Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Az fog uralkodni rajtad amitől félsz” - Hogyan alkothatsz egy jobb életet magadnak?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Az fog uralkodni rajtad amitől félsz” - Hogyan alkothatsz egy jobb életet magadnak?"— Előadás másolata:

1 „Az fog uralkodni rajtad amitől félsz” - Hogyan alkothatsz egy jobb életet magadnak?

2 Mi a FasterEFT és mire jó? Egy stressz kezelésre és önfejlesztésre használt módszer, amely segítségével megszüntethető az összes probléma. Ki és mikor hozta létre a FasterEFT-t? Robert G. Smith, USA, Oklahoma, 1999. (Szóval egy fiatal módszerről van szó  ) Legfontosabb része a hitrendszere. Robert olyan rendszert akart, ami mindenkinek működik, és akármilyen hitrendszerrel együtt használható.

3 1. Nincs veled az égvilágon semmi baj (nincsenek elromlott emberek). 2. A sikereidet és kudarcaidat te állítod elő. 3. Azt, hogy jól vagy rosszul érezed magad, Te magad teremted (de tudnod kell, hogyan). 4. Minden probléma a születéssel kezdődik. 5. Az észlelésmód a születéskor kezd kifejlődni. 6. A múltnak vége, már nem létezik, addig, amíg újra létre nem hozod. 7. Amiért a problémád valóságnak tűnik, az azért van, mert a test reagál a gondolataidra. 8. Mindenki (és minden ­egyes valami) az emlékeidben Te vagy. Minden szereplő. 9. Az egész már újraalkotás csak, mégis valóságnak tűnik a test reakciója miatt.

4 * Miért kell, hogy megértsük azt, hogyan fogunk mi személyesen meggyógyulni? A legeslegfontosabb, hogy elfogadjuk, MINDENÉRT MI VAGYUNK A FELELŐSEK (De nem vagyunk hibásak  )

5 * Miért is vagyunk felelősek? Ami bennünk történik: - az érzelmi életünkben, - a pénzügyi életükben, - spirituális életükben, - szexuális életükben és az életünk minden területén. * Az első lépés ahhoz, hogy gyógyulni és fejlődni kezdhessünk, ha ezt elfogadjuk.

6 * Ahogyan békét kezdünk létrehozni odabent mindennel, amit életünk korábbi eseményeiből hordozunk. * Az összes szereplővel, korábbi emlékkel ami bennünk van. * Az életünk természetesen, magától válik egyre jobbá, mert Te egyre jobb emberré leszel.

7 * Nem nekik!!! Azaz másoknak, * hanem magadnak, azért amit teszel odabent magaddal. * Vagy azért, hogy másokat használsz arra, hogy rosszul érezhesd magadat. * Megbocsátani magadnak. * Megváltoztatni a reakcióidat. * Teljesen irányítani odabent, hogy mi történik.

8 Az életed sokkal jobb lesz. * Szebben fogsz kinézni * Helyesebben fogsz cselekedni * Egészségesebb leszel * Javulni fog a szexuális életed * Jobb munkád lesz (vagy jobb lesz a munkád  ) * Több pénzt tudsz hazavinni a családodnak * Nem leszel csúnya, lúzer, nyomorult, stb. * Ha mégis, akkor az azért lesz, mert úgy szereted magadat!

9 * Vegyétek át az irányítást az életetek felett!

10 * Amikor megszülettél, csak egy aprócska csecsemő voltál, igaz? * És persze, az aprócska baba már egy kész világba, egy kész környezetbe érkezett. * Ott kellett életben maradnia. * Muszáj volt.

11 A világ két modellje Kifelé mutató Ők teszik velünk. Mi meg az áldozat vagyunk. * Egy gyerek még nem tud védekezni, valamit kezdenie kell azzal, ami rázúdul. * Olyan nincs, hogy valaki csődtömegnek születik. * Mindenki azt fogadja be, ami vele történik és a legjobbat teszi vele, amit tud. * Itt jön az igazi probléma: azt hisszük, hogy ami a fejünkben van, mind valóság Örök. Megváltoztathatatlan

12

13 * Anyu, apu, fiútestvérek, lánytestvérek, nagynénik, nagybácsik, tv, tanárok, stb. * Befolyásolni fognak téged, mint gyereket, és ezekkel majd persze kezdened kell valamit. Pl. elfojtod hogy visszaszólj mert félsz hogy megvernek, stb. * Egy gyerek még nem tud védekezni, valamit kezdenie kell azzal, ami rázúdul.

14 * És ha fáj, akkor mit fogunk tenni vele? Eldugjuk a hátsó polcra, eltitkoljuk magunk elől. Nem megyünk vissza oda, mert kínoz minket, és így ottmarad a polcon. Ezek programok. * Beindulnak a legkevésbé várt helyen is. Mondjuk, vezetsz, és egy dalt hallasz a rádióban...

15 * Hirtelen érezni kezdesz valamit. * Beindíthatja egy másik ember. * Egy helyzet. * Egy illat. * Egy érzés. * Akármi. * És akkor máris irányít, * Máris aszerint cselekszel. * Minden kapcsolatra is igaz. * Így működünk.

16 Félek pl.Pók

17 * Igazából mindnyájan csak dolgokat éltünk át. * És ez az én reakcióm rájuk. Ki hozza létre a félelmet? pl. a póktól való félelmet

18 * Az agyunkban vannak képek. * Emlékképek, * Esetleg fantáziaképek. * A képeket talán hangok is kísérik. * Lehetnek belső párbeszédek, * Vagy valami, amit mondtak Neked. * ÉRZÉSEK, érzetek, érzelmek

19 Na meg * A mi hangunk. * Az ő hangjuk. * Énekek. * Mindenféle hang. * És zaj. * Különböző tónusokban.

20 * Szerintetek az érzések nélkül a képek és a hangok mennyire tudnának hatni Rátok? SEMENNYIRE !!!! EZ A KULCS. * Ez a sok minden kavarog Benned, de Te nem is vagy igazán tudatában. * Ezt hívhatjuk úgy is, hogy programok.

21 * Ha én azt mondom pók, vagy az ex-férjed, illetve valakinek a nevét, az érzés bekattan, és Te létrehozod a viselkedést. * Kit tartasz majd hibásnak érte? ŐKET? * És viszed „őket” magaddal mindenhová. * Ha pedig ez így van, hol az erő, ami mindezt meg tudja változtatni?

22 * Ezt az egészet valójában Te hozod létre... Ezek a Te érzéseid. Te, egyedül Te teszed ezt saját magaddal. * De akkor meg is változtathatod ezeket... Miket is? * A képeket, hangokat, fő hajtóerőidet, az érzelmeket. * És új programokat tanulhatsz. Ahhoz, hogy teremts egy problémát, nagyon jónak kell lenned benne, mármint a teremtésben!!!!!!!!!!

23 * Abból építkezünk, amit az elménkben tárolunk. * Ha képessé válunk megváltoztatni az elménk tartalmát, Akkor KI is irányít valójában?

24 * Mi a fenéért rontok el mindent? * Miért van ennyi problémám? * Miért érzem folyton rosszul magam? Rossz kérdések. A rossz válaszok, amelyek továbbra is fogva tartanak a mintában. * Jó kérdés: Honnan tudom? – és ezt utána megváltoztatjuk.

25 Egy kis összegzés 1. Mielőtt megszülettél, már berendezték a színpadot (egy kulturális és családon belüli dinamikával már rendelkező környezetbe születtél) 2. Nekik (gondviselők) addigra már kifejlődtek a saját képességeik és problémáik. 3. Megszületés! Színpadra, baba! 4. Általuk kifejlesztem a saját képességeimet és észlelésmódomat. 5. A tapasztaltakból a gyerek kifejleszt egy ön­identitást a világban. 6. Ebből az identitásból azután a gyerek elkezd működni ebben a világban. 7. A gyerek azt kezdi kérdezgetni: Miért? 8. A világ ősi doktrínákból válaszol, hogy miért történnek jó és rossz dolgok. Mert gyakran el is felejtjük, hogy honnan érkeztünk. Az elménk eldugdossa a fájdalmat előlünk, mert egyedül az hajtja, hogy szeret minket. Nem emlékszel rá közvetlenül, mégis újra meg újra előbukkan, más formában.

26 * Mert tudod, hogy hogyan kell őket létrehozni, * Meg is teszed anélkül, hogy gondolkodnod kellene, hogyan csináld (pl. vezetés, hol laksz stb.) * A problémáid oka, hogy látsz dolgokat, valahogy interpretálod őket és ragaszkodsz hozzájuk.

27 A Hit két alapvető dologra épül fel: 1. Fejünkben bizonyítékok vannak rá, hogy az adott Hit igaz: vannak emlékeid, átéltél történéseket, amik fenntartják a Hitet. Honnan tudod? 2. Vannak érzéseink, érzelmeink, érzeteink vele kapcsolatban. Mi a bajod vele? Ha megváltoztatod egyik részt, vagy mindkettőt, a Hit maga változik meg. Automatikusan.

28 * SzUbjektív Diszkomfort érzés = SUD Becslés * 0-­10-­ig, mennyire erős az érzelmi intenzitása. * Ott vagy, légy a testedben, legyen olyan, mintha most törté nne az emlék! * Az elme megfelelő transzállapotával. dolgozunk. (transzállapot = érzel, látsz, hallasz valamit, ami épp akkor nem történik Veled). * Gyors Kopogtatás (5 db akupunktúrás pontot használunk). * Oldjuk kopogtatással, de van más módszer is rá. * Teszteljük, oldjuk, teszteljük, oldjuk..(itt elengedési tüneteket tapasztalhatunk). * Ha már nincs rossz érzés, kicseréljük.

29 * Próbálják meg visszahozni a rossz érzéseket! * Hé, vissza tudod még hozni, szerintem igen, szerinted is? * Ha sikerült nekik, akkor van még más erőforrásuk is rá. * Addig kopogtatjuk ki és hozatjuk vissza velük, amíg egyszer már tényleg nem tudják megtenni. * Időnként, az emlék magától átfordul. * Emlék megváltozik az elmében. Most már pozitív emlékké lett. * Addig dolgozz az emléken, amíg mindenki mosolyogni nem kezd benne, és már máshogy cselekszik.

30 * Mert a tudatalatti a saját módján lekódolt mind ent, amit valaha is tapasztalt.

31 * A saját elméd érzéseidben, érzelmeidben, képekben, hangokban, stb. valóságosnak érezteti veled a programjaidat. * Kommunikálni kezd a testeddel az „információs sztrádáin” keresztül elektromos impulzusok által. “A francba! Veszély van!” * Minden szervünk reagálni kezd, * Amikor az elmében megjelenik egy gondolat megrántja a belső kapcsolókat, és valóságnak is érződik. * A probléma annak a módja, ahogy lekódoltuk a világot.

32 * Megakadályozzuk, hogy az információ elérje a testet. * Van itt egy természetes visszacsatolási folyamat is. * A test azt üzeni: békés vagyok, és ezért az elme-test rendszer is átáll erre. * Nem azt üzened már a testnek, hogy gyárts le pánik érzést. * Amikor kopogtatunk, egyensúlyt hozunk létre itt (az elme), és itt (a test).

33 * Mintha ott is lennénk. * Egy falon csücsülő légy nézőpontjából látjuk. * Mintha “átérezném anyukám fájdalmát”. * Odabent valójában mi vagyunk, és mi adjuk a jelentést mindennek.

34 * Mert van valami az életünkben amit nem akarunk. SZABAD MAGADNAK * Véglegesen és teljes körűen megbocsátani. * Megtanulni szeretni magadat * Ha kedves vagy magadhoz odabent, jó dolgokat teszel. (Önszeretet= szép képeket, kedves hangokat, kellemes érzéseket hozol létre az elmédben.) * Akkor az odakint is Veled változik. * Azt is tudjuk, hogy odabent semmi nem valóságos, csak mi alkotjuk meg. * Akkor akár jó dolgokat is létrehozhatunk!

35 * Hogyan kopogtass FASTER EFT stílusban. * Keressétek a You Tude-on. Pl. * http://www.youtube.com/watch?v=ZcC1S0omf sY&list=PL7EC734CC4B276E4F&index=183 http://www.youtube.com/watch?v=ZcC1S0omf sY&list=PL7EC734CC4B276E4F&index=183 * http://www.youtube.com/watch?v=LFSMoIA9g CM&list=PL7EC734CC4B276E4F&index=23 http://www.youtube.com/watch?v=LFSMoIA9g CM&list=PL7EC734CC4B276E4F&index=23

36 MAGYAR * Facebook: FasterEFT Magyarország csoport * Esettanulmanyok.hu – EFT fórum * YouTube- Magyar feliratos FasterEFT videók lejátszási lista http://www.youtube.com/playlist?list=PL7EC734CC4B276E4F

37 ANGOL * http://www.fastereft.com ­ Robert Smith hivatalos weboldala (angol) * http://www.youtube.com/user/HealingMagic ­ Robert Smith csatornája a YouTube­on * www.fastereft.com/community ­ FasterEFT fórum * http://www.facebook.com/groups/fastereft/ ­ FasterEFT csoport a Facebook­on

38 * Vass Erzsébet - – Facebook : FasterEFT Magyarország- ott megtaláltok, és írhattok üzit Skyp: tavaszhirnok * Dávid Katalin – Facebook : FasterEFT Magyarország- ott megtaláltok, és írhattok üzit

39 * Kardos Zsolt * Elérhetőség: Facebook – No Stressz * Szakács Zsolt * Elérhetőség: www.eljstressznelkul.wordpress.comwww.eljstressznelkul.wordpress.com * Csere Dóra Elérhetőség: * http://villamgyorseft.hu/ http://villamgyorseft.hu/


Letölteni ppt "„Az fog uralkodni rajtad amitől félsz” - Hogyan alkothatsz egy jobb életet magadnak?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések