Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szociális és gyermekjóléti szolgáltatások koordinátora Nagy Szilvia A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szociális és gyermekjóléti szolgáltatások koordinátora Nagy Szilvia A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával."— Előadás másolata:

1 Szociális és gyermekjóléti szolgáltatások koordinátora Nagy Szilvia A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

2 Tevékenységi terület  Közösségi ház és kapcsolódó komplex szolgáltatás létrehozása és működtetése Kisvaszaron,  Sásdon, a Hegyháti Szociális Alapellátási Központban kapacitásfejlesztés A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

3 Kapacitásfejlesztés a Hegyháti Szociális Alapellátási Központban  Gyermekjóléti szolgálat feladatellátásához családgondozó a gödrei mikro-térségben,  adósságkezelői tanácsadói szolgáltatás bevezetése céljából adósságkezelői tanácsadó,  asszisztens az ügyviteli feladatok ellátásához,  5 fő adósságkezelői tanácsadó képzésen való részvétele A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

4 Célok A családok elszegényedése következtében az intézmény szakmai szolgáltatásainak magasabb szintre emelése, ezáltal a szegénységgel küzdő családok számára magasabb, elérhetőbb színvonalú szolgáltatások nyújtása, biztosítása. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

5 Közösségi Ház Kisvaszaron Olyan szolgáltatások biztosítása, elérhetővé tétele, amelyek az érintett háztartásokban hiányoznak vagy korlátozottan állnak rendelkezésre, a családok életminőségének javítása, a szegénység újratermelődésének megelőzése. Olyan szolgáltatások biztosítása, elérhetővé tétele, amelyek az érintett háztartásokban hiányoznak vagy korlátozottan állnak rendelkezésre, a családok életminőségének javítása, a szegénység újratermelődésének megelőzése. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

6 Szolgáltatások  Tanulássegítő, felzárkóztató foglalkozások iskolás gyermekeknek,  Gyermekétkeztetés a nyári szünetben, táboroztatás,  Gyermekklubok,  Szülői klubok,  Adománygyűjtés, adományosztás,  közösségi programok: táncház,  Mosási, tisztálkodási lehetőség biztosítása A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

7 Szükségletfelmérés a bevezetésre kerülő szolgáltatásokra vonatkozóan, 2011. március

8

9

10 Tanulást segítő foglalkozások

11 Kisvaszar

12 filmklub

13 játszóház

14 játszóház

15 Nyári Tábor Alsóbélatelep

16 Képzés Gyakorlati képzési program és szupervízió a szegregátumban, valamint a programban szociális területen dolgozók részére A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

17 Célok  A szegregátumban létrehozandó közösségi ház olyan komplex szolgáltatásokat nyújt, melyeket a kirekesztett helyzetben élő gyermekek és családjaik a nyitvatartási idő alatt térítésmentesen szükségleteiknek megfelelően igénybe vehetnek.  A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

18 Kisvaszar Képekben A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

19 Gyermekeink A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

20 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg. Európa Nap Sásdi ÁMK 2011. szeptember17.

21 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

22 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

23 Köszönöm a figyelmet! Nagy Szilvia e-mail: nagy.szilvia@eselyteremtes.hu A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.


Letölteni ppt "Szociális és gyermekjóléti szolgáltatások koordinátora Nagy Szilvia A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával."

Hasonló előadás


Google Hirdetések