Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A minden, az minden!. „Minden gondotokat ő reá vessétek” 1 Pét 5: 7 „Minden lehetséges a hív ő nek” Mk 9: 23 „Mindenre van er ő m a Krisztusban” Fil 3:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A minden, az minden!. „Minden gondotokat ő reá vessétek” 1 Pét 5: 7 „Minden lehetséges a hív ő nek” Mk 9: 23 „Mindenre van er ő m a Krisztusban” Fil 3:"— Előadás másolata:

1 A minden, az minden!

2 „Minden gondotokat ő reá vessétek” 1 Pét 5: 7 „Minden lehetséges a hív ő nek” Mk 9: 23 „Mindenre van er ő m a Krisztusban” Fil 3: 20 „Mindenért hálát adjatok” Ef 5: 20

3 Minden gondomat rád vethetem. Nem csak az apró-csepr ő gondokat, a nagyobbakat is.

4 Nem csak a nagyokat, nehezeket, a legkisebbeket is! Mert a minden, az minden!

5 És minden lehetséges, ha hiszek. Lehetetlen, megoldhatatlan, elérhetetlen nincsen! Mert a minden, az minden!

6 És Tebenned mindenre van er ő m. Mindenre, sokra, kevésre, sz ű kölködésre és b ő völködésre…

7 Testvérek terhét vállamra vennem, Teeléd vinnem! Mert a minden, az minden!

8 S mindenért hálát adhatok. Der ű s napok, borús napok, Örömök, szenvedések...

9 Mindet azért adod, hogy a cél felé segítsen.

10 Mindenért hálaéneket mondhatok. M ert a minden, az minden!

11 Túrmezei Erzsébet verse

12 A minden, az minden Minden gondomat rád vethetem. Nem csak az apró-csepr ő gondokat, a nagyobbakat is. Nem csak a nagyokat, nehezeket, a legkisebbeket is! Mert a minden, az minden! És minden lehetséges, ha hiszek. Lehetetlen, megoldhatatlan, Elérhetetlen nincsen! Mert a minden, az minden! És Tebenned mindenre van er ő m. Mindenre, sokra, kevésre, sz ű kölködésre és b ő völködésre... Testvérek terhét vállamra vennem, Teeléd vinnem! Mert a minden, az minden! S mindenért hálát adhatok. Der ű s napok, borús napok, Örömök, szenvedések... Mindet azért adod, Hogy cél felé segítsen. Mindenért hálaéneket mondhatok. Mert a minden, az minden!


Letölteni ppt "A minden, az minden!. „Minden gondotokat ő reá vessétek” 1 Pét 5: 7 „Minden lehetséges a hív ő nek” Mk 9: 23 „Mindenre van er ő m a Krisztusban” Fil 3:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések