Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Figyelem, rendkívüli híradás! Meg nem erősített hírek szerint a maja naptár által megjósolt világvége elmaradásának hátterében a magyar kormány hősies.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Figyelem, rendkívüli híradás! Meg nem erősített hírek szerint a maja naptár által megjósolt világvége elmaradásának hátterében a magyar kormány hősies."— Előadás másolata:

1

2 Figyelem, rendkívüli híradás!

3 Meg nem erősített hírek szerint a maja naptár által megjósolt világvége elmaradásának hátterében a magyar kormány hősies küzdelme áll! Jelenleg zajlik egy titkos nemzetközi sajtótájékoztató, amelyről sikerült néhány részletet megszerezni:

4 Orbán Viktor elmondta: a turul erejével számos kokit és sallert kiosztva legyőztük az ország ellen az elmúltnyócévben szőtt IMF- EU-maja összeesküvést, pedig még a diákokat is bevetették ellenünk.

5 Selmeczi Gabriella kiemelte, hogy a világvége elhárítása óriási siker és ezzel egyben a nyugdíjakat is sikerült megvédeni végül felszólította a majákat és az MSZP-t, hogy hagyják abba az emberek félrevezetését.

6 Matolcsy György kifejtette, miszerint Magyarország földrajzi elhelyezkedése miatt a maja növekedési centrumban is benne van, így a válságnak ismét vége és a magyar tündérmese diadalmaskodott a maja spekuláns kalózok fölött. Továbbá mivel úgy tűnik, hogy a világon komoly piaci igény mutatkozik megbízható naptárakra, így úgy látja, hogy a Kiszel Tünde naptárak államosításával és globális piacra dobásával 2030-ra a GDP-nk megegyezne Kínáéval.

7 Pálffy István a kereszténység elleni újabb támadás sikeres elhárításáról beszélt és utalt a maja nép és a kereszténység régi, a spanyol konkvisztádorok idejéig visszanyúló kiváló kapcsolatára.

8 Semjén Zsolt tudomásul veszi, véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a témát egyúttal kezdeményezni a Fővárosi Állat- és Növénykertben található valamennyi közép-amerikai állatfaj vadászhatóvá tételét.

9 Kövér László a majavilágvége- esetet az újságíró terroristák újabb ténykedésének tartja, és javasolja a "kötél, etika és erkölcs"-elv követését az ügyben.

10 Martonyi János elmondta, hogy nem adjuk ki a majáknak Safarovot, valamint hogy erőfeszítéseink elismeréseként egy az egykori maja birodalom területén fekvő ország repülőterén leszállópályát fognak elnevezni Orbán Viktorról.

11 Varga Mihály csalódottságának adott hangot, mert a világvége elmaradásával a háztartási eszközök, így a hűtőszekrények és a televíziók amortizációja sem gyorsult fel, ami jelentősen hátráltatja a lakossági fogyasztás növekedését.

12 Hende Csaba nézetei szerint a magyarok genetikailag világmegmentők, és a sas sast szül, nem például quetzalt.

13 Pintér Sándor kijelentette, hogy felkérése esetén két hét alatt rendet teremt az egész világon is.

14 Rogán Antal nem tartja túl udvarias dolognak, hogy a maják nem egyeztettek előzetesen a világvégéről, de 70 milliós államkötvény- vásárlás esetén hajlandó lenne nekik is állampolgárságot adni.

15 Szájer József a probléma okaként a kőtáblák elmaradt frissítését látja, és a további hasonló problémák elkerülése érdekében a maják figyelmébe ajánlja az Apple cég kiváló termékét, amellyel még ércnél maradandóbb műveket lehet alkotni.

16 Deutsch Tamás Twitter- üzenetében arról érdeklődött, hogy "Ki a f*sz az a Maja?", és emlékeztetett rá, hogy ne kérdezzük meg a nagymamától, hogy mennyibe került a bejgli.

17 Pataky Attila egy bulvárlapnak adott interjújában elárulta, hogy a földönkívüliek útmutatása nyomán titokban már a békemenetek tagjaival végeztek olyan szakrális gyakorlatokat, amellyel lehetővé vált a maja vérmágusok fenyegetésének elhárítása. A Dankó rádióban hamarosan magyar nótákat fog énekelni a történelmi tettről, amely az alkotmány illusztrációi közé is be fog kerülni.

18 Andy Vajna elképzelhetőnek tartja a story itthoni megfilmesítését hollywoodi sztárokkal, pl. Orbán Viktor szerepében Mel Gibson, Jack Nicholson mint Matolcsy György, a Pitt-Jolie sztárpár pedig a Szijjártó-Selmeczi párost alakítaná (előtte természetesen mindegyiküknek alá kéne írnia a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot). A színházi változaton máris dolgozik Vidnyánszky Attila.

19 Schmitt Pál doktori disszertációja és néhány maja kőtábla között újabb jelentős szövegazonosságokat találtak.

20


Letölteni ppt "Figyelem, rendkívüli híradás! Meg nem erősített hírek szerint a maja naptár által megjósolt világvége elmaradásának hátterében a magyar kormány hősies."

Hasonló előadás


Google Hirdetések