Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Elsőbbséget adunk Cégének, Vállalkozásának!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Elsőbbséget adunk Cégének, Vállalkozásának!"— Előadás másolata:

1 Elsőbbséget adunk Cégének, Vállalkozásának!
Loyalty Program Elsőbbséget adunk Cégének, Vállalkozásának!

2 „Elégedettebb, motiváltabb és hűségesebb munkatársakat szeretne?”
Mindezt úgy, hogy ne a legkézenfekvőbb és legdrágább eszközhöz, a túlzott anyagi motiváláshoz kelljen folyamodni… „Szeretné, ha dolgozói lelkesedésükkel motiválnák, de nincs kerete a 13-ik havi munkabér átutalására?” A mai túlságosan nyomott versenypiacon nehéz a cégek számára az erőltetett béremelés és járulékai okozta többletköltségek kigazdálkodása. Ez is oka annak, hogy a vállalatok zöme a természetbeli juttatások pl. az ún. Cafeteria-modell felé orientálódik. „Lopja be magát gazdaságosan dolgozói szívébe…” Fontos, hogy munkatársai érezzék, hogy Cégüknél elsőrendű a dolgozói megelégedettség… ezért Ők is lojálisabban viszonyulnak a Cégükhöz…

3 … minderre Cégének megoldás lehet:
Létezik egy olyan megoldás amely nem jár különös költségráfordítással, viszont egyszerre képes az anyagi motiválásra és segít a dolgozókat elkötelezettebbé tenni, – mindezt különös járulékteher nélkül… … minderre Cégének megoldás lehet: a Prioritás Loyalty Program!

4 Ízelítő eddigi közös kártyaprojektjeinkből:
A Prioritás Loyalty Program tartalma: Bocsásson ki Dolgozóinak - átlagosan 2-3 órai bruttó fizetésnek megfelelő összeg ráfordításával - egy saját, céges arculatú munkatársi hűségkártyát, mint adómentes juttatást! A névreszóló diszkontkártya képes tulajdonosának évente egy jelképes 13. ill. 14. havi fizetés kasszírozására… mivel felmutatásakor - illetve beolvasása után - átlagosan 11%-os kedvezményt biztosít országosan, az élet minden területén majd 1000 helyen. Ízelítő eddigi közös kártyaprojektjeinkből:

5 A több mint 102 féle arculatú kártyán lévő EDC logók fajtái:
Lehetőség nyílik a Céges arculatú kártya másod- illetve harmad felhasználására is pl. fényképes beléptetőkártya, - a Sajtóigazolvány mintájára -, vagy a beosztástól, státusztól függően Classic, Silver vagy Gold fokozatú kártya juttatása, melyekkel a kártyatulajdonos fokozatosan többet takaríthat meg, akár évi Ft-ot. A több mint 102 féle arculatú kártyán lévő EDC logók fajtái:

6 Az EDC rövid bemutatása
A magyarországi reprezentatív szakszervezetek, munkáltatók, szövetségek, egyesületek, bankok, rádiók, televíziók, újságok és kamarák így pl.: BKIK, Magyar Nemzet, RTL, Vasutasok Szakszervezete, Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, UPC Magyarország, stb. egységes vásárlói érdekképviseletét jelenítjük meg. Ez a magyarországi legnagyobb szervezett vásárlóerő, jelen pillanatban több mint főt számlál. Mi készítjük a prominens cégeink dolgozói hűségkártyáit, szakszervezeti / kamarai / klubtagsági igazolványokat (mintegy 102 féle).  Ezeken a kártyákon megjelenik az EDC lógó, amellyel kibővült a használhatóságuk, így kedvezményre jogosító vásárlókártyává téve azokat. Bizonyára tudják, hogy a VISA és az EC/MC piacvezető logókkal hol, milyen formában találkozhatnak és hogy használhatják őket bankkártyájukon, hitelkártyájukon keresztül. A VISA, EC/MC logóval ellátott bank- és hitelkártyákat elfogadó üzletek ajtaján a VISA, EC/MC matricák mellett sok helyütt ott szerepel az EDC matrica is. Az Önök figyelmét az átlagosnál nagyobb méretével és a rajta feltüntetett kedvezmény %-os mértékével kötheti le. Akár bankkártyájuk, hitelkártyájuk mellé, akár készpénzzük mellé teszik EDC logós kedvezménykártyájukat, pénztárcájuk értéke kb. 11 %-al megnövekszik.

7 Konkrét együttműködési javaslat
A Cége által kibocsátott, munkatársaknak / üzletfeleknek / partnereknek biztosított loyalty kártya, az EDC Classic, Silver illetve Gold program keretein belül, amellyel a kártyatulajdonosok jogosulttá válnak kedvezmények igénybevételére az EDC 850 prominens elfogadóhelyén és partnercégeinél. Mivel az adott kártyával nem csak egy helyen lehet olcsóbban vásárolni, és akár más funkciót is elláthat, tulajdonosai sokkal nagyobb eséllyel hordják magukkal, és ezért használják is azt, mint az „önálló” hűségkártyákat. Végül tehát nézzük hol is spórolhatják meg a kártyatulajdonosok az évi e Ft-ot: (prominensebb kedvezményt adó kártya-elfogadóhelyek, melyeknél minden cég más-más %-os kedvezményt biztosít folyamatosan. Ezeket a kedvezményeket minden egyes vásárlás során megkapja a kártyatulajdonos):

8 És még sorolhatnánk tovább… A lényeg az, hogy pl
És még sorolhatnánk tovább… A lényeg az, hogy pl.: a fenti üzletekben vásárlás alkalmával fizetés előtt fel kell mutatni az EDC logós kártyát és olcsóbban vásárol majd, mint ha nem lenne ilyen kártyája!

9 A kártyatulajdonosok és a cég előnyei
Egy EDC logós kártya használatával (minimális odafigyeléssel) tulajdonosa havi több ezer forintos megtakarítást érhet el. Tehát az EDC Classic logós kártya megtakarítás vonzata éves szinten minimum 60 – 150 ezer forint hasznot jelent a kártyatulajdonosnak. A Prioritás Loyalty Program keretében nyújtott „Saját Céges arculatú dolgozói hűség / vásárlói kártyát adómentesen biztosíthatja munkatársainak. Az EDC Silver / Gold logó használata esetén ez az összeg akár a 150 ezer forintot is meghaladhatja, az ezen kártyákra egyes elfogadóhelyeken biztosított magasabb – másfél, kétszeres – kedvezmények miatt. Mindezek miatt a kártya ár / használati-érték aránya egyedülálló, hiszen a legfeljebb néhány ezer forintos kártyánkénti ár áll szemben a munkatársak számára akár több százezer forint hasznot jelentő éves megtakarítással szemben.

10 A különböző EDC logók – és az abban rejlő eltérő szolgáltatási értékek lehetőséget ad arra, hogy a cég differenciáltan kezelje munkatársait, illetve motivációs programot indítson. A kedvezményadói hálózat fejlesztésekor a cég által különösen fontosnak ítélt területeknek értelemszerűen az EDC kiemelt figyelmet szentelne, hiszen a munkatársak elégedettsége (költségeinek csökkenése) a cég iránt érzett lojalitását segít megőrizni. A kártya arculata miatt a kártyatulajdonosok reklámhordozóvá lépnek elő azáltal, hogy mindennapi vásárlásaik – kártyahasználatuk – alkalmával a cég arculata kerül előtérbe az elfogadóhelyeken.

11 Kártyakibocsátás feltételek Logóhasználati díj:
A közös kibocsátású kártyák logóhasználati díja jelentősen függ a kártyák – előre finanszírozott – darabszámától, így nagyobb mennyiségnél lehetővé válik az, hogy a Prioritás Loyalty Program speciális kártyánkénti nettó éves díjat biztosítson az alapdíjhoz képest. Ennek pontos összege tárgyalások alkalmával kerül meghatározásra. A díj nagyságrendileg és 1 000 Ft-tól - 3 200 Ft + Áfa/év között mozoghat, a kibocsátott kártyamennyiség függvényében. A kibocsátott kártyák 10%-ának erejéig a Program hozzájárul ahhoz, hogy a kártyákon az EDC Silver logó szerepeljen. Gyártási illetve járulékos költségek A gyártási ár meghatározása a mennyiség függvényében, egyedi ajánlatkérés alapján történik. Példaként 1 000 db esetén: Kártyagyártás 230 Ft+Áfa/db Nevesítés (nyomtatott fekete szöveg és vonalkód) 15 Ft+Áfa/kártyaoldal A kártyatulajdonosok tájékoztatása az elfogadóhelyekről időszakonként kiadott katalógusban történhet (270 Ft + Áfa opcionális költség), vagy a cég által megjelentetett egyéb kiadványokba szerkesztett melléklet formájában.

12 3. Céges referenciák, néhányan a teljesség igénye nélkül:
Adecco Hungary Kft. Avanglion Kft. Beiersdorf (NIVEA kártya) Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Budapesti Közlekedési Rt. Commerzbank Rt. Copy General Kft. Danubius Kereskedőház Rt. Opel Gombos Kft. Harmat Textiltisztító Kft. (Patyolat) Herbária Rt. Kentucky System Kft. MÁV Nosztalgia Kft. Mountex Kft. MTG Metro Gratis Kft. Optiris Kft. Republic of Art Kft. RTL Klub Sport1 TV Rt. Starfleur Kft. UPC Magyarország Kft.

13 4. Mit biztosítunk Cégének illetve a munkatársaiknak?
a Kártyatulajdonosok exkluzív kedvezményadó partnercég katalógust kapnak, A Céges hűségkártyával kapcsolatos kérdésekre élőhangos telefonos operátoraink válaszolnak, interneten és a wapon is kereshető a kedvezményadó partnercégek listája, Élő kapcsolatuk lehet a mintegy 450 partnercégünkkel, amely újabb perspektívát nyit, és üzleti kapcsolatokkal kecsegtet, Továbbá az Önök szervezete által biztosított esetleges privilégiumokból teljes joggal részesülhetnének a kártyabirtokosok. Cégünk vállalja a kártyák grafikai-tervezési, gyártási/ nevesítési proceduráit és minden olyan feladatot amely a „Kártya” bevezetéséhez szükséges. Ezek az igazolványok az általunk menedzselt Sajtóigazolvány mintájára fényképpel ellátottak is lehetnek. Szolgáltatásunk maximálisan interaktív és intelligens, Cégével közösen alakítjuk ki a Loyalty Program irányelveit, stratégiáit és az ehhez szükséges cégére szabottan alkalmazható módszereket. Széleskörű lehetőségeinket kihasználjuk, hogy vállalkozásában rejlő piaci potenciálok maradéktalanul az Ön nyereségét növeljék.

14 A jövőbeni gyümölcsöző együttműködésünk lehetőségében bízva, állok megtisztelő rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken, telefonon illetve -en, és a szükséges információkat maximálisan biztosítom egy későbbi személyes találkozó keretén belül! Üdvözlettel: Ügyfélfogadó irodánk: 1051 Budapest, Arany János u.27/16 Telefon: 06 1/ ; Fax: 06-1/ ; Kerényi Tibor Zsolt Ügyvezető igazgató Priori Marketing Kft. 1071 Budapest, Dembinszky u. 50/7. Mobil: Mobil2:


Letölteni ppt "Elsőbbséget adunk Cégének, Vállalkozásának!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések