Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ó, Istenünk, eléd letérdelünk, könyörgünk hozzád, téged kér szívünk: áldd meg a népünk, áldd meg nemzetünk! ”A nagy világon e kívül” sehol sincs helyünk,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ó, Istenünk, eléd letérdelünk, könyörgünk hozzád, téged kér szívünk: áldd meg a népünk, áldd meg nemzetünk! ”A nagy világon e kívül” sehol sincs helyünk,"— Előadás másolata:

1 Ó, Istenünk, eléd letérdelünk, könyörgünk hozzád, téged kér szívünk: áldd meg a népünk, áldd meg nemzetünk! ”A nagy világon e kívül” sehol sincs helyünk, s mi egymástól is megtagadtuk itt, hogy boldogok legyünk.

2 ║ Szállj dalom, szállj, gyönge kis madár, határokon túl a Hargitáig szállj, bátorítsd a csüggedőt, vigasztald a szenvedőt! ║ Krisztus soha el nem hagyja őt!

3 Ó, Istenünk, eléd letérdelünk, könyörgünk hozzád, téged kér szívünk: áldd meg a népünk, áldd meg nemzetünk! Mint oldott kévét, hányszor szórta szét szörnyű vihar, lesújtott ránk, ó, mennyi nemzet fia néz ma várakozva ránk!

4 ║ Szállj dalom, szállj, gyönge kis madár, határokon túl a Hargitáig szállj, bátorítsd a csüggedőt, vigasztald a szenvedőt! ║ Krisztus soha el nem hagyja őt!


Letölteni ppt "Ó, Istenünk, eléd letérdelünk, könyörgünk hozzád, téged kér szívünk: áldd meg a népünk, áldd meg nemzetünk! ”A nagy világon e kívül” sehol sincs helyünk,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések