Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szájbergyerek vagyok! Részlet egy digitális függő lány naplójából.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szájbergyerek vagyok! Részlet egy digitális függő lány naplójából."— Előadás másolata:

1 Szájbergyerek vagyok! Részlet egy digitális függő lány naplójából

2 Reggel Reggel nagyon nehezen keltem fel. Sokáig cseteltem és videókat néztem a tabletemen. Reggel mikor felkeltem kinyomtam az ébresztőt és bekapcsoltam a wifi-t. Ezután írtam a barátaimnak és instagramon néztem videókat. Kimentem reggelizni, közben bekapcsoltam a tv-t, hátha véletlen valami jó műsort találok. Miközben néztem a tv-t, megcsináltam a reggelit és utána lefényképeztem és feltettem az instagramra. Miután megettem a reggelit, elmentem fogat és arcot mosni. Persze a fog és arc mosásnál se maradhat egy kis zene. Ezért beállítottam a kedvenc zenémet. Ezután elmentem felöltözni.

3 Az iskolában Hogy meg tudjam hallgatni a kedvenc zeném, a pulcsimba dugtam a fülhallgatóm hogy ne lássa a tanár. Ezután hogy halljak valamit, megfogtam a kezembe a füllhallgatót és a fejemet a kezemre támasztottam. Így a többiek azt hitték, hogy alszom. A szünetekben általában a telefonomon szoktam nézni a facebookot és a twittert. Mikor elindultam a suliba, elővettem a telefonomat, hogy tudjak zenét hallgatni. Miután kiválasztottam a zenét elindultam a suliba. Az összes óra nagyon unalmas volt, ezért már el se tettem a telefonom és a fülhallgatóm.

4 Az iskola után Iskola után a legjobb barátnőm átjött hozzánk. Anyának azt mondtam, hogy kimegyünk a szabad levegőre tanulni, mert jó az idő. Persze ez nem volt teljesen igaz. Kivittük a telefont és a fülhallgatót. A fűben zenét hallgattunk utána videókat néztünk. Miután elment, tanulás helyett inkább bementem a géphez, és a kedvenc sorozatomat kezdtem el nézni. Mivel negyed hét volt, (kicsit késő), de még úgy gondoltam, belefér még egy óra, ezért meg néztem három részt. Miután vége lett az összes órámnak, haza indultam. Eszembe jutott, hogy itt a fülhallgatóm és a telefonom, és az is, hogy ma még alig hallgattam zenét.

5 Este Mikor negyed nyolc volt, megvacsoráztam, mert nagyon éhes voltam. Evés közben bekapcsoltam a tv-t és kerestem egy jó tv műsort. A fürdéshez magammal vittem a telefont, mert a víz csobogásnál még Alex Smoke zenéje is jobban szórakoztat. Miután végeztem a fürdéssel, már fél tíz volt. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy a haverokkal megoszthatom a nap eseményeit, és fotóit. Már elég késő, volt de én még egy kicsit akartam tabletezni. Ezért az ágyban twittereztem, instagrammoztam és videókat néztem. Persze a barátaimmal is cseteltem. Hajnali kettőkor már nagyon fáradt voltam, ezért lefeküdtem aludni. Elalvás előtt arra gondoltam hogy milyen jó lesz a holnapi napom, mert holnap újra telefonozhatok. Már most hiányzik.

6 Készítette: lovas lolita 8.c


Letölteni ppt "Szájbergyerek vagyok! Részlet egy digitális függő lány naplójából."

Hasonló előadás


Google Hirdetések