Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Blablabla Biyovis Szakmai nap 2015.06.06. A bőr és ami mögötte van.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Blablabla Biyovis Szakmai nap 2015.06.06. A bőr és ami mögötte van."— Előadás másolata:

1 blablabla Biyovis Szakmai nap 2015.06.06. A bőr és ami mögötte van

2 A Biyovist tudatosan választottam!

3 A tudatosan élők választása: Biyovis Akik már ráléptek a Tudatos Élet útjára, a Biyovisnél megtalálják céljaikat. A gyógyítás helyett a megelőzést választják, szinergén hatású - azaz egymás hatását erősítő hatóanyagokból készült - készítményekkel erősítik meg szervezetüket. A hazai termékekre mondanak igent.

4 A tudatosan élők választása

5 Szeretem a termékeket és nagyon hálás vagyok érte! Köszönöm Biyovis!

6 Biyovis kreatív kozmetika Kreativitás az otthoni arcápolásban a Biyovis termékcsalád együttes használatával A termékek széleskörű használatának köszönve,lehetőségünk van arra,hogy Önmagunk kozmetikusa lehessünk…. A készítmények hatóanyagainak hatását figyelembe véve, egyedi, a bőr állapotának legmegfelelőbb otthoni arcápolásra van lehetőségünk akár arcpakolásokat is összeállítva.

7 A bőr és ami mögötte van A bőr a bent és kint közötti határzóna A bőrünk jelezheti számunkra, belső szerveink állapotát. A máj, a vese, a szív, a tüdő, az anyagcsere- tevékenység és az idegrendszer jelez számunkra a bőrünkön keresztül. Csak figyelnünk kell rá! Megtudhatjuk, hogy a szervrendszer zavara (immunrendszer, az idegrendszeri, emésztő szervrendszer, a keringési szervrendszerének a belsőelválasztású mirigyek zavara/ hormonzavar)milyen kozmetikai hibát jelezhetnek a bőrfelületen.

8 Tege Mariann mesterkozmetikus és sminkmester Szakmai gyakorlat az Amerikai Egyesült Államokban 1992 Avon kozmetikai tréner 1995 Avon Vezető kozmetikus (szakmai lektorálás, országos tréningrendszer kidolgozása, sminkoktatás, szakmai napok levezetése, kozmetikai kézikönyv megírása, országos kereskedelmi csatorna reggeli műsorában szakmai és sminktanácsadás, női magazinok „átváltoztatjuk” rovataiban bőrápolási és sminktanácsadás) 2003 Önálló szépségszalon megnyitása Kecskeméten 2014 társtulajdonos Kecskemét belvárosában lévő sminkszerboltban


Letölteni ppt "Blablabla Biyovis Szakmai nap 2015.06.06. A bőr és ami mögötte van."

Hasonló előadás


Google Hirdetések