Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BERUHÁZÓ - DM HOLLO  Amerikai tulajdonú, Las Vegas-i központú ingatlanberuházó holding első hazai beruházása.  A holdingot 2003-ban alapították és fennállása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BERUHÁZÓ - DM HOLLO  Amerikai tulajdonú, Las Vegas-i központú ingatlanberuházó holding első hazai beruházása.  A holdingot 2003-ban alapították és fennállása."— Előadás másolata:

1

2 BERUHÁZÓ - DM HOLLO  Amerikai tulajdonú, Las Vegas-i központú ingatlanberuházó holding első hazai beruházása.  A holdingot 2003-ban alapították és fennállása óta összesen több, mint 300 000m 2 alapterületű, kereskedelmi, ipari és lakó funkciójú beruházás fűződik a nevéhez.

3 MI AZ „UNIVERZOO” Magyarország agrárország, ezért az UNIVERZOO hiánypótló beruházás.  közösségi tér  a világ első, tematikus, kizárólag állattartáshoz kapcsolódó áruháza  központ, ahol koncentráltan jelenik meg a hobbi- és haszonállattartók minden igényét kielégítő kínálata  központ, ahol a látogatók nemcsak vásárolhatnak, hanem új ismeretekre is szert tehetnek  központ, ahol közvetlen kapcsolatba kerülhetnek őshonos állatfajokkal  Központ, ami helyet ad szakmai rendezvényeknek, családi szórakoztató programoknak Minden olyan tevékenység megtalálható lesz benne, amely komplex szolgáltatások révén kényelmessé és tartalmassá teszik az időtöltést.

4 ELHELYEZKEDÉS M3-as autópálya mellett, Budapest városhatártól 4 km-re. Miért éppen Mogyoródon épül az UNIVERZOO?  Budapest belvárosától 15 percre  A XV. kerületi Metro áruháztól 5km-re található  Mogyoródon közvetlenül az autópálya-lehajtónál, az M3-tól 100m-re  Az áruház könnyen megközelíthető az M3 autópálya és a Fótot Mogyoróddal összekötő főút felől  Az áruház személyautóval, közvetlen buszjárattal is megközelíthető lesz

5 MIÉRT PONT ITT? Kelet kapuja: Budapest fő növekedési iránya Az M3 az egyetlen autópálya, amely 3 sávon fut be a belvárosba Épülő M0 és új Duna-híd közelsége Környező beruházások: kereskedelmi és szórakoztató-központok, logisztikai központok filmstúdió szálloda és élményközpont autópálya-pihenő teniszakadémia

6 MIÉRT ÉPÍTJÜK MEG AZ UNIVERZOOT? Számos kisebb-nagyobb vállalkozás él meg az állattartásból, hiszen a szaküzletektől kezdve az állatgyógyszertárakon át nagyszámú kereskedelmi cég kínál terméket vagy szolgáltatást a vásárlóknak. Nincs még azonban hazánkban – és Európában sem – egy olyan komplexum, mely összefogná ezeket a vállalkozásokat, és közös marketinggel, közös céllal és eszközökkel szolgálná ki a potenciális vásárlói kört. Ezért jött létre az UniverZoo vállalkozás; olyan egyedi körülményeket teremt a befektetőknek, melyek révén az elsők közé emelhetik magukat a piacon.

7 MILYEN LESZ A HANGULATA AZ UNIVERZOONAK?  Az új létesítmény a legmodernebb technikával és berendezésekkel lesz felszerelve.  A komplexum megőrzi a természet hangulatát, hiszen egy fantasztikus esőerdő, játszóház, játszótér, kisállat börzék, állatsimogató és számos más, a természettel és az állatokkal kapcsolatos hangulatú program és helyszín várja majd az érdeklődőket.  Teljesen egyedülálló megjelenésű és hangulatú lesz, így azok érdeklődésére is számíthat, akik kevésbé szeretnek a hagyományos plázákban vásárolni.

8 UNIVERZOO A KUTATÁSOK TÜKRÉBEN •Állattartók körében végzett reprezentatív kutatás szerint a megkérdezettek 84%-a szerint szükség van ilyen áruházra Magyarországon •Azon válaszadók akik szerint szükséges az UNIVERZOO, a következő megoszlásban látogatnák a létesítményt: hetente:79% kéthetente: 9 % havonta:12 %

9 KIKRE SZÁMÍTUNK VEVŐ- OLDALON? Mivel a lakosság számarányához mérten Magyarország büszkélkedhet a legtöbb háziállattal Európában, óriási piaci potenciál rejlik a hobbiállattartók népes táborában.  Hobbiállatot tartók vagy a beszerzését fontolgatók: egy helyen találkozhatnak a kínálattal, ezáltal könnyebben és gyorsabban dönthetnek.  Haszonállattartók: egy helyen vásárolhatnak meg minden olyan eszközt, melyre munkájuk közben szükség van.  Állatorvosok: megvehetik a hivatásuk ellátásához szükséges eszközöket, felszereléseket, kiegészítőket, berendezéseket.

10 KIKRE SZÁMÍTUNK ELADÓOLDALON? Hobbi állat  hobbiállat-felszerelés  akvarisztika  horgászfelszerelés  vadászbolt  Madárkereskedés  lovasbolt  élőállat-értékesítés: kutya macska hüllők rágcsálók  kutya-/macska-kozmetika A tervezett bérlői struktúra témakörei: Haszonállat  állategészségügy  haszonállatok tenyésztési és tartási felszerelései  állatpatika  országos cégképviseletet ellátó vállalkozások, szakmai szervezete, egyesületek Olyan cégekre, akik magas színvonalon képviselik szakterületüket, és képesek arra, hogy személyre szabott értékesítés stratégiával jelenjenek meg az UNIVERZOO áruházban.

11 MIBEN LESZ MÉG EZ AZ ÁRUHÁZ KÜLÖNLEGES?  A bérlő legyen PARTNER!  A bérlő legyen ELÉGEDETT!  A bérlőnek legyen BELESZÓLÁSA!  Márkakonkurencia-védelem! új cégúj ideológiaúj filozófiaúj magatartás

12 KEDVEZMÉNYEK  Az első 5 bérlő a 2009-2010. év bérleti díjából 5% kedvezményben részesül.  Az első 10 bérlő ingyenes hirdetési felületet kap az Univerzoo majdan megjelenő, több tízezer példányban ingyenesen terjesztendő havi kiadványában.

13


Letölteni ppt "BERUHÁZÓ - DM HOLLO  Amerikai tulajdonú, Las Vegas-i központú ingatlanberuházó holding első hazai beruházása.  A holdingot 2003-ban alapították és fennállása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések