Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nature Life Tiszta Forrás Tea (filteres)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nature Life Tiszta Forrás Tea (filteres)"— Előadás másolata:

1 Nature Life Tiszta Forrás Tea (filteres)
Hatékony sokféle egészségügyi probléma kezelésében, mivel sejtszinten MÉREGTELENÍTI és LÚGOSÍTJA (8-as PH- értékű) a szervezetet, és FOGYASZTÓ hatással is rendelkezik! Rendkívül finom ízű, illatos teakeverék, magyar gyógynövényekből és zöldteából készült.

2 A Tiszta Forrás Tea tetőtől talpig az összes szervrendszerünkre hat, kipucolja az egész szervezetet, a szívtől a májig. Szervezetünkben az évek során sok lerakódás gyülemlik fel. Olyan gyorsan és sűrűn mérgezzük magunkat (városi levegő, tartósító szerek, édes üdítők stb.), hogy elengedhetetlenül szükségessé vált a rendszeres és folyamatos méregtelenítés. Szervezetünknek nincs ideje kitisztulni, egyedül nem képes közömbösíteni a méreganyagokat. Az ismert és megszokott eljárások helyett (beöntés, gyümölcsnap, léböjtkúra stb.) a Tiszta Forrás Tea fogyasztásával kiküszöbölhetjük a kellemetlenségeket A legfurcsább az egészben, hogy egyáltalán nem szerettem a teát. Kiváncsiságból mégis vásároltam egy doboz „Tiszta Forrást”. Egy filtert másfél liter vízzel készítek el, citromlével és mézzel ízesítem, van olyan, mikor gyümölcsteával együtt forrázom le a változatosság kedvéért, így akár minden nap más-más ízű frissítőt készíthetek. Kétségtelenül érezhető a méregtelenítő hatása, de engem mással lepett meg. Mérhetetlenül szeretem az édességet, tulajdonképpen mindenféle formában, de főleg a süteményeket. A Tiszta Forrás Tea jótékony hatására szinte teljesen lecsillapodott az édesség utáni vágyam. Mióta rendszeresen Tiszta Forrás Teát fogyasztok, nem kell kényszerítenem magam a cukrászda elkerülésére, mert szó szerint nem kívánom az édességeket. Papp Anita .

3 Belső tisztításra szükség van:
Fáradékonyság, erőtlenség esetén. A szervezet nem képes hasznosítani a tápanyagokat. Labilis idegrendszer Szélgörcsök, gázok, puffadás Súlyfelesleg Ételallergiák Elégtelen emésztés Ingerlékenység, hullámzó kedélyállapot Rossz szájíz, erős szagú széklet Élősködők a székletben (súlyos helyzetet jelent, azonnali méregtelenítést igényel) Gyakori megfázás esetén Visszatérő fejfájás Krónikus székrekedés Kiálló has, úszógumi Csillapíthatatlan éhségérzet Bőrproblémák, kiütések (belülről ható dolgok, mindig a belső méreganyagok jönnek ki a bőrön keresztül) Fémízérzet a szájban Aranyér Candida problémák fennállása esetén.

4 Hogyan méregtelenítsünk?.
A legtöbb lerakódás a vastagbélben gyűlik össze (40 éves korra akár több kg is lehet),ami folyamatosan mérgezi a testet. Ezt kell kitisztítani. A méregtelenítés legkényelmesebb módja a gyógynövényes tisztítás. Mindenekelőtt pótolni kell azokat a bélbaktériumokat (jó baktériumokat), amelyek a tisztítást végzik. Ezek a baktériumok nemcsak tisztítanak, de ezek felelősek a vitaminok, ásványi anyagok felszívódásáért. A Tiszta Forrás Tea fogyasztásával biztosítjuk a szervezet számára szükséges folyadékmennyiség bevitelét is. A Tiszta Forrás Tea enyhén lúgos (pH 8), ami a legoptimálisabb az emberi szervezet számára. Nem lép kölcsönhatásba a gyomorsavval. Méregtelenítés közben helyreállítjuk az egészséges emésztést, a rendszeres székletet. Vegyi gyárunk egy rendszer, egy körforgás. Amennyit beviszünk a szervezetbe, kb. ugyanannyinak ki is kellene jönni. A székrekedés visszatartja a méreganyagokat. A Tiszta Forrás Tea tisztító és méregtelenítő. Vértisztító, vesetisztító, vizelethajtó, bélhámnyugtató, étvágyjavító, megszünteti a bélrenyheséget, emésztést elősegítő, fertőtlenítő, enyhe hashajtó, szélhajtó, epekiválasztást elősegítő, székrekedés ellen kiváló segítőtárs, görcsoldó, nyálkaoldó, gyomor- és bélbajokat megszüntető hatású.

5 A Tiszta Forrás tea összetevői
Aranyvessző vizelethajtó, epe-, vese-, hólyag-, májbántalmak ellen, nehéz havi vérzés, cukorbaj, asztma, magas vérnyomás, bélvérzés esetén jótékony hatású. Alkalmas toroköblögetésre, izzasztó hatása révén gyorsítja a méregtelenítési folyamatot. Kutyabengekéreg enyhén hashajtó hatású, étvágyjavító, emésztést serkentő, féregűző, kiváló epe- és májbántalmak esetén. Zöldtea fontos antioxidáns, polifenolok vannak benne, melyek megkötik a szabadgyököket. Az immunrendszert erősíti. Kammilavirág görcsoldó, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, gyomorerősítő. Jótékony hatását valamennyien ismerjük. Ánizsmag meghatározó ízt ad a teának, emésztést elősegítő, felfúvódást csökkentő, fertőtlenítő, nyugtató, étvágygerjesztő hatású. Kiváló asztma ellen. Édesköménymag nyálkaoldó hatása miatt légúti köptető, megszünteti a gyomor és bélgörcsöket. Bodzavirág flavonoid tartalma miatt antioxidáns hatású, kellemes ízű, nyugtató, vizelethajtó, vértisztító, erősítő, izzasztó hatású. Reumatikus panaszokra kiváló. Lenmag nyákoldó (a nyákosodás lúgosító hatású, a bélfalat be tudja vonni), irritációkat, görcsöket meg tudja oldani, segíti az emésztést (gyomorsav termelés), bélhurut esetén hatásos. Kukoricabajusz vizelethajtó, általában fogyasztó teáknál használják, élénkítő hatású, a májból és veséből segíti a méreganyagokat kijuttatni, használják még cukorbaj, hátgerincfájdalmak, köhögés esetén. Gyulladásgátló, méregtelenítő. Hólyaghurut, vesekő és hólyagkő esetén is hatásos. .

6 A méregtelenítés sikere
Ha ezt a tanácsot megfogadjuk, gyorsabban történik a méregtelenítés. A méregtelenítés megkezdése után néhány napig közérzetünk, esetleges betegségünk rosszabbá válhat, de ez érthető, hiszen szervezetünkben felszabadulnak a méreganyagok. Enyhe mérgezéshez hasonló tünetek kezdődhetnek, de ilyenkor fontos, hogy folytassuk a méregtelenítést, mert ez jelzi, hogy a tisztítás folyamata beindult. A méreganyagok felszabadulnak és kezdenek kiürülni a szervezetből. A kúra kezdetén lehetnek bőrelváltozások, viszketés, bőrpír, enyhe fejfájás. Ezek a szervezet tisztulásának természetes jelei. A természetgyógyászat ezt gyógyulási krízisnek nevezi. Tekintsük ezt jó jelnek (hiszen beindult a méregtelenítés folyamata) és mindenképpen folytassuk tovább a kúrát! A méregtelenítés sikere érdekében a méregtelenítés ideje alatt célszerű étkezési szokásainkon kicsit módosítani. Csökkentsük a zsíros, cukros, fűszeres ételek, cukros üdítők, alkohol fogyasztását. .

7 A Tiszta Forrás ereje Feladata a szervezetben felgyülemlett salakanyagok felbontása, eltávolítása és a megfelelő mennyiségű folyadék biztosítása. Alkalmazható beteg bőrfelület és haj lemosására antiszeptikus hatása miatt. Testsúly harmonizáció Cukorbetegeknek javítja az állapotát. „Felfázás ellen Tiszta Forrás Tea + Ezüstkolloid. Sajnos elég könnyen fel tudok fázni, ami nagyon kellemetlen tünetekkel jár együtt. Akinek volt már ilyen problémája az tudja, mire gondolok. Nem vagyok az antibiotikumok pártján, szerintem több kárt okoznak, mint amennyi hasznot. Ráadásul minden újabb felfázás alkalmával új antibiotikumot kellene szedni, mert a régi már nem tudja ellátni megfelelően a feladatát, ugyanis a kórokozók már felismerik. Megoldásom: Én forró vizet engedtem a kádba és beleáztattam egy Tiszta Forrás teafiltert. Ebbe ültem percig. És persze ittam az Ezüstkolloidot napi többször is. Másnapra megszűntek a kellmetlen tünetek. Szikora Zsuzsa” Megszünteti a külsőleg megjelenő problémák belső okait. Bejuttatja a szervezetbe a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, kiöblíti a méreganyagokat és kiüríti azokat.

8 Elkészítése Gyógynövények harmonikus elegye, ezért nagyon finom, illatos. Izét, illatát a gyógynövények harmonizálása adja. A Tiszta Forrás Tea finom ízű, illatos magyar gyógynövényekből és zöldteából készült teakeverék. 1 teafilterhez 1 liter forró vizet adunk és 5 percig áztatjuk. A nap bármely szakában élvezhetjük a teát. Aki nem kedveli a tea natúr ízét, annak mézzel vagy édesítőszerrel ajánljuk. Nagyobb mennyiség vagy hosszabb ideig való áztatás erősebb hatást idéz elő. Akik rendszeresen Tiszta Forrás tea fogyasztók, Nekik ajánlom szeretettel ezt a könnyen kivitelezhető házi praktikát. Én mindennap 2 liter teát főzök. Nem dobom ki a filtereket azonnal, hanem megvárom míg kihűlnek. Ezután a következő 10 perc az én relaxációs időm. Fekvő helyzetben a filtereket a szememre helyezem. Abszolút frissít, a duzzanatot is eltünteti. Az sem baj, ha egy kis tea a filterből a szemedbe folyik. Ugyanis az alkotórészek többsége gyulladáscsökkentő. S végül az egész arcom áttörlöm vele.Pórusösszehúzó hatása van!! Utána jöhetnek a Holt-tengeri kenceficék. Próbáljátok ki én megszerettem! Üdvözlettel: Bíróné Horváth Éva

9 Ha úgy véli Önnek is segítségére lehet a Tiszta Forrás Tea
Amennyiben most vásárol először, akkor Ide kattintva töltse ki a regisztrációs űrlapot Pillanatok alatt elvégezhető, és nem kell többet megismételni. A csillagozott mezőket szükséges kitölteni. Válasszon magának egy jelszót is. (A regisztrációt követően levélben megkapja tagszámát, melyre később még szüksége lesz. Ezt a levelet és jelszavát kérem jól őrizze meg! Legjobb kinyomtatni!) Kitöltés után a „Mehet” gombra klikkelve üdvözli Önt a rendszer, s a felkínált három lehetőség közül most válassza a harmadikat: „Még nem döntök, irány a webáruház” Ha nem csak egy alkalommal vásárolna, és szeretne jóval kedvezőbb áron hozzájutni a termékekhez, akkor legyen VIP (Kiemelten Fontos Személy) vásárlója áruházunknak. Használja ki a VIP Törzsvásárlóinkat megillető kedvezményes vásárlási lehetőségeket (kedvezményes vásárlás, ajándékok, sorsolások), ismerkedjen a rendszerrel, és ha pénzt is akar keresni, akkor tájékoztatom a további lehetőségekről. A termék ajánlásával és fogyasztásával a termék minimális összegbe kerülhet és a későbbiekben  jövedelemre tehet szert.   Munkalehetőség 

10 Figyelem! A képen látható Tiszta Forrás Tea bolti forgalomban nem kapható. Kizárólagos forgalmazó: YESS Europe Kft. Hogyan vásárolhat olcsóbban? A VIP tagság egyetlen feltétele: 40 pontot – kb. 13 ezer Ft-ot – elérő vásárlás teljes áron, időkorlát nélkül (több hónapon keresztüli vásárlások értékeinek, összeadódásával is teljesíthető). Ezt követően Ön azonnal, automatikusan VIP taggá válik, s innentől egy éven keresztül minden terméket %-kal olcsóbban, VIP áron vásárolhat meg. A webáruházban minden termék pontértéke fel van tüntetve. Tehát, ha már megrendelt 40 pont értékű árut, akkor a már jóval kedvezőbb árú VIP termékeket is a kosarába teheti. A kedvezmény eléréséhez is kaphat kedvezményt, ha a Törzsvásárlói VIP aktiváló csomagot választja. Mit nyújt ez a csomag? Máris alacsonyabb árakat és egy 500 Ft-os kupont, mely az árból levonható. A kuponja számát én őrzöm, jeleznie kell felém, hogy igényt tart rá. Az érvényesítéshez a megrendelés megjegyzés rovatában kell feltüntetni. VIP-tagsági - regisztráció

11 Keressen meg kérdéseivel!
Vass Mónika 06/30/ Skype: vass.erika2vass.erika A leírt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. Az idézett terméktapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést.


Letölteni ppt "Nature Life Tiszta Forrás Tea (filteres)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések