Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Válságban A nyúl ürege...meglehet, nem olyan sötét, mint ahogyan próbálják elhitetni velünk...

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Válságban A nyúl ürege...meglehet, nem olyan sötét, mint ahogyan próbálják elhitetni velünk..."— Előadás másolata:

1 Válságban A nyúl ürege...meglehet, nem olyan sötét, mint ahogyan próbálják elhitetni velünk...

2 Jó, ha tudjuk Az ötvenes években dr. Solomon Asch végzett egy kísérletet, ami tulajdonképpen azt bizonyította, hogy az emberek 30-40%-a jobban hisz másoknak, mint a saját szemének. wikipédiawikipédia Az emberek ~30-40%-a maximálisan befolyásolható. Azt mondják, amit a többség.

3 Asch jelenség hazánkban manapság Az emberek ~30-40%-a azt mondja (gondolja), amit sugallanak neki! Elképesztő!

4 A híreket mindenki ismeri... Meghallgatok mindenkit, de a tényeket jobban szeretem! Lássuk!...ezért nem is részletezem..

5 A tények Az alábbi 2 táblázatban néhány ország pénzügyi összehasonlítása látható Az alsó táblázatban a nagy vesztesekként emlegetett országokkal hasonlíthatjuk össze hazánkat. A számok szerint nem illünk az alsó sorba! A felső táblázatban az elitként emlegetett országokkal összehasonlítva láthatjuk, hogy a helyzetünk nem rosszabb egyiknél sem!

6 Google grafikonokon http://www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=cou ntry:it&dl=hu&hl=hu&q=olaszorsz%C3%A1g+%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g+gdp# ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim =country_group&idim=country:it:hu:fr:de:gr:es&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu Hmmm... Nehéz nem észrevenni, hogy kikkel vagyunk egy szinten... Az usa valahol olaszország alatt

7 Google grafikonokon http://www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:gr&dl=hu&hl=hu&q=%C3% A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g+g%C3%B6r%C3%B6gorsz%C3%A1g#ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_ mio_eur&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:gr:es:it:hu:fr:de&ifdim=country_group&hl=hu& dl=hu Hmmm... Kis gazdaság, kis adósság. Az usa valahol 10x magasabban, mint németország...

8 H OL VAN AZ A NAGYON ROSSZ, KILÁTÁSTALAN HELYZET, AMIRŐL BESZÉLNEK NEKÜNK A HÍREK ? E LHISZED, AMIT A HÍREK MONDANAK, VAGY INKÁBB A SZEMEDNEK HISZEL ? ?

9 H ISZEL A SZEMEDNEK ? Ü DV A VALÓSÁGBAN !


Letölteni ppt "Válságban A nyúl ürege...meglehet, nem olyan sötét, mint ahogyan próbálják elhitetni velünk..."

Hasonló előadás


Google Hirdetések