Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HASZNÁLATI BEMUTATÓ AZ ALKATRÉSZ SZÁMOLÓ ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ. 68x82 ÉS 78x82 SZELVÉNYMÉRETHEZ. 1.2.2.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HASZNÁLATI BEMUTATÓ AZ ALKATRÉSZ SZÁMOLÓ ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ. 68x82 ÉS 78x82 SZELVÉNYMÉRETHEZ. 1.2.2."— Előadás másolata:

1 HASZNÁLATI BEMUTATÓ AZ ALKATRÉSZ SZÁMOLÓ ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ. 68x82 ÉS 78x82 SZELVÉNYMÉRETHEZ. 1.2.2.

2 Ez a kis program segítséget nyújt a H5-ös nyílászáró gyártásához. Meg gyorsítja az árajánlat készítést,pontosabb képet kaphatunk a várható költségekről,és fontos paramétereket tudhatunk meg a gyártáshoz. A megadott Tok külméretek alapján a szükséges faanyagmennyiség,az üvegfelületek a felületkezelés a tömítések mennyisége is látható. Az alkatrészekről szabásjegyzéket kapunk egy pillanat alatt,és az üvegméreteket, vasalat falc méreteket is megtudhatjuk belőle. Párperc alatt a már összesített adatokat akár rendelhetjük is. Ez a bővített változat már képes tokosztós variációk illetve vízszintes üvegosztós nyílászárók számításához is. Változtattunk a megjelenésen és átláthatóbb egyszerűbb kezelést terveztünk. A program továbbra is folyamatos fejlesztés alatt van.A tökéletes működéséhez elengedhetetlen,hogy visszajelzést kapjunk arról kinek mi okoz nehézséget használat közben, min változtassunk,bővítsünk. FONTOS!! A szelvényméretek 68X82 vagy 78X82! A gyártás folyamán a méretkülönbségekből eredő hibákért NEM vállalunk felelőséget. A program a tokcsapos és rámacsapos alkatrészeknél a hosszméreten+0,5mm ráhagyást számol végenként az érintőmarás miatt!

3

4 Az „ADATOK MEGADÁSA” a főoldal. Minden számított érték innen indul ki ezért fontos,hogy a gyártási tok külméretet és a többi adatot pontosan adjuk meg!

5 A „Kód” megadása szintén nagyon fontos, ez határozza meg milyen szerkezetet számoljon a program. Az alaphelyzet a nyíl ”<--” ezt a nem használt soroknál mindig állítsuk ilyenre,ellenkező esetben nem létező adatok is megjelenhetnek a további oldalakon!

6 A „RÉSZLETEK” fülön a fontosabb és már kész adatok láthatóak. Ez áttekintést ad pl. melyik tokra milyen méretű szárny fog kerülni,és látható a beállított „KÓD”-nak megfelelő szerkezet képe is.

7 Ez a „SZABÁSJEGYZÉK” összesíti az alkatrészeket méret és darabszám szerint,alkatrészenként,így egyszerűsítve a további munkafolyamatokat!

8 Az „ÜVEGMÉRETEK” 4mm-es lufttal vannak számolva. A szükséges darabszámokat is láthatod. Akár már rendelheted is!

9 A „VÁRHATÓ KÖLTSÉGEK” oldalon átlátható a faanyag,a felületkezelési terület,az üveg, a tömítők,mennyisége a megadottak alapján. Jobb képet kaphat az adott munka várható kiadásaira.

10 A „VASALATOK” adatlapja a rendeléshez szükséges méretekkel. Csak a nyitásirányokat és egyéb jellemzőit kell megadni. Szintén egy átláthatóbb és ezáltal egyszerűbben rendelhető megoldás.

11 AZ ESETLEGES HIBÁK ELHÁRÍTÁSA!

12 A program 2007-es Microsoft Office Excellel készült. A régebbi verzióval (korlátozva a látványelemeket) ugyancsak használható. A következő oldalakon az esetleges hibák kiküszöböléséhez látható segítség.

13 A korábbi verzió ilyen hibaüzenetet küldhet amikor megnyitjuk a programot. Nyugodtan nyomhatunk OK.-t

14 A programban futó Makró alkalmazás ha nincs engedélyezve,ilyen hibaüzenetet küld amit javíthatunk..nyomjunk OK-t..

15 A lépések 2003 –as Excel-nél, eszközök,makró,biztonság…itt egy ablakot kapunk majd….

16 Itt állítsuk az alacsony szintre az értéket…a program biztonságos egyszerű Makrót alkalmaz nem veszélyezteti a gépet..

17 A 2007-es verziónál a Makróvédelemre kell kattintani és itt engedélyezni az összes makrót…..

18 Ha úgy érzed a programot hasznosnak és használhatónak tartod kérjük jelezd igényed a szervasbt@gmail.com címreszervasbt@gmail.com A program bevezető áron CD-re kiírva most 31.600.-+ÁFA -ért kapható. Az első 15 megrendelő egy Optimalizáló programot is kap ajándékba amivel a kiírt faanyagot lehet optimalizálni a legkisebb hulladék elérése érdekében! Telefonos érdeklődés és segítség:+36 30-600-15-25 Bajnóczi Imre


Letölteni ppt "HASZNÁLATI BEMUTATÓ AZ ALKATRÉSZ SZÁMOLÓ ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ. 68x82 ÉS 78x82 SZELVÉNYMÉRETHEZ. 1.2.2."

Hasonló előadás


Google Hirdetések