Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kaland tábor 2013.08.12-16. Táborvezető: viraszkó Anett.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kaland tábor 2013.08.12-16. Táborvezető: viraszkó Anett."— Előadás másolata:

1 Kaland tábor 2013.08.12-16. Táborvezető: viraszkó Anett

2 1.Nap Mesterségek napja Ezen a héten is 20 igen aktív és lelkes gyermekkel találkoztam. Sok élménnyel és kalanddal gazdagodtunk. Ezen a héten is 20 igen aktív és lelkes gyermekkel találkoztam. Sok élménnyel és kalanddal gazdagodtunk. Az els ő nap a mesterségek jegyében telt, így a gyermekek megismerkedhettek az agyagozás m ű vészetével. Az els ő nap a mesterségek jegyében telt, így a gyermekek megismerkedhettek az agyagozás m ű vészetével. A nap különlegességét a lángos sütés adta. A gyermekek részt vettek a dagasztásban és a sütésben is. Nagyon élveztük! A nap különlegességét a lángos sütés adta. A gyermekek részt vettek a dagasztásban és a sütésben is. Nagyon élveztük! A délutánt ló gondozással és lovaglással zártuk. A délutánt ló gondozással és lovaglással zártuk.

3

4 2.Nap Sport nap A második nap is sok izgalmat tartogatott. Délel ő tt a gyöngyösi állatkertben jártunk, ahol csapatverseny keretein belül sok érdekes, és új dolgot tudhattunk meg számos állatról. A második nap is sok izgalmat tartogatott. Délel ő tt a gyöngyösi állatkertben jártunk, ahol csapatverseny keretein belül sok érdekes, és új dolgot tudhattunk meg számos állatról. Hogy a sport se maradjon ki a napból, így a délutánt tenisszel zártuk. Hogy a sport se maradjon ki a napból, így a délutánt tenisszel zártuk.

5

6 3.Nap mozi nap A harmadik napon ellátogatott hozzánk egy gitároktató és egy ének tanár néni, akik fülbemászó dallamokkal tették szebbé a napunkat. A harmadik napon ellátogatott hozzánk egy gitároktató és egy ének tanár néni, akik fülbemászó dallamokkal tették szebbé a napunkat. Délután a mozié volt a f ő szerep. A GRU 2-t tekintettük meg a gyöngyösi moziban. Délután a mozié volt a f ő szerep. A GRU 2-t tekintettük meg a gyöngyösi moziban.

7

8 4.Nap túranap A negyedik napon Lajosházára látogattunk el kisvonattal. A negyedik napon Lajosházára látogattunk el kisvonattal. Ott sokat játszottunk és csapatvetélked ő ben is részt vettünk. Ott sokat játszottunk és csapatvetélked ő ben is részt vettünk. Hazafelé gyalog jöttünk, így volt alkalmunk megcsodálni a természet értékeit. Hazafelé gyalog jöttünk, így volt alkalmunk megcsodálni a természet értékeit.

9

10 5.Nap zumbanap Az utolsó nap is nagyon kellemesen telt. Az utolsó nap is nagyon kellemesen telt. Délel ő tt kosárfonó érkezett hozzánk, akivel szép asztali díszt készíthettünk. Délel ő tt kosárfonó érkezett hozzánk, akivel szép asztali díszt készíthettünk. A délutánt mozgással töltöttük. Volt nálunk zumbaoktató és kézi edz ő. A délutánt mozgással töltöttük. Volt nálunk zumbaoktató és kézi edz ő.

11

12 Szép és vidám hetet zártunk. Sok jó élményben volt részünk! Köszönjük!


Letölteni ppt "Kaland tábor 2013.08.12-16. Táborvezető: viraszkó Anett."

Hasonló előadás


Google Hirdetések