inni az Aranykolloidot. Amióta fogyasztom, hála ennek a „csodának” abszolút nem veszek észre semmit.” Gécziné Ari „Csonthártya gyulladással szenvedtem, több sugár, és elektromos kezelésen átestem. Rettegtem az őszi cipő viseléstől eléggé sántítottam, mivel a sarkamban folyamatosan lüktető fájdalom volt. Kettő üveg Arany kolloid szedése után a fájdalom megszűnt.” Farkas Jánosné

3 Az arany sokoldalú és gyógyító hatása régóta ismert és elismert
Az arany sokoldalú és gyógyító hatása régóta ismert és elismert. Arany szerepe a rákbetegség gyógyításában Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális, testi és spirituális tisztítás céljára. Úgy tartották, hogy a testben az arany stimulálja az életerőt, és minden szinten emeli a vibráció szintjét. A kínaiak leghíresebb alkimistája, Ko Hung ( ) hirdette elsőként az oldott aranyat tartalmazó életelixírnek a fiatalító, életet meghosszabbító hatását, melynek legendája innen került át az arab alkimistákhoz, s közvetítésükkel terjedt tovább Európába. Az alkimisták aranyporból kevertek italt a végtagfájdalmak enyhítésére. Ez az artritisz (sokízületi gyulladás) egyik legkorábbi említése. Az arany artritiszt gyógyító erejéről szóló hírek századokon át terjedtek, és még ma is legfőképp az aranyat használják a kezelésére. Amint a modern tudósok és orvosok felfedik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra felfedezzük az arany csodálatos gyógyító tulajdonságait 1935 júliusában a Clinical, Medicine & Surgery című orvosi folyóirat megjelentette az "Aranykolloid a gyógyíthatatlan rákos esetekben" című cikket, amit Edward H. Ochsner, a chicagói Augustana Hospital tanácsadó sebésze írt. Ebben ez olvasható: "Amikor már nincs remény a gyógyulásra, az aranykolloid segít meghosszabbítani az életet, és sokkal elviselhetőbbé teszi azt mind a beteg, mind pedig az őt gondozók számára, mivel a végső leromlást lassítja (általános fizikai legyengülés, alultápláltság, gyakran valamilyen krónikus betegséggel társulva), jelentősen csökkenti a fájdalmakat és a rossz közérzetet, továbbá - az esetek nagy többségében - az ópiumkészítmények iránti vágyat". Néhányfajta rákbetegség kezelésében is alkalmazzák. Mikroszkopikus aranylemezkék injekciója segít feltartóztatni a prosztatarákot. Petefészekrákot is kezelnek kolloid arannyal, az aranygőz-lézer megöli a rákos sejteket, de az egészséges sejteket nem károsítja.

4 Kinek ajánlott az aranykolloid? Hogyan fejti ki hatását?
A jó minőségű aranykolloid oldat teljesen természetes ásványi étrend-kiegészítő. Ajánlott mindenkinek! A következő oldalakból megtudhatja miért. Azoknak különösen ajánlott, akiknek rendszeresen vannak deréktáji és/vagy ízületi fájdalmaik. A fájdalmat nem kell elviselni, az arany segít annak leküzdésében és a minőségibb élet elérésében. Az aranyoldat bármilyen gyógyszeres terápia kiegészítésére használható! Akkor is szedheti, ha úgy érzi, semmi oka nincs rá, javulást fog tapasztalni. „…tisztában kell lenni, hogy az aranykolloid gyorsítja az agysejtek ingerületátvivő képességét. Ez a fő hatása. Mondom: hatása. Nem, nem gyógyít. Az aranykolloid hatásának tulajdonképpen mi a lényege? Az a lényege, hogy idegen fehérjék szaporodnak fel az idegsejtek közötti kapcsolatban, az un. szinapszisokban, amelyek lassítják az ingerületátvivő anyagot, ez okozza az időskori elbutulást, az Alzheimer kórt, a Parkinson kórt… …tisztítják a szinapszisok közötti rést, ezáltal teszik lehetővé az Alzheimer kór megelőzését, a Parkinson kór megelőzését, és a betegek állapotának a javítását. A két betegség ma még nem gyógyítható, mindkettő progresszív, ugyanakkor kizárólag az aranykolloid az, ami némi befolyással van az Alzheimer lefolyására, lassítja annak a progresszióját. Most nézzük meg az aranykolloidok hatását: idegnyugtató hatása van, oldja a stresszt,…. Emellett csökkenti az izületi panaszokat –régóta ismert ez a hatása egyébként – védi a szívet, elsősorban az által, hogy csökkenti a szívnek a terhelését és fokozza vérellátását, fokozza libidót, enyhíti az álmatlanságot, fokozza a szellemi teljesítőképességet.” Dr. Elek Csaba szülész-nőgyógyász

5 Az aranykolloid „felvillanyozza” az egész szervezetet
Kutatók tanulmányaikban kimutatták, hogy a kolloid arany javítja az agy teljesítményét, 3-4 héten keresztüli napi rendszeres aranykolloid fogyasztás akár 20%-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet és élesíti az elmét. Úgy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és az agy felszínén az idegvégződések között a vezetőképességet, és ezáltal erősíti a mentális működést, segít újjáépíteni az idegrendszert. Intelligenciaszint javító hatása közismert. Mivel élesíti az elmét, ezért növekszik a hitünk, nő az életkedvünk és az önbizalmunk, javul a koncentrálóképességünk. Feltétlenül szedni kell az agy nagyobb terhelésének időszakában: pld. tanulás, feszített munka, bármilyen típusú idegi terhelés. „…A világ első szaklapjában, a New England Journal of Medicine-ben lemérték a szellemi teljesítőképességet közönséges IQ teszttel aranykolloid szedése előtt és utána is, s óriási különbségek voltak a teljesítőképességben…” "... megfelelően adagolva az arany és az ezüst majdnem duplájára növelheti az élettartamot." Talán az arany is segíthet az AIDS és a rák ellenszerének megtalálásában A biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentő gyógyszereket állítsanak elő. Egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyületet tesztelnek, mivel olyan képessége van, hogy gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben. 2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket késztettek, amelyek egerek méhében hatékonyan pusztították el a rákos sejteket anélkül, hogy az egészséges sejteket megtámadták volna!

6 Szenvedélybetegség – Depresszió Szépségipar – Kozmetika – Plasztikai sebészet
Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agyműködést és megújítja az idegrendszert. Rendszeres fogyasztása során oldódik a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete. Ez az euforizáló hatás szinte minden betegség esetén jótékony hatású, mert növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét. Jól alkalmazható időskori Alzheimer kór, és Parkinson kór esetében. Hatásosnak bizonyult figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében. Növeli az energiaszintet és a libidót. „…az aranykolloidnak – fontos az – hogy van nyugtató, altató, teljesítményfokozó, libidó fokozó és depresszió elleni hatása, míg a hagyományos depresszió elleni gyógyszereknek nincs nyugtató hatása, nincs altató hatása, nincs teljesítményfokozó hatása és lenullázza a libidót. LENULLÁZZA!…” Dr. Elek Csaba szülész-nőgyógyász Az USA-ban már 1885 óta alkalmazzák a kolloid aranyat iszákosság kezeléséra, mivel enyhíti az alkohol iránti vágyat. Emellett használják még koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Az aranykolloidot a legjobb elhízás elleni szernek tartják. Az aranyoldat bőrfeszesítő, fiatalító hatása közismert. Az Aranyoldat könnyen felszívódó, mikroszkopikus arany részecskéket tartalmaz, amelyek sejtregeneráló és bőrfeszesítő hatásuknál fogva bársonyossá, puhává teszi a bőrt, mely fiatalos, ragyogó kinézetet kap. Az UMO Japán kozmetikai óriás aranyterápiáját mára az egész világon alkalmazzák. Tudományos kutatások igazolták, hogy az arany elősegíti az oxigénatomok gyors behatolását a bőrbe, magasabb szintre emelve annak sejtfunkcióit. Plasztikai sebészetben is alkalmazzák, aranyfonallal varrnak belsőleg. Hagyományosan használják bőrfekélyek, égések, bizonyos idegvégződés operációk kezelésére is. „Én az aranykolloidot két napja iszom és kenem az arcomra, és visszahúzódott a pattanásom! Azt hiszem mindenre ezt fogom kenni, és mindenkinek ezt fogom ajánlani!” Bea

7 Izületi gyulladás, artritisz „Újra van értelme és célja az életemnek”
„Magas vérnyomásom, időskori cukorbetegségem, köszvényem és fekélyes lábaim voltak. Már legalább 5 éve csak bottal tudtam, állandó fájdalmak mellett elhagyni a lakásom. Szóval csak léteztem, de ez nem volt élet. Egyszer jött a fiam és mutatta az interneten, hogy mit talált, és ez lehet, hogy segítene az egészségi állapotomon. Nem nagyon hittem benne, de ő erősködött, így aztán megrendeltem az ezüst és aranykolloidokat, és kúraszerűen elkezdtem fogyasztani őket. Már az első hónap végén éreztem a hatásukat. A közérzetem és az erőnlétem javult. Két hónapi fogyasztás után, megváltozott az életem. A vérnyomásom, a cukrom, rendes értéken van. A köszvényem nem kínoz, jelentősen csillapodott a fájdalmam, már nem kell a bot. Akár 2-3 órát is tudok már gyalogolni. Több mint 30 éve nem éreztem magam ilyen jól. Minden laborleletem negatív, még a köszvényemnél a húgysav is normál értéken van. A legjobb ebben, hogy újra van értelme és célja az életemnek… Most azt a célt tűztem ki magamnak, hogy minél több idősebb embernek mutassam meg, hogy időskorban is lehet teljes és egészséges életet élni.” Kovács Miklósné Erzsébet Ízületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását. Ez a jelenség az arany általános gyulladáscsökkentő hatásán alapszik. Lehet bármilyen súlyos gyulladás, lehet az akár súlyos eset is (pld. izületi-, gerinc-, ideggyulladás, stb.), vagy akármilyen típusú, az aranyoldatnak teljesen mindegy, elvégzi a dolgát. Az 1900-as évek elején gyakran ültettek a bőr alá arany lemezkéket a gyulladt könyök- vagy térdizületekhez. Hatására a fájdalom enyhült, ill. teljesen megszűnt. Az izületi gyulladás kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat. Dr. Guy E. Abraham és Peter B. Himmel ben írt tanulmányukban megállapították, hogy kolloid arannyal hatékonyan lehet kezelni a reumatoid artritiszt, és azt, hogy a fémes állapotú aranyrészecskéket tartalmazó aranykolloidnak nincsenek mellékhatásai, szemben az aranyvegyületekkel.

8 Még néhány terület, ahol az aranyoldat jótékonyan kifejti hatását
Jelentősen enyhíti az asztmatikus tüneteket. Az arany hatásos gyógyszer a krónikus, szisztémás kortikoszteroid-függő asztmás betegeknél is. Tartós kezelés során csökkentették a panaszokat, a bronchusok hiperaktivitását, és alkalmazásukkor csökkenteni lehetett a glukokortikoid adagját. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a mellékpajzsmirigy szerkezetét és működését harmonizálja, így jótékony hatást gyakorol az egész csontrendszerre is. Cukorbetegeknél egyre több esetben mutat javulást, nem a cukorbetegséget kezeli, hanem általában az ezüstoldattal együtt a betegség kiváltó okát szünteti meg vagy azt javítja. A világhírű német bakteriológus, Dr. Robert Koch felfedezte, hogy a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes ben orvosi Nobel-díjat kapott. Az arany szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet. Egyéb gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba és nem befolyásolja azok hatását. A jó minőségű aranykolloidnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Használhatják fémallergiások is! Csak a tiszta fémet tartalmazza, nem fémötvözetet! Az optimális felszívódás érdekében evés előtt legalább 5-10 perccel vegyük be. Napi adagja felnőtteknek 2x1 teáskanálnyi, gyerekeknek 1x1 teáskanálnyi (5ml) Nyelv alatt felszívódó, ezért 1 percig ott tartjuk, utána nyeljük le. Kolloid ezüsttel naponta használva támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. A jobb felszívódás érdekében az ezüst- és aranykolloid szedése között min. fél órának el kell telnie.

9 Egy újabb tapasztalat azok tollából, akik már megtapasztalták az aranykolloid jótékony hatását
„Szeretnék veletek megosztani egy nagyszerű tapasztalatot az arany kolloiddal kapcsolatban. Kicsi fiam, aki most 2,5 éves, tavaly télen bekerült a gyerekklinikára, mert már hónapok óta nem tudta a gyerekorvos kigyógyítani a légúti betegségekből. Hol tüdőgyulladása volt, hol mandula és hörgőgyulladása, aztán fülgyulladás és hörgőhurut. Szegény gyerek alig tudta kilélegezni a levegőt, amikor azt a döntést hoztam, hogy elmegyünk a klinikára. Kapott is vénásan antibiotikumot, steroidos inhalálást. Azt mondták, hogy a téli időszakban havonta meg fogjuk ismételni ezt a kezelést, bentfekvéssel. Akkor találkoztam a nagyszerű szponzoraimmal, akik hatására elkezdtem a kisfiamnak adni az ezüst kolloidot és a mikrorostos gélt. Amikor elkezdett fulladni megint, gondoltam egy nagyot és az inhalátorunkba tettem ARANY KOLLOIDOT! Egy inhalálás után jobb lett a légzése és a közérzete. Aztán három nap múlva csak náthás tünetei voltak, hurut felköhögéssel. Április óta nem volt beteg. Most, hogy elkezdte a bölcsödét és az idő sem túl jó már, elkezdtem aggódni, mert hasonló tüneteket produkált, mint tavaly ilyenkor. De már van kipróbált, jól bevált fegyverünk a nyavalyák ellen. Számomra ezért is fontos, hogy itt ellenőrzött minőségű magyar termékeket tudok adni a gyerekeimnek a sok méreg helyett amit az orvos kísérletezésként felír nekik.” Üdvözlettel Deákné Fekete Klára A leírt tapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést. További már-már hihetetlen tapasztalatokról olvashat a következő oldalon:

10 Ha úgy véli Önnek is segítségére lehet az ARANYOLDAT…
Amennyiben most vásárol először, akkor Ide kattintva töltse ki a regisztrációs lapot Pillanatok alatt elvégezhető, és nem kell többet megismételni. A a regisztrációs mezőket szükséges kitölteni. Válasszon magának egy jelszót is. (A regisztrációt követően levélben megkapja tagszámát, melyre később még szüksége lesz. Ezt a levelet és jelszavát kérem jól őrizze meg! Legjobb kinyomtatni!) Kitöltés után üdvözli Önt a rendszer, s a felkínált három lehetőség közül választhat „Még nem döntök, irány a webáruház” Ha csak vásárolni akar keressen az elérhetőségemen segítek Ha pénzt is akar keresni, akkor tájékoztatom a további lehetőségekről. későbbiekben  jövedelemre tehet szert.   Munkalehetőség 

11 Figyelem! A képen látható aranyoldat (korábban aranykolloid) bolti forgalomban nem kapható. Kizárólagos forgalmazó: PentaMax kft

12 Keressen meg kérdéseivel!
Pretz Károly 06/ Skype:pretz.karoly A dián olvasható megállapításokat szakfolyóiratokból és az interneten megtalálható írásokból,kutatási eredményekből gyüjtöttem össze A leírt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. Az idézett terméktapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést.


Letölteni ppt "Arany oldat Az aranyat már évszázadok óta használják az ízületi betegségek kezelésében. Ma is protokollszerűen szerepel a sokízületi gyulladás terápiájában."

Hasonló előadás


Google Hirdetések