Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A legelső oldalon a főlap látható, a mérés időpontjával, a három fő értékkel. A „Zustand „ mutatja meg a szív EKG tevékenységének értékét nullától ötös.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A legelső oldalon a főlap látható, a mérés időpontjával, a három fő értékkel. A „Zustand „ mutatja meg a szív EKG tevékenységének értékét nullától ötös."— Előadás másolata:

1 A legelső oldalon a főlap látható, a mérés időpontjával, a három fő értékkel. A „Zustand „ mutatja meg a szív EKG tevékenységének értékét nullától ötös skálán. 4,5 – 5,0 közötti érték a legjobb, itt minden érték megfelelő 4,0-4,5 között aggodalomra semmi ok, csak a készülék jelzi, hogy megindultak fáradási folyamatok 3,0-4,0 közötti érték, már azt jelenti, hogy a szervezet energia háztartása komolyabb hiányt szenved, amire feltétlenül oda kell figyelni, külső segítséget igényel a 3,0 alatti értéknél a stressz érték függvényében kell a helyzetet értékelni, de mindenképpen komoly odafigyelést, esetleg további kivizsgálást igényel az állapot A „stress” érték a szív HRV tulajdonságát mutatja, amely 0-tól 100 %-os skálán szerepel 20% alatti értéknél a szív reakcióképessége tökéletes 20-35 % közötti értéknél, már vannak eltérések de ez könnyen kezelhető 35-50 % közötti értéknél már mindenképpen tudatos csökkentésre van szükség 50% feletti értéknél már feltétlenül személyes konzultációra van szükség A „Puls” a pulzus értékét mutatja, ami normál körülmények között 60 és 80 között normális A Vicardio szívmérés adatai Kattintson bal egérgombbal a következő oldalra lépéshez

2

3

4 A második oldalon az orvosi adatok láthatók Az adatok felső táblázatában láthatóak a referencia értékek is, ami arra szolgál, hogy az adott értéknél az is látható legyen, hogy a normál értéken belül az alsó, vagy felső határhoz van közelebb A középső részen az egyes elvezetéseken mért értékek láthatók. Az alsó részen további fontos információkat szolgáltat a program, az esetleges hibákat sárga színnel kiemelva. A pulzus és a steress értéken felül, kihozza azoknak a szívdobbanások számát ahol az átlagnál sokkal gyorsabban „Zahl der verkürzten RR-Intervalle”, vagy lassabban, vagyis kihagyott a szív „Zahl der verlängerte RR-Intervalle” A többi adat kimondottan orvosoknak szól Az 5-ös dián a program által problémásnak ítélt mérési szakaszt mutatja elvezetésenként, kinagyítva. A 6-os dián az EKG görbe látható kék színnel a Pulzus értékek egy percre vetítve A 7-es dián további a program által szolgáltatott értékek diagrammos megjelenítésben vannak. A 8-as dián a HRV eloszlás látható az idő skálán Az adatokkal kapcsolatosan részletesebb leírás található a www.magnetovital.hu weboldalon a „Szívről” menüpont alatt a Vicardio használati utasítás oldalon. www.magnetovital.hu Kattintson bal egérgombbal a következő oldalra lépéshez

5

6

7

8

9

10

11

12


Letölteni ppt "A legelső oldalon a főlap látható, a mérés időpontjával, a három fő értékkel. A „Zustand „ mutatja meg a szív EKG tevékenységének értékét nullától ötös."

Hasonló előadás


Google Hirdetések