Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Image fa és bútoripari vállalkozás Cégünk külső nyílászáró programja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Image fa és bútoripari vállalkozás Cégünk külső nyílászáró programja."— Előadás másolata:

1 Image fa és bútoripari vállalkozás Cégünk külső nyílászáró programja

2 Külső nyílászárók Vállalkozásunk 2002 óta gyárt külső nyílászárókat, melyeket az első időkben csak összeszereltünk os évtől viszont már a teljes technológiai lánc a rendelkezésünkre áll. A nyílászárókat cégünkön belül a felméréstől a beszerelésig zárt technológiával mi készítjük.

3 Műszaki leírás  A szerkezet anyaga rétegragasztott, hossztoldott borovi fenyő eurofalcos összeépítéssel.  Ragasztás: kétkomponensű D4-es igénybevételi csoportú víz és főzésálló faragasztóval történik.  Vasalatrendszer: bukó, nyíló, bukónyíló vasalat: ROTO nt  bukótoló illetve emelőtolónál: GU  egyedi igény szerint WINKHAUS  Üvegezés: kétrétegű LOW-E argon gázzal töltött hőszigetelt üveg.  K =1.0 W/m2k gyártó: ALBA GLASS KFT  Felületkezelés: A MILESI cég Hydrocrom rendszerével történik. A vizes bázisú felületkezelő rendszer 3 rétegben kerül felhordásra.  1. réteg merítő alapozás gombamentesítő, impregnáló  2. réteg töltőalapozás  3.réteg fedőlazúr szórással való felhordása.  Színezés: Lehet pácolt, vagy festett felület,18 fajta alapszínből választhatunk, de ettől eltérő egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

4 Cégünk szolgáltatásai Technológiánk, és gyártásszerkezetünk lehetővé teszi a megadott standard méretektől való eltérést, ez sem az árat, sem a gyártási időt nem befolyá- solja, mely a megrendeléstől számított 4-5 hét. Az ablakok készülhetnek toldásmentes anyagból, illetve más fafajokból (vörösfenyő,lucfenyő, meranti ) is. Az emelő illetve bukótoló nyílászárókra egyedi árakat adunk felmérés alapján.

5 Cégünk szolgáltatásai A beépítést, és a szállítást amennyiben a megrendelő kívánja cégünk végzi. A megkeresésünk után szívesen állunk rendelkezésére ingyenes felméréssel, tanácsadással. Cégünk szervízszolgáltatást is nyújt a már beépített nyílászárókra, így azok élettartamát, biztonságos használatát kívánjuk elősegíteni. Bízunk abban, hogy áraink megnyerik tetszését.

6 Áraink: EGYSZÁRNYÚ ABLAKOK BUKÓ-NYÍLÓ BNY névleges méret (cm) SZÉLESSÉG MAGASSÁG EGYEDI MÉRET FELÁR NÉLKÜL

7 Áraink: KÉTSZÁRNYÚ ABLAKOK :KÖZÉPNYÍLÓ-BUKÓNYÍLÓ névleges méret (cm) SZÉLESSÉG MAGASSÁG EGYEDI MÉRET FELÁR NÉLKÜL

8 Áraink: EGYSZÁRNYÚ ERKÉLYAJTÓK: BUKÓ-NYÍLÓ névleges méret (cm) SZÉLESSÉG MAGASSÁG EGYEDI MÉRET FELÁR NÉLKÜL

9 Áraink: KÉTSZÁRNYÚ ERKÉLYAJTÓK:KÖZÉPNYÍLÓ-BUKÓNYÍLÓ névleges méret (cm) SZÉLESSÉG MAGASSÁG EGYEDI MÉRET FELÁR NÉLKÜL

10 hamarosan:


Letölteni ppt "Image fa és bútoripari vállalkozás Cégünk külső nyílászáró programja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések