Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Www.chipcad.hu.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Www.chipcad.hu."— Előadás másolata:

1

2 Waferlock Elektromechanikus zárcilinder  mikrokontrolleres vezérléssel, amely megnövelt  biztonságot, és rugalmasságot kínál otthonok és  kisebb  irodák számára a hagyományos zárcilinderekkel szemben. 

3 A ChipCAD Kft. a WaferLock elektromechanikus zár magyarországi forgalmazója. A Waferlock különlegessége, hogy nem igényel külső programozó készüléket a kulcsok elkészítéséhez. Az elektromechanikus kulcsokhoz nem kell speciális kulcsmásoló, bármely kulcsmásoló műhely másolhatja a mechanikát, de az elektronikus védelem biztosítja, hogy csak illetékes használja a zárat. A kulcsok szabadalmaztatott mesterkulcsos rendszerrel taníthatóak a zárhoz. A WaferLock egyedi jellemzője, hogy a kulcs variációk száma szinte végtelen (20 milliárd-milliárd nagyságrendű). A WaferLock szabványos europrofil méretű forgatógombos cilinder, ezért különös szakértelem nélkül cserélhetjük a hagyományos zárcilindereket, nagy biztonságú WaferLock elektromechanikus zárrá.

4 Mesterkulcsos rendszer
Tulajdonságok: Mesterkulcsos rendszer Új kulcs betanítása Minden kulcs törlése Riasztás jogosulatlan kulcsra Fúrás elleni védelem Figyelmeztetés elemkimerülésre 64 bites elektronikus titkosítás Végszükség esetén elem nélkül is működtethető Elektronikus és mechanikus mesterkulcsos rendszer MABISZ által elfogadott termék

5 Zárcilinder: Euro-profil, 60 mm – 120 mm Forgatógomb átmérő: 43 mm
Műszaki jellemzők: Zárcilinder: Euro-profil, 60 mm – 120 mm Forgatógomb átmérő: 43 mm Elemek: 3 db LR1 (ANSI-901A) Elem élettartam: ~ 2 év Feszültségtartomány: 4.5 V Működési ciklus (elemek): alkalom elemcsere nélkül Működési hőmérséklettartomány: - 20 °C °C

6 Részegység lista:

7 Beszerelés: A beszerelés hasonló módon történik, mint a szokásos cilinderes ajtózárnál. Csavarhúzó segítségével szereljük ki a régi mechanikus, cilinderes ajtózárat és szereljük be az újat. Ezután azonnal használatba vehetjük az új, nagybiztonságú zárat.

8 Mesterkulcs: A mesterkulcsot a gyártó felprogramozva szállítja. Piros szín jelöli, és sem az eladási hely, sem a gyártó nem tudja megváltoztatni, vagy cserélni. Egyedül a mesterkulcs alkalmas új kulcsok programozására, vagy használatuk letiltására. Nem kell attól félni, hogy most programot kell telepítenie és a programtelepítés bonyolult lépéseit kell követnie. A kulcsok felprogramozása és letiltása nagyon egyszerű. Mindössze a mesterkulcsot kell elővenni, zárba helyezni és követni a használati útmutatót.

9 Új kulcs betanítása és tiltása nagyon egyszerűen lehetséges:
Helyezzük a mesterkulcsot az elektromechanikus zárcilinderbe. Várjuk meg a három csippanást. Húzzuk ki a mesterkulcsot. Vegyünk elő egy nem engedélyezett (fekete kulcsot). Helyezzük a zárba. Egy sípolás jelenti a sikeres betanulást. Vegyük ki a betanított kulcsot.

10 Új kulcs betanítása és tiltása nagyon egyszerűen lehetséges:
Kulcsok tiltása: Helyezzük a mesterkulcsot az elektromechanikus zárcilinderbe. Várjuk meg a három csippanást. Húzzuk ki a mesterkulcsot. A műveletet még kétszer meg kell ismételni (összesen háromszor). Az utolsó három rövid csippanás után hallunk egy hosszú sípolást, ez minden kulcs kitörlését jelenti a zárcilinder memóriájából.

11 Emlékeztető és riasztó egyben:
Figyelmeztetés elemkimerülésre: Mielőtt a zárban levő elem teljesen kimerülne egy 10 másodperces hangjelzés figyelmeztet bennünket az elemek cseréjének szükségességére. Ha az elem mégis lemerülne, akkor is képes az ajtó nyitni és zárni. Riasztás illetéktelen kulcsra: A zárban beépített riasztó van. Mikor nem azonosítható kulccsal kíséreljük meg az ajtót nyitni, vagy zárni, a riasztást háromszor 6 másodpercre aktiválja. Ezzel az erőszakos behatolásra figyelmeztet.

12 E-mail: info@chipcad.hu
Waferlock Elektromechanikus zárcilinderek és nyerskulcsok több típusban is kaphatóak és rendelhetőek a ChipCAD Kft. kínálatából. További információk a termékkel kapcsolatban a és a weboldalakon találhatóak. Amennyiben további kérdése van a termék iránt, kérjük keressen meg bennünket. Elérhetőségeink: Tel.: Fax:


Letölteni ppt "Www.chipcad.hu."

Hasonló előadás


Google Hirdetések