Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT A Cégcsoport bemutatása– Cégprofil és cégtörténet Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT Dunamenti Cégcsoport A.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT A Cégcsoport bemutatása– Cégprofil és cégtörténet Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT Dunamenti Cégcsoport A."— Előadás másolata:

1

2

3 Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT
A Cégcsoport bemutatása– Cégprofil és cégtörténet Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT Dunamenti Cégcsoport A Dunamenti mint Szövetkezet 1981-ben vásárolt magyar szabadalmakat, tűzvédő anyagok gyártására illetve kivitelezési technológiát kábelek tűzvédelmére. 1987 Magyarország elsőszámú tűzvédelmi anyagokat gyártó, illetve aktív és passzív tűzvédelmi tevékenységet ellátó cégcsoportja. Komplett tűzbiztonság! Raktárcsarnok és irodaépület építése,PS tűvédő zsák Polytherm acélszerkezet tűzvédő anyag,TG tűzgátló ajtók gyártásának kezdete. Export tevékenység növelése Európa sok országába, arab országokba, Kínába, USA-ba. Dunamenti VK Zrt. (Vagyonkezelő) A cégcsoport és a saját tulajdonú Aphrodite Hotel és Wellness központ vagyonkezelése és üzemeltetése továbbá a cégcsoport pénzügyeinek központ kezelése. 1993 Dunamenti Tűzvédelem Rt. Megalakulása azbesztmentési tevékenység kezdete, festékgyártó gépsor és tűzvédő festékek licenszének megvásárlása festékgyártó gépsor beüzemelése. Dunamenti AKA Kft. (Ajtó,Kapu,Ablak ) Tűzgátló és egyéb acél nyílászárók gyártása, telepítése. Tűzgátló üveg gyártása. Magán vámraktár alapítása, budapesti kereskedelmi iroda megnyitása,Dunamenti Vállalkozás Kft. Dunamenti Építő Kft. alapítása. Dunamenti CSZ Kft (Csolnoki Szerelvénygyártó Kft.) Tűzoltószerelvények és tűzcsap-és szerelvényszekrények gyártása. Dunamenti Ingatlan Kft. Alapítása,ISO 9002 és ISO integrált Minőség-és Környezetirányítási rendszer auditálása. Új certifikátok megszerzése: Szlovákiában, Ukrajnában, Romániában és új vegyesvállalatok alapítása Szlovákiában, Ukrajnában . Dunamenti Állványtechnika Kft. Szakmailag igényes és összetett állványozási feladatok professzionális megoldása. 2004 Cégátalakítás a Dunamenti VK Rt. És a Dunamenti Tűzvédelem Rt. szétválasztása. Dunamenti Tűzőr Kft. Aktív tűzvédelem: hagyományos és stratégiai profil mellett egyedi profil a vízkőddel oltó rendszer. Ingatlan fejlesztési, és beruházási tevékenység kezdete. Dunamenti Tűzvédelem területén új anyagok, technológiák bevezetése, új certifikátok beszerzése. Dunamenti Tűzvédelem Zrt. Termékei és szolgáltatásai elsősorban a passzív építészeti tűzvédelmi anyagok gyártása , forgalmazása kereskedelme és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. Továbbá az azbesztmentesítés, tűzmodellezés,aktív tűzvédelem. A Dunamenti AKA Kft. Megalakítása,aktív tűzvédelmi csoport megerősítése,Csolnoki Szerelvénygyártó Kft. megvásárlása. Nyílászáró üzletág Dunamenti AKA Kft.-be való áthelyezése,tőkeemelés, új gépek vásárlása, tűzgátló üveggyártás kezdete. Dunamenti Invest Kft./Dunamenti Park Kft. Ingatlan beruházás és fejlesztés. Telephely felújítás. Tűzőr kft.(aktív tűzvédelem megvásárlása. Dunamenti AKA Kft. Új szerelőcsarnok építés.

4

5

6

7

8

9


Letölteni ppt "Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT A Cégcsoport bemutatása– Cégprofil és cégtörténet Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT Dunamenti Cégcsoport A."

Hasonló előadás


Google Hirdetések