Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ECOKAPA & AVACO. AZ Ecokapa es Avaco CEGCSOPORT 1998 óta működtet egy acélszerkezeteket keszito es tüzihorganyzó üzemet a romaniai Bihar megyében, Nagyváradtól.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ECOKAPA & AVACO. AZ Ecokapa es Avaco CEGCSOPORT 1998 óta működtet egy acélszerkezeteket keszito es tüzihorganyzó üzemet a romaniai Bihar megyében, Nagyváradtól."— Előadás másolata:

1 ECOKAPA & AVACO

2 AZ Ecokapa es Avaco CEGCSOPORT 1998 óta működtet egy acélszerkezeteket keszito es tüzihorganyzó üzemet a romaniai Bihar megyében, Nagyváradtól kb 25 km- re északfelé a Szatmárnémeti közúton taláható Biharfélegyházán,

3 Az acél szerkezetek gyártásában minden követelménynek és előírásnak megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel állunk partnereink rendelkezésére szakképzett személyzettel és szakemberekkel. Jelentős termekeink ipari járórácsok, és azokhoz kapcsolódó leterhelési szerkezeti elemek, rádiókomunikációs tornyok, közúti biztonsági korlátok,csarnokok tartóelemei, hulladékszelekciót szolgáló berendezések,extrém sportoknak ( skateboard)speciális pályák és mindezeknek tüzihorganyzására szakosítottuk cégünket.

4  Európában a legyártott acélszerkezetek egyre növekvő hányadát (több mint 7 millió tonnát évente) látják el tűzihorgany bevonatokkal.Örömünkre szolgál,hogy ennek a mennyiségnek( igaz, hogy csekély de )egy részét a mi üzemünkben gyartjak es horganyozzák.  Az Ecokapa tüzihorganyzó üzeme az acélszerkezet gyártó vállalatoknak és magánszemélyeknek teljes körű szolgáltatásokkal kiegészítve biztosítja a legyártott acélszerkezeti elemek korrózió védelmét.  Alkalmazott eljárásaink a minőség garanciáját jelentik ugy az acelszerkezetek kivitelezeseben mint horganyzasaban. Az itt tüzihorganyzott termékek versenyelőnyt jelentenek a vállalat partnereink.  Az évek folyamán több üzleti partnerunk is volt mint a TIAGO es SELGROS üzlet csarnok, METRO üzlet lánc, VODAFONE kommunikációs hálózat,közúti építkezési vállalatok, sport csarnokok

5 - Az acélszerkezetek előállításához minőségileg garantált alapanyagokat dolgozunk fel. -Gyártásukat az érvénybelévő szabványok betartásával és minősített szakemberi csoporttal biztosítjuk. -Az általunk gyártott autópálya szallagkorlátok a Franciaországban elvégzett türésipróba (crachtest) teszteknek is megfeleltek, amit az elsők között vezettünk be Romániában.  A tüzihorganyzás elismerése folyamatosan növekszik, egyre többen ismerik fel ennek előnyeit. Az acéltermékek korrózió elleni védelmére a tüzihorganyzás alkalmazása széleskörű, legnagyobb felhasználója az építőipar, főleg a könnyűszerkezetes építőelemek, építőipari állványzatok terén. Szerepe napjainkban fokozatosan bővül a mezőgazdaságban, a távközlésben és a lakossági igények körében.  Környezet kimélő tehnologiát alkalmazunk és üzemünk rendelkezik minden erre a célre előírt szabványoknak. Ezért az évek során jelentős fejlesztést hajtottunk végre üzemünkben. - A tüzihorgany medencénk méretei : 6,5 m hosszú, 2,8 méter mély és 1 m szélességü ami szabályozza az acélszerkezetek méreteit is, viszont lehetőségünk van több redbeli merítésre. -A horgany kádunkat környeztkímélő-baleset biztos horganyzókámzsa védi. -Az acélszerkezetek (alapfémek) megtisztításához használt vegyi tehnologiánk tökéletes alapkezelést biztosít a későbbi horganyréteg tökéletes kivitelezéséhez.

6  A beüzemelés első percétől bevezettük, és alkalmazzuk az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert. 2004 óta az ISO 14001 környezet vedő és OAHAS 18001 -es egeszség és munka biztonsági rendszerrel is üzemünk hivatalosan auditált üzem.  A beszállított termék munkaszámot kap, amelyet a vevővel is közlünk. A munkaszámmal azonosított termék a további technológiai folyamatok alatt jól nyomon követhető, az átvételtől a készáru kiadásáig. A jövőben is megteszünk mindent annak érdekében, hogy vevőinkkel az együttműködés sikeres és gyümölcsöző legyen.  Minőségi bizonyítványainkal ellátunk minden üzemünkben horganyzott es kivitelezett terméket.

7 Elérhethőség: Oradea / Nagyvárad Str. Crisului (u.) nr. 11 (szám), Telefon / fax: + 40 / 259 411-192, E-mail: ecokapa@rdslink.ro,ecokapa@rdslink.ro Persoana de contact /Kontakt személy KASCHUTA ELENA.


Letölteni ppt "ECOKAPA & AVACO. AZ Ecokapa es Avaco CEGCSOPORT 1998 óta működtet egy acélszerkezeteket keszito es tüzihorganyzó üzemet a romaniai Bihar megyében, Nagyváradtól."

Hasonló előadás


Google Hirdetések