Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ajánlatunk cégeknek, családoknak, pároknak, baráti társaságoknak

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ajánlatunk cégeknek, családoknak, pároknak, baráti társaságoknak"— Előadás másolata:

1 Ajánlatunk cégeknek, családoknak, pároknak, baráti társaságoknak
Tél Visegrádon Ajánlatunk cégeknek, családoknak, pároknak, baráti társaságoknak GOLD MÉDIA ART KFT. 1704 Budapest Pf. 126. Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-30/ * Az elkészített dia bemutató a Gold Media Art Kft saját szellemi terméke, annak engedélye nélkül sem részben sem egészben nem használható fel!

2 A visegrádi étterem A vadászcsárda egy álomként született újjá, a Dunakanyar fölé magasodva egyedülálló kilátással a Fellegvárra. Az volt a cél mind a tervekben, mind a kivitelezésben, hogy ne vesszen el a hely intimitása, a táj egységes képe és a természeti szépségek, így a fákat beépítették az épületbe, érintetlenül hagyva lombkoronájukat. Az étterem Vendégei kiléphetnek az idő adta keretekből, elfeledve a mindennapjaik gondjait-bajait, s zavartalanul élvezhetik a - Visegrád egyedi, történelmi hangulatával megfűszerezett - szívvel és lélekkel készült ételek, finom borok együttes ízét.

3 A helyszín Az étterem egyedülálló fekvésének köszönhetően tökéletes helyszínéül szolgál karácsonyi, évzáró rendezvények számára, akár hajnalig tartó mulatozásra. A havas táj, a téli Dunakanyar szépségeiben legkellemesebben éttermünkből gyönyörködhet. Az élményt a fehér asztal örömeivel és a kandallóban ropogó tűz varázsával tudjuk fokozni. Legyen szó akár karácsonyi vacsorákról, céges évzáró rendezvényekről, az étterem kitűnő választás. Vendégeinket forralt borral köszöntjük és olyan karácsonyi ízekkel kényeztetjük, mint a szegedi halsaláta, Tokaji borleves fahéjas habgaluskával, gesztenyével etetett és töltött pulyka, aszaltszilvával töltött pulykamell, madártej duplahabbal kristálytálban vagy a kihagyhatatlan beigli-variációk.

4 Téli rendezvényajánlataink
Téli szarvasgombavadászat összekötve szarvasgombás ínyenc vacsorával Borvacsora Idegenvezetéssel, forralt borozással és sült gesztenyével, házi forró-meggyes-mákos lepénnyel összekötött séta a Királyi Palotában Téli Olimpia a Nagyvillám sípályán – síelést és snowboardozást oktatunk, de lehet szánkózni és fánkozni is óriás gumibelsőknek kialakított pályán. Interaktív Kvíz show (vezetéknélküli szavazógépekkel, vacsora után remek program) „Fortuna Est” – nem egyénileg, csapatban mérik össze szerencséjüket a vendégek. Team-roulette, Lovi-fogadás, Micky-mouse race, „kockavetés” stb. „Parázs-varázs” grill party Éjszakai kalandtúra a környező erdőkben (1,5-2 óra) forralt borral, igény szerint mini jagermaister keresés... Éjszakai korcsolyázás Leányfalun zenével és éttermi kitelepüléssel Különleges élmény ajánlatunk a tűz és a látvány jegyében: Fáklyás malacsütés tandoor-ban sült szárnyasokkal, chapatival, tárcsán sült pecsenyékkel és grill húsokkal kombinálva! Ételsoraink csupán kiindulási pontként szolgálnak, minden ötletre, javaslatra nyitottak vagyunk.

5 Borvacsora Menü - Borvacsora
Vargánya falatkák bazsalikomos pesto-val, sárgarépás rostkenyér toaston Irsai Olivér (Hilltop borászat) – Neszmély Ördöghal ceviche korianderes zöldcitrom salsával Somlói Juhfark (Inhauser István) 2005 – Somlói borvidék Fogasfilé Kárpáthy módra petrezselymes burgonyával és turbolya szénával Badacsonyi Szürkebarát (Szeremley Huba) 2004 – Balatoni borvidék Színes borskéregben sütött kacsamell legyező, mézes, balzsamecetes Kadarka zselével, áfonyás burgonyakroketten tálalt pirított zsályaszalmával Kadarka (Takler Ferenc) – Szekszárdi borvidék Bélszínérmék borókás vörösboros libamájraguval, rókagombás rizses burgonyafészekkel, konyakos vöröshagymalekvárral Egri bikavér (Vincze Béla)-2002-Egri borvidék Körte Szép Heléna módra Tokaji Aszú 3 puttonyos (Chateau-Megyer) – 2000 – Tokaji borvidék

6 Szarvasgomba vadászat – avagy vadássza le ebédjét
Szarvasgombavadászat kezdete: 10:00 Gyülekező: Visegrád, Étterem A túrát követően a "zsákmányt" éttermünkben el is fogyaszthatják. Limbert János mesterszakács az alábbi ételsort ajánlja szarvasgombához: "Variációk szarvasgombára" menüajánlatunk:  Szarvasgombás, vajas pirítós lágy tojással Bazsalikomos vargányaleves Szarvasgombás, vargányás penne Rókagombás jércemell Körte Szép Heléna módra vagy Baconbe göngyölt aszaltszilvával töltött libamáj, fehér szarvasgomba olajjal Fogas Kárpáthy módra Szarvasgerinc szarvasgomba forgáccsal és áfonyás lilahagyma lekvárral, burgonyafánkkal Körte Szép Heléna módra, szarvasgombás mézzel és citrom sorbet-al

7 Ünnepi menüajánlataink - Ínyencektől, Ínyenceknek 1 -
“Jeges érintés” menü 4400 Ft/fő Vegyes ízelítő: Gesztenyés pulykarolád snidlinges burgonya salátán Erdélyi padlizsánkrém Hegyi fűszerekkel ízesített kecskesajt Főételek: Aszalt szilvával töltött pulykamell bacon köntösben Négymagos sertésszűz rántva Zelleres burgonya püré Flambírozott őszibarack Erdei gombás rizs Szeszélyes séf saláta Édes bűnbeesés - desszert válogatás: Gesztenye moussal töltött csokicsésze Trüffel csokigolyó Vanília fagylalt mézes tökmagolajjal csurgatva

8 Ünnepi menüajánlataink - Ínyencektől, Ínyenceknek 2-
“Lepencei” menü 4800 Ft/fő Hideg előétel: Lepencei fogastekercs fürjtojás salátakanapén Leves: Harcsa halászlé Főétel: Dióval és aszaltszilvával töltött pulykamell, rumos gesztenyemártással és burgonyafánkkal, zöldfűszeres rizzsel Desszert: Gesztenyepüré

9 Ünnepi menüajánlataink - Ínyencektől, Ínyenceknek 3-4-
Fagyöngy menü 4800 Ft/fő Hideg előételek Szegedi halsaláta Marinirozott pontyszeletek Szivárványos tőkehaltekercs zelleres burgonyatalpon Levesek: Dunakanyari halászlé bográcsban Gyöngyösleves lúdgégetésztával Főételek: Harcsapaprikás Fogasszeletek tésztaköntösben Tűzdelt bébi pulyka gyümölcságyon Négymagvas rántott pulykamell, Remulad mártással Parajos Lumaconi (Vegetáriánus fogás) Köretek: Túróscsusza Steak burgonya Zöldséges rizs pilaf Burgonyakrokett Salátabár Desszertek: Madártej duplahabbal Diós-mákos beigli, Mákos guba vanília fagylalttal Jégvirág menü 5500 Ft/fő Előételek Csirkemáj pástétom borzselében Fogastekercs Munkácsy módra Padlizsánkrém lilahagymával Colbert sertésszűz Levesek A ház specialitása: Vadraguleves cibóban Halászlé Főételek Lazacsteak rózsaborsmártással Rozmaringos pulykamell grillezve Bórokás-mézes vaddisznósült Pácolt Argentia malaclapocka Mediterrán sült zöldségek Nyárson sült szárnyasok trancsírozva sibedával Grillezett gombafejek juhtúróval töltve Köretek Erdészburgonya, Zöldséges piláf Zöldségnyárs Flambírozott gyümölcsök Pita Desszertek Mákos guba akácmézzel pergetve Profiterol, Rétes variációk, Házi krémes

10 Ünnepi menüajánlataink - Ínyencektől, Ínyenceknek 5-
“Hópehely” Svédasztalos menüajánlatunk 4900 Ft/fő Előételek: Keszthelyi fogastekercs Aszalt gyümölcsökel mozaikolt pulyka pástétom Marinírozott halszeletek Majonézes kukorica saláta , virslisaláta, Cézár saláta Levesek: Dunai halászlé Tárkonyos vadraguleves Tokaji borleves Főételek: Hawaii pulykamell Harcsapaprikás Juhtúróval töltött jércemell Sertéscsülök pékné módra Debreceni töltött káposzta (füstölt csülökkel, sok tejföllel tálalva) Tejszínes-vargányás-szarvasgombás penne Köretek: Flambírozott gyümölcsök Tepsis burgonya, Csőben sült brokkoli, Grill zöldségek, Sáfrányos rizs Salátabár dresszingekkel, olajos magvakkal Desszertek: Diós, mákos, gesztenyés beigli Madártej, Gesztenye alagút, Mákos guba

11 Étkezés alatt 3 órás időtartamra További aperitif ajánlatunk:
Italcsomagjaink 3700 Ft/fő Apritif: Villám koktél Narancs juice Mézes barack pálinka Étkezés alatt 3 órás időtartamra Szekszárdi Kékfrankos vörösbor Szekszárdi Chardonnay, Csapolt sör, Szénsavas és rostos üdítők, Ásványvíz, Kávé, tea Vendégeinket érkezéskor mézes, szegfűszeges forralt borral és a kandallókban ropogó tűz melegével várjuk. Igény szerint a bor mellé sült gesztenyét és meleg teát szolgálunk fel. További aperitif ajánlatunk: - Mézes barack pálinka - Nagyvillám koktél - 100% narancs juice

12 „ÍzVadászat” Menüajánlatunk:
Hagyományos vadász ételek és italok, a Pilisi erdősség legkiválóbb vadjaiból, a legfinomabb erdei gombák kíséretében diszkoszban és serpenyőben tálalva. Menüajánlatunk: Érkezéskor: Vadászkoktél-Vadászleves erdei gombákkal-Diszkoszban sült vaddisznó erdészburgonyával és pezsgős káposztával-Serpenyőben tálalt vadszárnyasok erdőkertek ízeivel-Vadászkehely Gourmet Vadász "Pilisi erdők és mezők vadászterületeiről kerülnek az asztalra pompás vadak, remek erdei gombák és a belőlük elkészített hagyományos ételek. Éttermünkben 21 évre nyúlnak vissza a vadételek speciális elkészítésének tradíciói. Érkezéskor Vadász Koktél-Pácolt Szarvassonka saláta ikebanán, mézes balzsamecettel-Gyöngyös erőleves vadhúsos derelyével- Szarvassteak rókagomba paprikással, zöldmetélttel és házi burgonyafánkkal Mákparfé szederzsellével

13 „ÍzVadászat” - Nagyvillám Vadászcsárda módra Programajánlat
Programajánlataink a teljesség igénye nélkül: Íjászat Agyaggalamb lövészet Vadetetés, vadgondozás Játékos Trófea Vadászat - GeoChallenge Éjszakai vadmegfigyelés Szarvasgomba vadászat

14 Reneszánsz nap Visegrádon
Legendák nyomában A legendák nyomában programunk egyesíti a modern technikát egy játékos lovagi torna elemeivel, mint íjászat, dárdavetés és középkori ügyességi játékok.   Izgalmas kalandjáték akár 10, akár több száz fős csoportok részére. A játék helyszíne a gazdag történelmi múlttal rendelkező Visegrád. A Fellegvár és Salamon torony múlt idéző falai, a Sibrik dombon található castrum romjai és még számos emlékmű, továbbá a csodálatos természeti értékek megismerése közben, a csapatok „legendásan” kalandos játéknak lehetnek főszereplői.  

15 Reneszánsz nap Visegrádon Legendák nyomában-Nyomozás és Kicsvadászat
A csapatok azaz különböző lovagrendek, miközben a GPS készülékeknek, térképeknek köszönhetően egyre több információt gyűjtenek össze a kincs elhelyezkedésére vonatkozóan, ki kell állniuk a hét próbát is egyes állomásokon. A középkori jellegű csapatépítő gyakorlatok, logikai és ügyességi játékok remek szórakozást ígérnek!   A "Lovagi 7 próba" választható feladatai - a teljesség igénye nélkül Dárdahajítás, íjászat, csatacsillag dobás, „lovas-verseny”, átkelés a mocsáron, Királykisasszony kiszabadítása a toronyból hídépítés „építsünk várat” feladat  

16 Reneszánsz nap Visegrádon
Lovagi lakoma A reneszánsz sokkal több, mint művészeti stílus: életérzés, gondolkodásmód, világnézet. A hangsúlyt a földi életre és annak szépségére, a természet és az ember alkotta értékekre helyezték. Az új korszak tehát igencsak kedvezett az asztali örömöknek is. A középkor markánsan fűszerezett étkei után ismét a pikantériáé lesz a főszerep.  A magyar gasztronómiában Mátyás király nevével fémjelezett korszak igazi áttörést hozott. A főúri és királyi asztalok kínálata bőséges és választékos volt. Mátyás udvarában sokféle vadat és halat szolgáltak fel, erősen érvényesült az olasz hatás az étkezésben.   Mátyás korabeli lakomák pompáját és ínycsiklandozó fogásait szeretnénk feleleveníteni Reneszánsz Királyi Lakománk keretén belül a Fellegvár szomszédságában található visegrádi rendezvényhelyszinünkön. Menüajánlatunk A fejedelmi lakoma alatt kézzel-lábbal esznek a vendégek. (evőeszközt csak később ajánlunk, ha nagyon szükséges) Bográcsból kínált Tárkonyos-tejfölös vadászleves melyet friss cipóval kanalazhatnak a Vendégek Reneszánsz tál – A Pilisi erdő legfinomabb vadjai (egészben sült szárnyasok, kacsa, fácán, jérce és a pilisi erdőség legfinomabb vadjai. Köretként könnyű, párolt zöldségeket, héjában sült burgonyát snidlinges mártással és friss salátákat szervírozunk.) Gyümölcsös lepény A lakomához kancsóból finom bort kínálunk.

17 Reneszánsz nap Visegrádon Reneszánsz programajánlataink
Külön megrendelés esetén, fejedelmi műsorokkal, játékokkal szórakoztatja a vendégeket a király udvarmestere. A műsor a reneszánsz lovagi élet mozzanatait idézi fel, hangulatos lantzene feledteti a jelen kor rohanását és varázsolja elő, a magyar történelem e fénylő korszakának világát. Reneszánsz zenekar Lovagi torna (csatacsillag dobás, íjászat, dárdahajítás) Borivó verseny Középkori táncok Hastáncbemutató Sajtkóstoló Borbarangoló Udvari karikatúrista Esti séta a Fellegvár teraszain Séta a Királyi Palotában és idegenvezetés tűznyelő Reneszánsz pékség

18 Reneszánsz nap Visegrádon Szakács Olimpia
A nap programjának és a főzőverseny szabályainak  ismertetésével kezdjük a tréninget. A résztvevőket kisebb csapatokba osztjuk és átadjuk számukra a szükséges felszereléseket, eszközöket. Ezt követően kezdetét veszi a vetélkedő, melynek keretén belül a csapatok feladata, hogy a leghatékonyabban összegyűjtsék  GPS készülékek és egy „vaktérkép” az ételhez és terítéshez szükséges hozzávalókat és elkészítsék az ételt. Az  a csapat nyer, amelyik a leghatékonyabban dolgozik együtt és a leggyorsabban, taktikusabban, hiszen az optimális útvonal kiválasztása stratégiát igényel. Természetesen ebből a programajánlatunkból sem hiányozhat a humor. Hasonlóan többi programajánlatunkhoz a főzőverseny is rugalmasan alakítható és variálható. A csapatok főzhetnek egymásnak, vendégülláthatnak más csapatokat, készülhetnek hangulatos erdei piknikre…

19 Reneszánsz nap Visegrádon
Különleges programajánlataink-csapatépítéshez is Koktélvarázs Keverem, kavarom, feldobom, elkapom (legtöbbször) és megiszom! Önállóan, rendezvények egyik elemeként, vagy akár konferenciához, esetleg vacsorához kapcsolódóan érdemes választani ezt a programelemet. Az italokat, a kellékeket, az eszközöket a hozzávalókat és a mixereket mi biztosítjuk! Helyszín és időjárás független program, ahol az alkoholos és alkoholmentes italokat a vendégsereg készíti egymásnak és magának. Megtanulhatóak itt a legdivatosabb és a legízletesebb koktélok receptjei mellett a díszítés fortélyai is és természetesen néhány mesterfogást is el lehet sajátítani. A legfontosabb pedig az, hogy a frissen szerzett új tudást a gyakorlatban azonnal ki is lehet próbálni. Ha pedig már megvan az alaptudás, indulhat a verseny! Gyorsaság, ügyesség, kreativitás és csapatmunka szükséges ahhoz, hogy a leggyorsabb, a legízletesebb, a legszínesebb koktéljainkat a szakértőkből és a résztvevőkből álló zsűri valóban a legjobbnak minősítse. Ha már koktél, akkor hivatásos ital-zsonglőrök prudukcióját is megnézhetjük, de egy kis időre akár hastáncosok elkápráztathatnak minket tánctudásukkal. Ha pedig angolosan múlatnánk az időt, sétáljunk be a szivarszalonba, vagy ha mégis inkább egy kis Amerikát csempésznénk az esti programba, akkor válasszunk a koktél-kavarós-kavalkád mellé egy casinó programot!

20 Reneszánsz nap Visegrádon Szivar szalon
A szivarok egzotikus világa, a karibi szivarvilág titkainak felfedezése A SZIVAR a fejlett asztali kultúra koronájának tekinthető. Nincs jobb mint vacsora után egy jó „Pantinella” vagy kandallónk mellett egy Double corona” (Marcus del Monego) – de még a kandalló se fontos (de mi biztosítjuk) Don Cortobez szivarspecialista kóstolóval egybekötött szivarbemutatója. Dekoratív szivarszigeten a Buena Vista – Mariachi lágy dallamai mellett: nemes párlatok, minőségi borok, egzotikus koktélok randevújában történik a méltán világhírű szivarok és elengedhetetlen kellékeinek bemutatása. Ismertetjük a szivarozás történetét Colombustól napjainkig.   Szivarprezentációnk során megtudhatja: honnan származik, hogy készül, milyen aromájú az igazi karibi szivar miként befolyásolja a szivar színe, alakja és származási helye a füst erősségét, ízét, a dohányzás élményét útmutatót nyújtunk a helyes szivarvágáshoz, és a szívás mikéntjéhez, hogy a maximumot tudjuk kihozni szivarunkból bemutatót tartunk a szivar tárolásának, érlelésének helyes módjairól

21 Reneszánsz nap Visegrádon
Keleti Örömök Vizipipa szalon A vízipipát elsősorban az arab országokban szeretik és ismerik. Ott ez az emberek mindennapi használati tárgya. Vízipipa mellett beszélgetnek, gondolkodnak, pihennek, szórakoznak. Törökországban a török almatea mellé elengedhetetlen az almaaromájú vízipipa. Szertartásosan, hosszú órákon keresztül elpipázgatnak. Lenyugtat és lecsendesít, kissé bódulttá tesz. Lényegében egészségesebb a cigarettázásnál, hiszen a forró füstöt a pipában lévő hideg víz valamelyest lehűti. A pipázás jó egy órás elfoglaltság, hiszen a benne lévő dohányadag bőven elegendő. Sőt nagyobb társaságoknak is kitűnő időtöltés. Különböző gyümölcsízű aromákat prezentálunk (alma, cseresznye, banán, barack, menta).

22 Reneszánsz nap Visegrádon Csoki fondü-Csoki szökőkút
Csokimanufaktúra Csoki fondü-Csoki szökőkút Ma már összejövetelek, partik fénypontját jelentik a különböző csokoládé fondük. Friss karibi gyümölcsök, vagy nagymamáink receptje szerint aszalt gyümölcsfák termése lágyan olvadt tej- vagy étcsokoládé palástban, alkohollal vagy alkoholmentesen, az Ön igényei szerint, mézes capelliniben, Bagaméri tölcsérben, vagy azték gyümölcsnyársakon szervírozva, leheletfinom mandulaforgácsok, színes cukorkonfettik, vagy rézmozsárban őrölt diókorona kíséretében tálalva. A csokoládé fondüt apró mécsesek izzítják, és gyümölcs jairdanettek ölelik. A csokoládé nyársacskákat brightoni capellinikben szervírozzuk. Vendégeinket az egykori angol gyarmatok delikát gyümölcseivel kápráztatjuk el.

23 Reneszánsz nap Visegrádon Pálinkafelismerő verseny
Pálinkakóstoló Tapasztatalataink szerint, ez a kóstolással egybekötött bemutató a rendezvények, fogadások sikerének aperitifje. Pálinkafelismerő verseny Hagyományos ízek és ízes hagyományok! Fogadás 1 pálinkával, pogácsával. Pogácsa és sajtfalatok az egész program alatt (igény szerint sajtfondü). A pálinkafelismerő verseny ismertetése majd bonyolítása. Min. 8 pálinka ismertetése bemutatása, kóstoltatása név szerint, majd rövid szünet (táncos blokk) után a pálinka anonym visszakóstoltatása. Tippszelvény segítségével jelölhetik a vendégek az általuk felismertnek vélt pálinkát.

24 Reneszánsz nap Visegrádon
Gourmet Kávé és Teaház A tea a kelet illata, a császárok meséje, a megbékélve haladó idő ritmusa. Egy feledésbe merült ceremónia reneszánsza, egy igazi gasztronómiai unikum! Kiállítások, vásárok, rendezvények leglátogatottabb pavilonja! A tea a magunkra szánt pillanat öröme. Szemet és fantáziát gyönyörködtető teapavilonunknál különlegesebbnél különlegesebb kínai, japán, orosz, indiai és ceyloni teakeverékeket ízlelhetnek meg kedves vendégeink. A teaházhoz külön kérésre korhű Thonett asztalokat és székeket tudunk biztosítani. Az Ön kezében a döntés – Bűvöljük el vendégeinket!

25 Reneszánsz nap Visegrádon Ismerkedés a japán kultúrával
SushiMoshiMoshi Ismerkedés a japán kultúrával Bevezetünk a legnépszerűbb japán ételek elkészítésének titkaiba és a teaszertartás momentumaiba. Megtanulhatsz néhány japán kézműves technikát és alapvető udvariassági formulát. Felpróbálhatod a jakatát és felpróbálhatod az igazi japán papucsokatis.     Témák   Japán gasztronómia – szuschi, maki, mizo leves, tempura készítése és tálalása - mivel hidegkonyháról van szó, rendezvényteremben is lebonyolítható Szaké – fogyasztási módok, típusok és kóstolás Teaszertartás – fogd meg a pillanatot és figyelj önmagadra, a részletekre Csoportban az erő Japán nyelv- japán észjárás Protokoll Origami Hagyományos japán viseletek A szamurájok világa – BUSIDO Szimbólumok, figurák, mangák és egyéb érdekességek különleges világa – vetítéssel egybekötve A határozott „nem” kerülése azaz „Nem szokott teát inni?- Igen, nem szoktam” kommunikáció

26 Üdvözlettel a Gold Media Art Kft és a Nagyvillám Vadászcsárda csapata
Köszönjük megtisztelő figyelmüket, kérje árajánlatunkat ben, vagy telefonon! Üdvözlettel a Gold Media Art Kft és a Nagyvillám Vadászcsárda csapata További téli ünnepi ajánlatainkért tekintse meg bemutatónkat


Letölteni ppt "Ajánlatunk cégeknek, családoknak, pároknak, baráti társaságoknak"

Hasonló előadás


Google Hirdetések