Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Www.chipcad.hu. Waferlock Elektromechanikus zárcilinder mikrokontrolleres vezérléssel, amely megnövelt biztonságot, és rugalmasságot kínál otthonok és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Www.chipcad.hu. Waferlock Elektromechanikus zárcilinder mikrokontrolleres vezérléssel, amely megnövelt biztonságot, és rugalmasságot kínál otthonok és."— Előadás másolata:

1 www.chipcad.hu

2 Waferlock Elektromechanikus zárcilinder mikrokontrolleres vezérléssel, amely megnövelt biztonságot, és rugalmasságot kínál otthonok és kisebb irodák számára a hagyományos zárcilinderekkel szemben. Waferlock Elektromechanikus zárcilinder mikrokontrolleres vezérléssel, amely megnövelt biztonságot, és rugalmasságot kínál otthonok és kisebb irodák számára a hagyományos zárcilinderekkel szemben.

3 www.chipcad.hu A ChipCAD Kft. a WaferLock elektromechanikus zár magyarországi forgalmazója. A Waferlock különlegessége, hogy nem igényel külső programozó készüléket a kulcsok elkészítéséhez. Az elektromechanikus kulcsokhoz nem kell speciális kulcsmásoló, bármely kulcsmásoló műhely másolhatja a mechanikát, de az elektronikus védelem biztosítja, hogy csak illetékes használja a zárat. A kulcsok szabadalmaztatott mesterkulcsos rendszerrel taníthatóak a zárhoz. A WaferLock egyedi jellemzője, hogy a kulcs variációk száma szinte végtelen (20 milliárd-milliárd nagyságrendű). A WaferLock szabványos europrofil méretű forgatógombos cilinder, ezért különös szakértelem nélkül cserélhetjük a hagyományos zárcilindereket, nagy biztonságú WaferLock elektromechanikus zárrá.

4 www.chipcad.hu Tulajdonságok: - Mesterkulcsos rendszer - Új kulcs betanítása - Minden kulcs törlése -Riasztás jogosulatlan kulcsra -Fúrás elleni védelem -Figyelmeztetés elemkimerülésre -64 bites elektronikus titkosítás -Végszükség esetén elem nélkül is működtethető -Elektronikus és mechanikus mesterkulcsos rendszer -MABISZ által elfogadott termék

5 www.chipcad.hu Műszaki jellemzők: -Zárcilinder: Euro-profil, 60 mm – 120 mm -Forgatógomb átmérő: 43 mm -Elemek: 3 db LR1 (ANSI-901A) -Elem élettartam: ~ 2 év -Feszültségtartomány: 4.5 V -Működési ciklus (elemek): 30.000 alkalom elemcsere nélkül alkalom elemcsere nélkül -Működési hőmérséklettartomány: - 20 °C - +60°C - 20 °C - +60°C

6 www.chipcad.hu Részegység lista:

7 www.chipcad.hu Beszerelés: A beszerelés hasonló módon történik, mint a szokásos cilinderes ajtózárnál. Csavarhúzó segítségével szereljük ki a régi mechanikus, cilinderes ajtózárat és szereljük be az újat. Ezután azonnal használatba vehetjük az új, nagybiztonságú zárat.

8 www.chipcad.hu Mesterkulcs: •A mesterkulcsot a gyártó felprogramozva szállítja. Piros szín jelöli, és sem az eladási hely, sem a gyártó nem tudja megváltoztatni, vagy cserélni. •Egyedül a mesterkulcs alkalmas új kulcsok programozására, vagy használatuk letiltására. •Nem kell attól félni, hogy most programot kell telepítenie és a programtelepítés bonyolult lépéseit kell követnie. A kulcsok felprogramozása és letiltása nagyon egyszerű. Mindössze a mesterkulcsot kell elővenni, zárba helyezni és követni a használati útmutatót.

9 www.chipcad.hu Új kulcs betanítása és tiltása nagyon egyszerűen lehetséges: Új kulcs betanítása: 1.Helyezzük a mesterkulcsot az elektromechanikus zárcilinderbe. 2.Várjuk meg a három csippanást. 3.Húzzuk ki a mesterkulcsot. 4.Vegyünk elő egy nem engedélyezett (fekete kulcsot). 5.Helyezzük a zárba. Egy sípolás jelenti a sikeres betanulást. 6.Vegyük ki a betanított kulcsot.

10 www.chipcad.hu Új kulcs betanítása és tiltása nagyon egyszerűen lehetséges: Kulcsok tiltása: 1.Helyezzük a mesterkulcsot az elektromechanikus zárcilinderbe. 2.Várjuk meg a három csippanást. 3.Húzzuk ki a mesterkulcsot. A műveletet még kétszer meg kell ismételni (összesen háromszor). Az utolsó három rövid csippanás után hallunk egy hosszú sípolást, ez minden kulcs kitörlését jelenti a zárcilinder memóriájából.

11 www.chipcad.hu Emlékeztető és riasztó egyben: •Figyelmeztetés elemkimerülésre: Mielőtt a zárban levő elem teljesen kimerülne egy 10 másodperces hangjelzés figyelmeztet bennünket az elemek cseréjének szükségességére. Ha az elem mégis lemerülne, akkor is képes az ajtó nyitni és zárni. •Riasztás illetéktelen kulcsra: A zárban beépített riasztó van. Mikor nem azonosítható kulccsal kíséreljük meg az ajtót nyitni, vagy zárni, a riasztást háromszor 6 másodpercre aktiválja. Ezzel az erőszakos behatolásra figyelmeztet.

12 www.chipcad.hu Waferlock Elektromechanikus zárcilinderek és nyerskulcsok több típusban is kaphatóak és rendelhetőek a ChipCAD Kft. kínálatából. Waferlock Elektromechanikus zárcilinderek és nyerskulcsok több típusban is kaphatóak és rendelhetőek a ChipCAD Kft. kínálatából. További információk a termékkel kapcsolatban a www.waferlock.com és a www.chipcad.hu weboldalakon találhatóak. www.waferlock.comwww.chipcad.huwww.waferlock.comwww.chipcad.hu Amennyiben további kérdése van a termék iránt, kérjük keressen meg bennünket. Elérhetőségeink: E-mail: info@chipcad.hu info@chipcad.hu Tel.: 231-7000 Fax: 231-7011


Letölteni ppt "Www.chipcad.hu. Waferlock Elektromechanikus zárcilinder mikrokontrolleres vezérléssel, amely megnövelt biztonságot, és rugalmasságot kínál otthonok és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések