Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Pannonicum gyümölcs- és zöldség porok

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Pannonicum gyümölcs- és zöldség porok"— Előadás másolata:

1 Pannonicum gyümölcs- és zöldség porok
LUGOSÍTANI kell a szervezetünket - mindenki erről beszél! Ön tudja, hogy miért? Az emberi szervezet elsavasodása napjaink egyik fő problémája. Rengeteget foglalkozik vele a média, a természetgyógyászati magazinok tömegesen cikkeznek róla, úgy emlegetik, mint a legtöbb betegség fő okát. Itt egy szenzációs magyar szabadalom, melyet levédett technológiával gyártanak. Ezek a készítmények méltán emelkedhetnek a ranglétra első helyére.

2 A legjobb léböjtkúrás termék
 - Tökéletes léböjt kúrás termék, tisztító, salaktalanító, a szervezetet erőteljesen vissza lúgosító hatással bír, amely bőségesen tartalmaz enzimeket, rostokat is. - A túlhajszolt, felpörgetett életritmusban élő emberek számára is megoldást nyújt, hogy nagyobb agyi és testi teljesítményre legyenek képesek. - Teljesebb egészséggel, több energiával, kitartással, nagyobb ellenálló képességgel ajándékozzuk meg szervezetünket. - A terméket alkotó gyümölcsöket és zöldségeket úgy válogattuk össze, hogy hatásukat megsokszorozzák és egymást erősítve a szervezet öngyógyító, regeneráló és visszafiatalító és szépítő folyamatait növeljük.  A termék nyers gyümölcsök és zöldségek, biológiailag aktív, esszenciális tápanyagainak kiegyensúlyozott kombinációjára épül, amellyel kiemelkedő szinergikus hatást érhetünk el. Rendszeres fogyasztása révén megteremthetjük szervezetünk egészséges működésének feltételeit, így a betegségeket kiváltó okokat nagyobb eséllyel elkerülhetjük.

3 Hazai termék A termék nyers gyümölcsök és zöldségek, biológiailag aktív, esszenciális tápanyagainak kiegyensúlyozott kombinációjára épül, amellyel kiemelkedő szinergikus hatást érhetünk el. Rendszeres fogyasztása révén megteremthetjük szervezetünk egészséges működésének feltételeit, így a betegségeket kiváltó okokat nagyobb eséllyel elkerülhetjük. Nagyon fontos, hogy hazai, mert így a hazai rezgések vannak a termékben, így tökéletesen épül be a szervezetünkbe. Nagyon FINOM, így gyermekek és felnőttek egyaránt örömmel fogyaszthatják. A PANNONICUM tartósítószert, hozzáadott cukrot és édesítőszert, valamint színtetikus adlékanyagokat, szinezékeket, ízfokozókat, segédanyagokat (E-..), mesterséges vitaminokat NEM tartalmaz! Nem lehet túladagolni! Gyógyszerek mellett is fogyasztható!

4 Rendszeres fogyasztása révén megteremthetjük szervezetünk egészséges működésének feltételeit, így a betegségek kiváltó okait nagyobb eséllyel elkerülhetjük. TERMÉKTAPASZTALATOK "December eleje óta szedem a Pannonicum gyümölcsport, az első 2 hétben 5 kg-ot fogytam 3 nap alatt 6 dm ment le a hasambÓl. Teljesen ugyanúgy étkezek, mint azelőtt és egyáltalán nem éhezek! Rengeteg édességet eszek, ennek ellenére nem hízok el! A bőröm teljesen letisztult, amióta ezt a terméket szedem.” Práger Nikoletta „Pannonicum termékcsalád: A zöldség és gyümölcspor használatával megállt a 15 éves hajhullásom. A sok elfogyasztott vitamin , nyomelem és a folyamatos béltisztítás sem hozta meg az eredményt. Másfél havi lúgosítással szûnt meg a problémám. A hajam sokkal dúsabb, lágyabb és fényesebb lett. Mellette kitisztult a bõröm. „ Üdvözlettel: Poszmik Vivien „A Zöldés és Gyümölcs Pannonikumokról Egy, illet két hónapja fogyasztjuk. Sokféleképpen használjuk: a zöldségport pástétomba keverve kenyérre kenjük, ehetőre hűlt levesbe, főzelékbe ízesítőül tesszük, túróba, vajba, szinte felsorolni is lehetetlen hányféleképpen fogyasztható, ivólé készítésén kívül. A gyümölcspor fogyasztására is néhány példa: krémekbe, turmixokba, pudingokba keverjük, és természetesen ivólének is elkészítjük. Mindkét termék lúgosító hatású is, biogyümölcsből, zöldségekből készülnek, mindenféle adalékanyag nélkül, ez külön öröm a számunkra, mert ilyen jó minőségű készítmény nem sok van a piacon. Úgy érzem, mióta ezeket fogyasztom, kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok. Illés Ágnes

5 Terméktapasztalat folytatása…
Egy, illet két hónapja fogyasztjuk. Sokféleképpen használjuk: a zöldségport pástétomba keverve kenyérre kenjük, ehetőre hűlt levesbe, főzelékbe ízesítőül tesszük, túróba, vajba, szinte felsorolni is lehetetlen hányféleképpen fogyasztható, ivólé készítésén kívül. A gyümölcspor fogyasztására is néhány példa: krémekbe, turmixokba, pudingokba keverjük, és természetesen ivólének is elkészítjük. Mindkét termék lúgosító hatású is, biogyümölcsből, zöldségekből készülnek, mindenféle adalékanyag nélkül, ez külön öröm a számunkra, mert ilyen jó minőségű készítmény nem sok van a piacon. Úgy érzem, mióta ezeket fogyasztom, kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok. Illés Ágnes Tegyen Ön is szervezetének  elsavasodása ellen, évtizedekkel meg tudja növelni az életének a hosszát. Aki nem tudja megoldani, hogy a megfelelő táplálékokat beszerezze, választhatja a lúgosító hatású biotermékeinket, komoly segítséget jelentenek erre a problémánkra, hiszen alapvető táplálékainkból, magyar zöldségekből és gyümölcsökből állnak. 

6 A Pannonikum gyümölcs- és zöldség por csak a Yess Plus áruházban kapható!
Mivel az összetevők természetes kötésben vannak, nem fordulhat elő túladagolás, valamint nem okoz a májban elváltozásokat.  Kisgyerekektől az idősekig mindenki fogyaszthatja. A leírt tapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést. További már-már hihetetlen tapasztalatokról olvashat a következő oldalon: Használja ki a VIP Törzsvásárlóinkat megillető kedvezményes vásárlási lehetőségeket (kedvezményes vásárlás, ajándékok, sorsolások), ismerkedjen a rendszerrel, és ha pénzt is akar keresni, akkor tájékoztatom a további lehetőségekről. A termék ajánlásával és fogyasztásával a termék minimális összegbe kerülhet és a későbbiekben  jövedelemre tehet szert.   Munkalehetőség 

7 Figyelem! A képen látható Pannonicum gyümölcs- és zöldség por bolti forgalomban nem kapható. Kizárólagos forgalmazó: YESS Europe Kft. A kedvezmény eléréséhez is kaphat kedvezményt, ha a Törzsvásárlói VIP aktiváló csomagot választja. Mit nyújt ez a csomag? Máris alacsonyabb árakat és egy 500 Ft-os kupont, mely az árból levonható. A kuponja számát én őrzöm, jeleznie kell felém, hogy igényt tart rá. Az érvényesítéshez a megrendelés megjegyzés rovatában kell feltüntetni. VIP-tagsági - regisztráció Hogyan vásárolhat olcsóbban? A VIP tagság egyetlen feltétele: 40 pontot – kb. 13 ezer Ft-ot – elérő vásárlás teljes áron, időkorlát nélkül (több hónapon keresztüli vásárlások értékeinek, összeadódásával is teljesíthető). Ezt követően Ön azonnal, automatikusan VIP taggá válik, s innentől egy éven keresztül minden terméket %-kal olcsóbban, VIP áron vásárolhat meg. A webáruházban minden termék pontértéke fel van tüntetve. Tehát, ha már megrendelt 40 pont értékű árut, akkor a már jóval kedvezőbb árú VIP termékeket is a kosarába teheti.

8 Keressen meg kérdéseivel!
Harasztiné Meskula Márta 06/20/ Skype: meskula.marta A leírt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. Az idézett terméktapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést.


Letölteni ppt "Pannonicum gyümölcs- és zöldség porok"

Hasonló előadás


Google Hirdetések