Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer. Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer. Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált."— Előadás másolata:

1 CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer

2 Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált Speditőri rendszer pénzügyi modulja, de különálló pénzügyi modulként is egyaránt használható. A rendszer a légiáru-fuvarozási szereplők és pénzügyi szakértők igényei alapján és segítségükkel készült. A rendszer már több mint 10 éve működik felhasználóinknál és mára már büszkén mondhatjuk, hogy „már régóta nem egy béta teszt verzió”. Felhasználóink szeretik, hiszen könnyen és rövid időn belül alakítható az igényiekhez, az iparág változásaihoz és a technológiai vagy törvényi változásokhoz. Reméljük rendszerünk megnyeri tetszésüket és megfelel elvárásaiknak.

3 CCS Hungary Financial főmenüje A CCS Hungary Financial rendszer az export, import és tranzit légi küldemények pénzügyi kezelésére készült. Más szoftverekhez hasonlóan a CCS Hungary Financial rendszerbe is be kell jelentkeznie a felhasználóknak felhasználónevükkel és jelszavukkal. Ennek köszönhetően a rendszerben lévő adatok biztonságban vannak a konkurenciától. Mindemellett minden, a rendszerben végzett tranzakció a felhasználó nevével, a pontos időponttal és a tranzakció leírásával rögzítésre kerül a történetében. Különböző figyelmeztetések is beépítésre kerültek a rendszerbe, melyek a felhasználók munkáját segítik. (pl.: hiányzó adatok, nincs kapcsolat stb.)

4 Tarifák ellenőrzése a terhelési értesítőn a végleges számla elkészítése előtt

5 Számla készítése a terhelési értesítőből

6 A kimenő számla és mellékletének képe

7 A szállítók bejövő számláinak rögzítése

8 Bankkivonatok rögzítése

9 Pénztár kezelés

10 Jelentések készítése Széles skálája elérhető a különböző statisztikáknak. Sok közülük a felhasználók speciális igényei alapján készültek. Mindemellett lehetőség van az adatok szűrésére is különböző feltételek megadásával.

11 Szűrések

12 Nagyon köszönjük, hogy bemutathattuk Önöknek a CCS Hungary Pénzügyi rendszert!


Letölteni ppt "CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer. Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált."

Hasonló előadás


Google Hirdetések