Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Legyél a legjobb a legjobbakkal AVON. Legyél a legjobb a legjobbakkal!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Legyél a legjobb a legjobbakkal AVON. Legyél a legjobb a legjobbakkal!"— Előadás másolata:

1 Legyél a legjobb a legjobbakkal AVON

2 Legyél a legjobb a legjobbakkal!

3

4 Képzeld el a jövődet!

5 Gyermekeid oktatása A Te anyagi szabadságod Tűzd ki a céljaidat!

6 Keress pénzt! A Te időbeosztásod szerint Te irányítasz

7 Magabiztosabb leszel. A stílusod A jövőd

8 Segíts a családodnak! A plusz jövedelmed A gyermekeid biztonsága

9 Éld az életed! Élj kiegyensúlyozott életet Valóra válnak álmaid

10 Legyél a legjobb a legjobbakkal !

11 A világ legnagyobb, közvetlen értékesítéssel foglalkozó kozmetikai vállalata A termékek olyanok, amilyennek ígérjük Legyél a legjobb a legjobbakkal!

12 A sikerhez vezető eszközök és képzések Keress befektetett időd és energiád arányában Legyél a legjobb a legjobbakkal!

13 Több millió hűséges Vevő Több mint 6,5 millió Avon Tanácsadó Legyél a legjobb a legjobbakkal!

14 AVON Magyarország AVON Cosmetics Hungary, Gödöllő AVON Körzetek

15 AVON Magyarország Az értékesítés felépítése Értékesítési Igazgató 5 Divízió Vezető 48 Zone Manager Kereskedelmi Koordinátor Tanácsadó

16 Legyél a legjobb a legjobbakkal! Nők a nőkért – Támogatjuk a nőket Megerősítjük a nők helyzetét

17

18 Te mihez kezdenél, ha hirtelen lenne 100 000 Ft-od? •Nyaralás? •Továbbtanulás? •Autó törlesztő részlet? •Lakás részlet? Az AVON egy olyan kereseti lehetőséget kínál, ahol a keresetednek csak lelkesedésed szabhat határt.

19 Te hogyan szeretnél dolgozni? Az AVON-nál Te irányítasz - Te döntesz. •Te szabod meg a saját munkaidődet •Önállóan dolgozhatsz •Csapatban dolgozhatsz •Otthonról dolgozhatsz •Te irányítasz

20 Te mit szeretnél elérni? • Szépségápolási titkokat megtudni •Követni a divatot •Bővíteni az ismerősi körödet •Fejleszteni üzleti képességeidet •Magabiztosabbnak lenni Az AVON támogatást és képzést nyújt Neked, hogy sikeres legyél.

21 A Te életed hogyan fog megváltozni? „Az Avon megváltoztatta az életemet. Felismertem a bennem rejlő képességeket és megmutattam másoknak is, hogy hogyan tehetik meg ugyanezt és hogyan válthatják valóra az álmaikat!” – AVON Koordinátor

22 Sikered az AVON-nal SZÁRNYALD TÚL! ÉRD EL! BÍZZ MAGADBAN!

23 Először is bízz magadban... SZÁRNYALD TÚL! ÉRD EL! BÍZZ MAGADBAN!

24 Te is a legjobbakkal szeretnél dolgozni? •A legnagyobb, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat •Jól ismert márkák •Innovatív termékek •Folyamatos támogatás •Elkötelezettség a minőség mellett Világszerte, ötből két nő vásárolt az elmúlt évben valamilyen AVON terméket.* *Forrás: AVON Éves Jelentés, 2010

25 Te szeretnél valami nagy dolognak a részese lenni? - Több mint 140 országban - Több ezer termék - 6,5 millió AVON Tanácsadó -10 milliárd dolláros forgalom

26 2010-ben az AVON 50 országban több mint 800 millió dollárt költött jótékony célokra. Te szeretnél ennek részese lenni? Az AVON Alapítványt 1955-ben alapították azzal a céllal, hogy megerősítse a nők helyzetét. Ma az alábbi területeken a legaktívabb az alapítvány: • Mellrák elleni harc • Családon belüli erőszak elleni harc • Pénzgyűjtés a természeti katasztrófák áldozatainak Mellrák kampányunk keretében 1998-tól 2010-ig 443 millió Ft-ot adományoztunk. Erőszak ellenes kampányunk keretében 2008. óta több mint 9 millió Ft-ot adományoztunk.

27 Emlőrák ellenes tevékenységünkről Az AVON Magyarország 1998-ban csatlakozott az emlőrák elleni küzdelemhez. 2001. Kazincbarcikai Városi Kórháznak egy 28 millió Ft értékű Mammográf készülék ajándékozása 2002. Szegedi Egyetem Radiológiai Klinikájának egy 24 millió Ft értékű Mammográf készüléket adományoztunk 2003. A váci Jávorszky Ödön Kórház számára egy 20 millió Ft értékű Mammográf készüléket adhattunk át 2004. Egy Zala megyei kórháznak adhattunk át egy 20 millió Ft értékű Mammográf berendezést

28 Te szeretnél sokat keresni? „Főállásomban 100 000 Ft-ot kerestem és egy egyszobás lakásban éltem. De aztán úgy döntöttem, AVON Koordinátorként megvalósítom az álmaimat. Ma családommal egy tágasabb lakásban élünk. Kitűztem a céljaimat és megváltoztattam az életemet.” – AVON Koordinátor

29 Az AVON-nal több módon is kereshetsz pénzt Tanácsadói tevékenység Az AVON könnyen eladhatóvá teszi a termékeit, mert folyamatosan fejleszti és érdekes katalógusban mutatja be azokat. Koordinátori munka Add át másoknak is az AVON által kínált lehetőséget. Saját csapatot építhetsz, képezheted és támogathatod őket.

30 A keresetednek csak lelkesedésed szabhat határt * Fix árengedmény az adott termékekre ** Amennyiben 3 egymást követő kampányban 25 %-ra voltál jogosult ***Jutalék az első generáció forgalma után ****+bónuszok Tanácsadói árengedmény* 50 000 Ft felett **35% 25 000 Ft felett25% 15 000 – 24 999 Ft20% 5 000 – 14 999 Ft15% Koordinátori jutalék*** Business ManagerAkár 10%**** Senior ManagerAkár 9%**** Junior ManagerAkár 8% **** KoordinátorAkár 7,5%****

31 Bónuszok •VillámStart Az első 12 kampányon belül: 10 000 Ft 30 000 Ft 60 000 Ft 120 000 Ft •Szintváltás 60 000 Ft – Junior Manager 120 000 Ft – Senior Manager 200 000 Ft – Business Manager

32 Keress annyit, amennyit csak szeretnél! Az AVON legjobb értékesítőinek keresete más foglalkozások kereseteihez viszonyítva:* *Havi bruttó átlagkereset. A Te jutalékaid ettől eltérhetnek. Forrás: www.profession.huwww.profession.hu Az adatok a 2010-es havi bruttó átlagkeresetet mutatják. Business Manager298 366 Ft Értékesítési vezető220 000 Ft Senior Manager134 515 Ft Adminisztrátor120 000 Ft Junior Manager54 457 Ft Új Koordinátor11 376 Ft

33 Elismerjük az eredményeidet •Koordinátori Konferenciák •Ajándékok •Izgalmas ösztönzők, Klub Program •Bónuszok •Csodálatos utazások, pl.: Szicília, Malaga, Kréta Az AVON csodálatos díjakkal jutalmazza a legjobban teljesítő Koordinátorait.

34 „Szicíliában jártunk. Fantasztikus út volt, feltöltődtünk és nagyon örülünk, hogy az AVON lehetővé tette ezt nekünk.” - AVON Koordinátor

35 Ha hiszel benne, hogy képes vagy rá, akkor kitűzött céljaidat el fogod érni. SZÁRNYALD TÚL! ÉRD EL! BÍZZ MAGADBAN!

36 Az AVON-nal könnyű elérni a céljaidat! 1. Invitálj! 1 2. Informálj! 2 3. Inspirálj! 3

37 Egy egyszerű invitálással kell kezdened... Invitáld a Vevőket, hogy nézzék át a katalógust, tegyenek fel kérdéseket, próbáljanak ki termékmintákat és vásárolják meg a termékeket! Tanácsadóként Invitálj!

38 ...majd informálj másokat is az AVON-ról... Informáld a Vevőket a termékek előnyeiről és segíts nekik, hogy miként válasszák ki a megfelelő terméket és hogyan használják azt helyesen! Tanácsadóként Informálj!

39 ...végül pedig inspirálj másokat is, hogy jobban teljesítsenek! Inspiráld a Vevőket, hogy higgyenek a márkában, hűségesek maradjanak és másoknak is meséljenek lelkesedésükről! Tanácsadóként Inspirálj!

40 Egy egyszerű invitálással kell kezdened... Koordinátorként Invitáld a jelölteket, hogy megismerjék az AVON-t, tegyék fel kérdéseiket és legyenek Tanácsadók! Invitálj!

41 ...majd informálj másokat is az Avonról... Koordinátorként Informáld a Tanácsadókat az AVON által kínált kereseti lehetőségről és arról, hogy miként szerezhetnek Vevőket és hogyan adhatják el a termékeket! Informálj!

42 ...végül pedig inspirálj másokat is, hogy jobban teljesítsenek! Koordinátorként Inspiráld a Tanácsadóidat, hogy higgyenek magukban és növelni tudják az eladásaikat, és abban is, hogy ők is csatlakozzanak a Koordinátori rendszerhez! Inspirálj!

43 Invitálj! Informálj! Inspirálj! - ennyire egyszerű! Inspirálj! Invitálj! Infor m álj!

44 „Az egyetemen tanultam, amikor rájöttem, hogy az AVON nagyon jó kereseti lehetőséget kínál. Sokan szeretik a kozmetikumokat és az embereket vonzza a pénzkereseti lehetőség is. Minél több energiát fektetek a Koordinátori munkába, annál többet keresek vele. Sőt, másoknak is segíthetek abban, hogy elérjék ugyanezt.” – AVON Koordinátor

45 Ha bízol magadban és a céljaidban el is fogod érni őket és túlszárnyalhatod álmaidat! SZÁRNYALD TÚL! ÉRD EL! BÍZZ MAGADBAN!

46 Tudtad, hogy...? A legjobb értékesítő a tavalyi évben közel 10 000 000 Ft értékben adott el termékeket? A legjobb Koordinátorunk 328 fős csapattal rendelkezik? 50 Koordinátor vett részt egy csodálatos utazáson Szicíliába?

47 legjobbjait Ismerd meg az AVON legjobbjait! Szabóné Knyihár Éva Business Manager Magyarország 2002-ben, a harmadik kislányom megszületése után szerettem volna egy izgalmas tevékenységbe fogni, míg otthon vagyok vele. Így lettem 2003-as év 4. kampányától AVON Tanácsadónő. A kedvező árú, jó minőségű termékek mellett motivált az üzleti lehetőség is. 2004. után váltam Koordinátorrá. Nagyon élvezem a csapatom képzését. Sikerem titka a folyamatos tanulás, jutalmam többek között az utazások egzotikus helyszínekre. Ma már Business Manager vagyok. 80 Tanácsadóval és 27 Koordinátorral együtt építem Avonos karrierem.

48 Te Koordinátor! álmaidat Tedd meg Te is az első lépést ma és legyél Koordinátor! A Te sikered a mi sikerünk is, és mindenben támogatni fogunk, hogy valóra váltsd az álmaidat.

49 Itt az idő, hogy legyél a legjobb a legjobbakkal!

50 sikerre! Készülj fel a sikerre!


Letölteni ppt "Legyél a legjobb a legjobbakkal AVON. Legyél a legjobb a legjobbakkal!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések