Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szkenner Kvalifikáció S2 Szkenner kvalifikáció A kvalifikációs időszak 1 hónap: •Teljesítse az LOI* hónapot az által, hogy rendelkezik minimum 100 PSV-

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szkenner Kvalifikáció S2 Szkenner kvalifikáció A kvalifikációs időszak 1 hónap: •Teljesítse az LOI* hónapot az által, hogy rendelkezik minimum 100 PSV-"— Előadás másolata:

1

2 Szkenner Kvalifikáció

3 S2 Szkenner kvalifikáció A kvalifikációs időszak 1 hónap: •Teljesítse az LOI* hónapot az által, hogy rendelkezik minimum 100 PSV- vel (Személyes Termékforgalmi Értékkel)! •Szponzoráljon négy új LOI-t**- amelyek közül minimum kettő személyesen szponzorált LOI! •Iratkozzon fel egy automatikus csomagkiszállítási megrendelésre (ADP), amely minimum 50 PSV értékben Pharmanex ® termékeket tartalmaz; •valamint nyújtson be egy Szkenner Igénylő Lap nevezetű formanyomtatványt Account Menedzserének (letölthető a My Office-ból)!*** Azt követően, hogy Account Menedzsere megerősítette, hogy sikeresen kvalifikált szkennerre, 30 napon belül elküldjük Önnek a szerződést és további 30 napja van arra, hogy megkezdje a bérlést. Abban az esetben, ha a megadott időn belül nem kezdi meg a szkennerbérlést, a szkennerre való jogosultságát elveszíti, illetve újra kell kvalifikálnia. *Ahhoz, hogy a szkenner ne kerüljön visszavonásra, Önnek teljesítenie kell az Executive kvalifikációt a harmadik hónapban onnantól számítva, hogy jogosulttá vált szkennerbérlésre! **Kérjük, ne feledje, hogy az LOI forgalma független kell, hogy legyen, mivel egy LOI csak egy szkenner kvalifikációba számít bele! ***Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a Szkenner Igénylő Lap beküldésének határideje a következő: az utolsó munkanap abban a hónapban, amikor a kvalifikációs követelményeket teljesítette! Kérjük, előzetesen értesítse Account Menedzserét a kérésről, hogy biztosítsuk Önnek az összes szükséges információt ahhoz, hogy sikeresen teljesíteni tudja a kvalifikációt!

4 Szkenner bérleti feltételek Szkenner b é rl é s felt é tele Bérleti feltétel S2 Everest Szkenner Letét121 667 HUF + ÁFA Havi bérleti díj55 000 HUF + ÁFA Bérlet időtartama36 hónap** * A befizetett 146 000 HUF letét átgördíthető egy másik szkennerre, új kvalifikáció esetén (Pl.:S2→S2 Everest). **A Szerződés lejárati napján, az automatikusan 12 hónappal meghosszabbításra kerül. Minden fizetendő díj a helyi valuta euróhoz viszonyított értékének függvényében módosulhat abban az esetben, ha a vállalat úgy ítéli meg, hogy ilyen jellegű változtatás szükséges.

5 FONTOS TUDNIVALÓK •Csatolt ADP: Az ADP a Szkenner Bizonyítvány számának megadásával válik a szkennerhez csatolt ADP-vé. A csatolt ADP kell, hogy tartalmazzon LifePak ®- et, LifePak Essentials-t vagy g3-at és Európában kell beregisztrálni ahhoz, hogy figyelembe lehessen venni a szinten tartási követelményeknél és a bónuszoknál. •LOI: egy Üzletépítő által beregisztrált LOI, bármelyik európai piacon. A nem-európai LOI-ok nem számítanak a szinten tartási követelményeknél és bónuszoknál. •euró: Az euróban feltüntetett összegek az eurozónán kívül az Ön piacára érvényes valutában értendők. A csatolt ADP az első Szkenner Bizonyítvány számán keresztül válik csatolttá (ez a szám a Szkenner Bizonyítványon található) a szám 1-sel kezdődik, az Újraszkennelési Bizonyítvány száma pedig 2-sel.

6 Szkenner Szerződés •Időtartam: –S2 Everest 36 hónap, amely automatikusan meghosszabbítható még 12 hónappal –Az üzletépítő bármikor felmondhatja a bérleti szerződést, a Vállalat írásbeli értesítése mellett. •Bérleti díj: –S2 Everest: 55 000* HUF + áfa/hó –S2 Everest, S2 Klasszikusról frissítve: 50 000 HUF + áfa/hó –S2 Everest Szkenner, Szerződés-hosszabbítás után: 28 783 HUF + áfa/hó –Letét •S2 Everest: 121 667 + áfa *Abban az esetben, ha az S1 szkenner bérlő S2 Everest szkennerre frissíti szkennerét, a havi bérleti díj ugyanannyi lesz, mint az S2 Everest esetében: 50 000 HUF + áfa/hó

7 Szerződés – Készülék használata: •A szkenner egy olyan mérőeszköz, amely az adott személy bőr karotinoid szintjének meghatározására szolgál. •A mérés során megállapított értéket egy, az egészségi állapotot átfogóan tükröző megközelítés részeként kell értelmezni, amely nem nyújt mélyreható betekintést az egyén táplálkozási szokásaiba.

8 Szerződés Azt állítani, hogy a Szkennerrel diagnosztizálható, megelőzhető, enyhíthető, kezelhető vagy gyógyítható bármilyen betegség. Azt állítani, hogy a Szkenner orvosi eszköz, amellyel diagnosztizálható bármilyen betegség, kór vagy tünet. A Szkennert orvosi vagy kórházi körülmények között használni. Telepíteni, illetve megkísérelni telepíteni egyéb szoftvert vagy bármilyen programot a Szkennerre vagy a Szkennerhez tartozó Laptopra. Kivinni a Szkennert az EU/EEA* területéről, illetve bármilyen meg nem nyitott piacon használni a Vállalat írásos engedélye nélkül. *Oroszország is Ön nem jogosult:

9 MEGTARTÁS Havi szinten tartási követelmények az S1, S2 szkenner esetében: • 5 új, csatolt ADP • 1 személyesen szponzorált európai LOI VAGY •2 új európai LOI a csoportkörben VAGY

10 „Ingyenes” Szkenner Program •Havi bérleti díj jóváírás* a következő esetben jár: *A bérleti díj jóváírásra kerül, amint megerősítést nyer, hogy a követelményeket az illető teljesítette. Jóváírás feltételei:S2/EVEREST szkenner Új csatolt ADP5 ADP Újonnan szponzorált európai LOI2 LOI Új csoportköri európai LOI4 LOI

11 „Ingyenes” bérlési program példa: Kvalifikált „ingyenes” bérletre - minimum 5 ADP -minimum 2 első szintű LOI* -minimum 4 csoportköri LOI* Nem számolunk fel bérleti díjat. 2009. június 2009. július *Az LOI csoportos termékforgalmi értéke (GSV) független kell, hogy legyen, azaz az alsóvonali LOI-ok forgalma nem számít bele a GSV-jükbe. Ugyanaz az LOI csak egyszer számít bele a szkenner kvalifikációba.

12 SZKENNER OPERÁTOR BÓNUSZ •Kezdeti Szkenner Operátori Bónusz Amikor egy vásárlót megmérnek, aki azután feliratkozik ADP-re, és a mérési szám csatolva van az ADP-hez, a Szkenner bérlője 10 eurót kap minden új csatolt ADP-ért. •Újraszkennelési Bónusz: Abban az esetben, ha az “Élet Megfigyelési Programban”* részt vevő ADP vásárlót újraszkennelik, egy újabb Szkenner Bizonyítványt használva, a Szkenner bérlője 5 eurót kap. * Az az ADP vásárló, aki feliratkozik LifePak®-re, vagy g3-ra automatikusan részt vesz az „Élet Megfigyelési Programban”, amely 3 havonta ingyenes szkennelési lehetőséget biztosít mindaddig, amíg az ADP törlésre nem kerül.

13 ÖSZTÖNZÉS MARKETING ESZKÖZÖKKEL * A negyedéves teljesítmény egy naptári éven belül értendő. Előmozdíthatja üzletét különböző marketing eszközökkel is, amelyeket negyedéves* Szkenner teljesítménye után kaphat: 30 új, csatolt ADP = 30 képeslap 60 új, csatolt ADP = 30 képeslap és határidőnapló betétlapok 90 új, csatolt ADP = 30 képeslap és egy USB pendrive

14 VISSZAVONÁS •Ha az Ön Szkennere egy ideje nem aktív, vagy nem teljesíti a havi szinten tartási követelményeket 3 egymást követő hónapban, a Vállalat felmondja a bérleti szerződését és visszaveszi Öntől a Szkennert. –Az inaktív szkennerek visszavonásra kerülnek. –Az „inaktív” definíciója a következő: kevesebb, mint 5 új, csatolt ADP, illetve 1 új, személyesen szponzorált LOI vagy 2 új, csoportköri LOI egy hónapban. –Havonta kerül értékelésre. •Ön újrakvalifikálhat a Szkennerre, ha újra teljesíti a kvalifikációs követelményeket. •Megjegyzés: Abban az esetben, ha a Vállalat a szkennert visszavonja, a letétet nem fizetjük vissza Önnek. Ha Ön újrakvalifikál a Szkennerre, ismételten be kell fizetnie a letétet. Ahhoz, hogy kvalifikáljon a szkennerre, minden további tartozást rendezni kell.

15 BIZTOSÍTÁS • Üzletépítő tudomásul veszi, hogy őt terheli a Készülék és a Hozzátartozó Szoftver elvesztésének, ellopásának, károsodásának, és megsemmisülésének kockázata. •Abban az esetben, ha megengedi a Szkenner használatát más Üzletépítőnek, a Szkenner bérlője továbbra is felelős marad minden kötelezettségért, amely a Szkenner Bérleti Szerződéséből adódik. •A Szkenner Bérlője a következőképpen biztosíthatja a Szkennert veszteség és kár ellen: –A opció: Havi Elvesztés Elleni Felelősségbiztosítás, amely havi 8 euróba (vagy annak megfelelő összegbe) kerül, plusz áfa. Ha a Szkenner bérlője ezt a lehetőséget választja, akkor csak a Pharmanex ® Biofotonikus Szkenner és a hozzávaló felszerelés elvesztése ellen vásárol biztosítást. –B opció: Havi Kár és Elvesztés Elleni Felelősségbiztosítás, amely havi 20 euróba (vagy annak megfelelő összegbe) kerül, plusz áfa. Ezzel a lehetőséggel a Szkenner bérlője biztosítja magát a Szkenner és a hozzávaló felszerelések elvesztése és károsodása ellen is.

16 UTAZÁS •Abban az esetben, ha Ön ki szeretné vinni a Szkennert a helyi piacról*, ahhoz engedélyt kell kérnie a piac Szkenner Koordinátorától vagy Account Menedzserétől. •Minden olyan a szkennerhez csatolt ADP, amely nem a helyi piacról származik, nem számít bele a szinten tartási követelményekbe, illetve a bónuszba. *helyi piac: Európa, beleértve EU/EEA, Svájc és Oroszország

17 PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA •Azok a vásárlók, akik feliratkoznak olyan ADP-re, amely LifePak ® -et, vagy g3-at tartalmaz, élhetnek a Pénz Visszafizetési Garanciával. •Ha az Ön vásárlói a javasolt adagban szedik a LifePak ® -et, vagy a g3-at 90 napon keresztül, és bőr karotinoid értékük nem javult, kérhetik az ADP-jük értékének visszafizetését. •A Pénz visszafizetési Garancia további részleteiért látogasson el a weboldalra, illetve keresse Account Menedzserét!

18 TOVÁBBI TRÉNING •Szkenner Operátor Tréning –Ha elvégzi a Szkenner Operátor Tréninget, megkapja a Szkenner Operátor Engedélyt. Ezt a tréninget megtalálja a My Office weboldalon, a Szkenner Központban. –Miután sikeresen elvégezte a tréninget, és kitöltötte a tesztet, az Ön piacának Szkenner Koordinátora kiállítja Önnek a Szkenner Operátor Engedélyt. •Megjegyzés: Ilyen engedéllyel kizárólag Szkenner Bérlők rendelkezhetnek.

19 KAPCSOLAT •Vegye fel a kapcsolatot a Piac Szkenner Koordinátorával, a következő telefonszámon: 00 80 180 536, illetve e-mail címen: eescanner@nuskin.com! eescanner@nuskin.com •Vegye fel a kapcsolatot Account Menedzserével, a következő telefonszámon: 00 80 180 536, illetve az illető e-mail címén! •Weboldal: www.nseeurope.comwww.nseeurope.com

20


Letölteni ppt "Szkenner Kvalifikáció S2 Szkenner kvalifikáció A kvalifikációs időszak 1 hónap: •Teljesítse az LOI* hónapot az által, hogy rendelkezik minimum 100 PSV-"

Hasonló előadás


Google Hirdetések