Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Verseim 2014. 06. 22. Fáj-e még ? (dalszöveg)  Mond sírsz-e néha csendes éjszakákon,  Régi emlékeket hoz-e vissza álmod?  Mond fáj-e néha értem még.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Verseim 2014. 06. 22. Fáj-e még ? (dalszöveg)  Mond sírsz-e néha csendes éjszakákon,  Régi emlékeket hoz-e vissza álmod?  Mond fáj-e néha értem még."— Előadás másolata:

1

2 Verseim 2014. 06. 22.

3 Fáj-e még ? (dalszöveg)  Mond sírsz-e néha csendes éjszakákon,  Régi emlékeket hoz-e vissza álmod?  Mond fáj-e néha értem még a szíved,  S gondolsz-e még néha-néha rám?  Mond,hogy lehet a múltat elfeledni,  S kit szerettél,szívedben eltemetni?  S,hogy tudtál ilyen kegyetlen  Lenni,azzal,aki mindig hazavárt?  Mond,fáj-e minden szó amit  Kimondtál,  S emlékszel-e milyen boldog voltál?  Mond,megbántál-e mindent amit tettél,  Vagy kő szívednek már semmi se fáj?  Bánatodat suttogd el az éjnek,  Ne feledd,gyorsan elmúlnak az évek.  Hiába húz haza majd a szíved,  Már nem lesz aki Téged hazavár.  Sírhatsz akkor csendes éjszakákon,  Boldogtalan leszel a világon.  Az utadat egymagadban járod,  S már otthonod se lesz,mi hazavár. 2014. 06. 22.

4 Nem búcsúztál….  El sem búcsúztál,csak mentél.  Nem jöttél többé,csak egy levél.  Benne a kulcsok,sok durva szó,miért tetted?  Fel nem fogható!  Bár tudnám hol vagy,  Keresnélek.  Mit tehetnék?  Várok,és remélek.  Nem jön levél,hallgat a telefon,  Egyedül bolyongsz árván valahol.  Megváltoztál.  Mintha nem Te lennél.  Ha tehetnéd,a széllel  Mit üzennél?  Vagy elfeledted,hogy van otthonod?  Hol várnak Téged,s szeretnek nagyon!  Nélküled már nincs ünnep,sajog a szív,  Hazudnak az álmok,mind tévutakra visz.  Ha felébredsz egyszer Csipkerózsika,  Rájössz,az élet nem édes,  Hanem mostoha! 2014. 06. 22.

5 Szeretet  A szeretet csendes,  Szívből jön igazán.  Ha kell,elenged,  Nem felejt,és megbocsát.  A szeretet örök,  Tisztán égő láng,  Nem ünnep,  Bennünk él,akkor is,ha fáj  Nem vár viszonzást,  Nem követel.  Hiába hisszük.  Nem a Karácsony hozza el.  Szívünk melegét,  Adjuk át szótlanul.  Ez az érzés áldás,  Amit senki nem tanul. 2014. 06. 22.

6 A szépség és a szörnyeteg.  Mindenkiben két „én”  Lakik.  A szépség, és a szörnyeteg.  A szépség a becsület,  Jóság,szeretet és  Tisztaság útjára vezet.  Nehezebb ez az út,  Mert a jó arcát mutatja a gonosz.  Észre sem veszed,magával ragad, megváltoztat,  Ha hagyod.  Te döntesz a híd közepén állva,  Melyik úton indulsz tovább,  Mennyire erős a jellemed,  Hogy megmutassa a helyes irányt.  Ha a könnyebb utat választod,  A rossz útra lépve elveszel.  Tükrödbe,ha mélyen magadba nézel,  Mit látsz?  Szépséget,vagy szörnyeteget? 2014. 06. 22.

7 Látlak-e még?  Úgy vigyáztam minden  Lépted,  Mint rózsa szirmán  A harmatcsepp.  Ha bánatodban zokogva sírtál,mosollyá  Változtattam könnyeidet.  Gyerekként,tündér voltál,  Kinek szívébe mindenki  Belefér.  Elérted,mit célodul kitűztél,  S eltaszítottál a szeretetemért.  Még sokszor siratlak.  S nem tudom,mikor apadnak el  Fájó könnyeim.  Mennyit bír még meggyötört szívem?  Nyugodni nem hagynak,fájó sebeim.  Nem számít mit tettél! Visszavárlak!  Nincs bennem harag,csak fájdalom.  Remélem,egyszer még karomba zárlak,  Mint harmatcseppet a rózsa szirom. 2014. 06. 22.

8 Lelkemet gyémántba zártam.  Nem harcolok a sorsom ellen.  Bezártam szívem ajtaját.  Nem hajlottam,törtem,  Mint a legnemesebb  Gyémánt,nehogy  Megsebezzek mást.  Lelkemet gyémántba  zártam.  Már nem szabadulhat sohase.  Küzdöttem hitvány emberekkel,  Győztem,vagy vesztettem,  Mindig én szennyeződtem be.  Akiknek csatákat nyertem,  Félrerúgtak,mint egy kutyát.  Ha keresném se találnám,  Az emberek lelke milyen mélyre  Ásta el magát. 2014. 06. 22.

9 Ég és Föld között.  Nevemhez mindig  Hű maradtam.  Éltem,mint törékeny,  Tiszta virág.  Szirmaim sokszor  Sárba tiporták,  Vagy a szél,mint kórót  Fújta tovább.  Küzdöttem,s, ha a  Letört helyett,már  Nem nyílik többé új virág,  Tekints fel az égre,s keresd  Az égbolt legszebb csillagát.  Sugarát mind az arcodra szórom,  Tested lágyan ölelve át,  Álmodban,őrizz szelíden,  Mint béke fényét,s utadon  Végig elkísérlek,mint az  Éjszakák árva vándorát. 2014. 06. 22.

10 Széttépett álom.  Megyek a hóban,egy  Lábnyomot követek.  Azon gondolkodom,  Vajon kié lehet?  Hirtelen szebb lesz,  A fagy,a hó, a tél,  Enyhe szellő hívogat,rájövök,hogy feléd.  De mégis megállok,mert visszatért a múlt.  A régi büszkeségem  A fehér hóba hullt.  Tudom,elvesztettelek,  Nyújtanám kezemet.  Őrlődik bennem a harag,  És a szeretet.  Most tisztán érzem vége!  Mert a könnyeket belepi a hó,  S a megtört szívemet befedi majd.  Egy bíborszínű álomtakaró.  Látom,ahogy kimondod a nevem,  Ahogy arcod boldogan nevet,  Tudom,többé már nem hallhatom,  Mert rájövök,hogy csak álmodom. 2014. 06. 22.

11 A vad fa  Kertedben,ha vad fa nő.  Mely meddő,s nem terem,  A gyökerét is tépd ki,  Mert vadhajtása újranő,  S éltető gyümölcsöt,  Se neked,se másnak,soha nem terem.  ELMÚLÁS  Mikor véget érnek, a  Szép gyermekévek,  Velük együtt elmúlnak,  Álmok,és emlékek.  Életünk,mint az őszi levél,  Lehull majd a porba,  De a lelkünk szabadon  Ragyog fent a csillagokban. 2014. 06. 22.

12 Szerkesztette, verseket írta,zenéjét szerezte : Szekeres Zsuzsanna 2014. 06. 22.


Letölteni ppt "Verseim 2014. 06. 22. Fáj-e még ? (dalszöveg)  Mond sírsz-e néha csendes éjszakákon,  Régi emlékeket hoz-e vissza álmod?  Mond fáj-e néha értem még."

Hasonló előadás


Google Hirdetések