Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kulturális tevékenységet folytató civil szervezetek képzése a Dél-dunántúli régióban AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE - AZ EU ELVÁRÁSOK MEGISMERÉSE.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kulturális tevékenységet folytató civil szervezetek képzése a Dél-dunántúli régióban AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE - AZ EU ELVÁRÁSOK MEGISMERÉSE."— Előadás másolata:

1 Kulturális tevékenységet folytató civil szervezetek képzése a Dél-dunántúli régióban AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE - AZ EU ELVÁRÁSOK MEGISMERÉSE 2007-2008.

2 A képzés célja: A Dél-Dunántúl kistelepülésein, kultúra és közművelődés területén működő civil szervezetek képzése. A szervezetek jelenlévő képviselőit meggyőzzék, hogy az átlátható, jogszerű működés a szervezet érdekeit szolgálja, hosszútávon megkönnyíti a munkát.

3 A szervezetek nagy része eddig még nem vett részt képzésen, nincsenek munkatársaik, önkéntesek.

4

5

6 Valós igényeken alapuló képzés

7

8 Szükséges a szervezeteket fejlettségi szint szerint csoportosítani

9 Eredmény Bővülnek a képzésben résztvevő szervezetek pályázati lehetőségekkel kapcsolatos információi. A pályázatírási technika minőségi változásával hatékonyabban tudnak részt venni a pályázati rendszerekben. A PR és marketing ismeretek bővítésével javulhat a szervezetek belső kommunikációja és külső megítélése. A képzés során lehetőséget nyílik partnerség építésre is.

10 Alkalmazhatóság: A projekt költségvetése viszonylag alacsony. A rövid képzési idő az önkéntesként, szívességből dolgozok számára sem jelent megerőltető elfoglaltságot. A civil szervezetekben dolgozók jelentős hányadára ez jellemző, így különösen a kistelepülések szervezeteire. A képzés a napi munkához szükséges ismereteket tartalmazza, kerülve a tudományos igényű előadásokat. A képzés módszerét tekintve, interaktív, közös munkán alapuló tréning.


Letölteni ppt "Kulturális tevékenységet folytató civil szervezetek képzése a Dél-dunántúli régióban AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE - AZ EU ELVÁRÁSOK MEGISMERÉSE."

Hasonló előadás


Google Hirdetések