Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Miért jobb a börtönben mint a munkahelyen?. A börtönben: A munkahelyen: A legtöbb idődet egy 6 méter x 6 méteres cellában töltöd. A legtöbb idődet egy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Miért jobb a börtönben mint a munkahelyen?. A börtönben: A munkahelyen: A legtöbb idődet egy 6 méter x 6 méteres cellában töltöd. A legtöbb idődet egy."— Előadás másolata:

1 Miért jobb a börtönben mint a munkahelyen?

2 A börtönben: A munkahelyen: A legtöbb idődet egy 6 méter x 6 méteres cellában töltöd. A legtöbb idődet egy 3 méter x 3 méteres körzetben töltöd.

3 A börtönben: A munkahelyen: Naponta 3x étkezel. Mindössze egyszer és még fizetsz is érte.

4 A börtönben: A munkahelyen: Büntetésed hátralevő részét elengedik jó magaviselet miatt. Jó munkád jutalma, még több munkát sóznak rád.

5 A börtönben: A munkahelyen: Az őr kinyitja es becsukja az ajtót utánad. Mindenhova vinned kell a személyi kártyádat, és az ajtót magadnak kell nyitogatnod.

6 A börtönben: A munkahelyen: Nézheted a TV-t és játszhatsz amit akarsz. Kirúgnak ha elkapnak, hogy játszol.

7 A börtönben: A munkahelyen: Saját WC-d van. Vársz amíg kijön már az a barom végre.

8 A börtönben: A munkahelyen: Minden kiadásod fedezve van. Minden költséget te fizetsz, hogy eljuss a munkahelyedre és amit keresel abból levonják a börtönlakók költségeit.

9 A börtönben: A munkahelyen: Sokat nézel ki a rácsokon keresztül kifelé vágyakozva. Állandóan arra gondolsz, hogy jobb lenne rácsok mögött.

10 A börtönben: A munkahelyen: Vannak őrök akik szadisták. Főnöknek hívják ugyanezeket.


Letölteni ppt "Miért jobb a börtönben mint a munkahelyen?. A börtönben: A munkahelyen: A legtöbb idődet egy 6 méter x 6 méteres cellában töltöd. A legtöbb idődet egy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések