Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szuperkommunikáció a DNS-sel!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szuperkommunikáció a DNS-sel!"— Előadás másolata:

1 Szuperkommunikáció a DNS-sel!
Avagy a tudomány magyarázata a csodás gyógyulásokra.

2 Kezdjük az alapoknál! Az élőlényekben bonyolult kémiai folyamok zajlanak. Ezek a folyamatok határozzák meg az: anyagcserénket az idegsejtjeink működését hangulatunkat, gondolatainkat.

3 Az élőlényeket sejtek építik fel.
Van olyan élőlény amelyik csak egy, de az ember százbillió azaz sejtből áll. A sejtek is sokfélék, mindegyikben másfajta anyagok képződnek, és bomlanak le. Ezeket a folyamatokat biológiai katalizátoraink, az enzimek irányítják. Az enzimek kémiai szerkezetüket tekintve fehérjék.

4 A fehérjékről! A fehérjék képződése a sejtmagból indul el. A sejtmagot sejthártya védi, itt található fehérjék felépítését adó dezoxiribonukleinsav, azaz a DNS. A DNS minden testet felépítő fehérje pontos összetételét tartalmazza. A DNS méter hosszú szál több részre, kromoszómákra szabdalva. A sejtmagban vannak azok a fehérjék is melyek szabályozzák, mikor melyik gén legyen aktív, és hogy mikor melyik fehérjét termelje a sejt.

5 A DNS-ről tudományosan.
A DNS a kromoszómákban speciálisan feltekerve, (jobbmenetes spirál) a fehérjék védelmében található. A kromoszómákat méretük alapján számozzák, az ember egy sejtjében 23 pár azaz, 46 kromoszóma található. A DNS egy olyan molekula ami ismétlődő egységekből > nukleotidákból < áll (6x109 nukleotid párból). Négyféle egység építi fel a DNS-t, és ezek sorrendje határozza meg azt az információt ami aztán a sejtekben a fehérje nyelvén is értelmezhetővé válik.

6 A DNS-ről tudományosan 2.
Alakja kettős csavar, de állandó átmérője miatt, kettős HÉLIX-nek is nevezhetnénk. A DNS három részből áll: egy nitrogén tartalmú szerves bázisból, ami az: adenin, timin, citozin, és guanin azaz (A,T,C,G) egy pentóz cukorból (dezoxiribóz) egy foszfátcsoportból A létra két alsó része cukor, és foszforsav molekulák sora, a létra fokai, pedig a bázisok. Ezek váltakozása adja azt az információt, ami meghatározza az élőlény tulajdonágait.

7 Érdekességek a DNS-ről!
Ha az emberi test minden DNS-ét egymás után kapcsolnánk 67 milliárd mérföld, azaz több mint 107 milliárd kilométer lenne. Ez a távolság több mint a Nap- Föld távolság 130-szorosa. A Föld – Hold távolság szerese. Az ember egy kromoszómájában kb. 3,2 milliárd genom (öröklődési anyag) mint információs egység (betű) található. Ez 1000 db. ezeroldalas, oldalanként 3000 betűt tartalmazó könyvet töltene meg. Ha egy emberi genomban lévő információs egységet egyenként 160 oldalas könyvekben írnánk be, kötetre lenne szükség.

8 Hogyan hathat az ember a DNS-re?
Mi a fő szabályozó elv: a sors, a tudatosság, a vak véletlen, vagy ezek elegye? Hogyan befolyásolja: a viselkedés, a gondolkodás, a kollektív tudat, a személyes akarat, és az egyéniségfejlesztés génjeink átalakulását? DNS-ünkben évmilliók tapasztalatának lenyomata van elraktározva, és szinte minden sejtfunkció, a DNS ellenőrzése alatt áll, illetve attól függ.

9 Hogyan hathat az ember a DNS-re? 2.
Tudta, hogy ha sokat idegeskedik, befolyásolja, a sejtjei helyes szaporodását? A stressz egy határig pozitív, majd később már rombol, vagyis negatívan hat a DNS-re. Tudta, hogy energia gyakorlatokkal napi perc alatt csodákat érhet el? Aki pozitívan tud gondolkodni, és közben nem válik „ezó-egós”-sá ,Ő komoly sikereket érhet el úgy testi, mint lelki, és a szellemi dimenziókban is, a DNS-sel való kapcsolatteremtésben.

10 DNS, Spiritualitás, Kommunikáció!
A DNS magja annak amik vagyunk, mind testileg, mind spirituálisan. Az emberi DNS 90%-a az Isteni mivoltunk kvantumlenyomata, és itt vannak a tudatosság, és a gondolataink, ezért itt van a DNS irányításának a képessége is. A tudatosság határozza meg a Föld vibrációját is, ez azt is jelenti, hogy az ember teremt meg mindent ami a Földön történik. A DNS 90%-a ma csupán 30%-os hatékonysággal működik. A titok abban áll, hogy az eddiginél sokkal több jelzést kell küldenünk a DNS felé, hogy jobb kvantumállapotba tudjon kerülni.

11 Váltás a kvantum-tudatosságra!
Ma már bizonyított, hogy az emberi génállomány kvantum része visszafejlődött az évezredek alatt. Immunrendszerünk meggyengült, betegségek tömege jelent meg, és jelenik meg napjainkban is. Ma a DNS 90%-a csupán 30%-os hatékonysággal működik. Ha a kvantum DNS helyesen működne, jóval hosszabb lenne élettartamunk, és az egészség is természetes lenne. A titok abban áll, hogy sok-sok jelzést kell küldenünk a DNS felé, hogy egy jobb kvantumállapotba tudjon visszatérni. Ezt nevezzük DNS aktiválásnak!

12 A DNS-t, és a kollektív tudatot a szavak befolyásolják!
Grazyna Fosar és Franz Bludorf orosz kutatók magyarázatul szolgálnak olyan jelenségekre: mint az intuíció, csodás spontán gyógyulások, öngyógyítások. Rámutatnak, hogy bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják, és képesek a DNS újraprogramozására is. Az ember a DNS 10%-át használja fehérje előállításra, a fennmaradt 90% „ballasztanyag”-nak van nyilvánítva. Az orosz kutatók nyelvészekkel, és genetikusokkal elhatározták, hogy felkutatják valódi szerepét. Az eredmények, és az ebből levonható következtetések, forradalmiak.

13 A DNS-t,és a kollektív tudatot a szavak befolyásolják. 2.
A kutatók felfedezték, hogy az egész genetikai kód, de legfőképp a fölöslegesnek ítélt 90%, az emberi nyelv szabályai szerint működik. Mivel a DNS szerkezete az emberi nyelv szerkezetével azonos, direkt szavakat, és mondatokat is lehet használni a DNS módosításához. A spirituális, ezoterikus (ezo-tér = belső-tér) mesterek, már évezredekkel ezelőtt tudták, hogy az emberi test beszéddel, szóval, és gondolattal is befolyásolható, sőt programozható.

14 Mindenki saját forradalmát kell, hogy végrehajtsa!
Mindannyian megtehetjük azt amit a tudomány igazol, bárkinek lehetősége van a saját DNS-e átprogramozására. A kutatók felfedezték, hogy az emberi DNS képes az úgynevezett mágneses „féreglyukak” létrehozására. Ezek alagúthoz hasonlóan, két végük a kozmosz különböző zónáiban találhatók, és általuk információk adhatók át. A DNS ilyen információkat vonz a makrokozmoszból, átadva azokat a tudatunknak. Olyan ez mint egy több különböző állomást fogó szuper rádiókészülék. Ez a szuperkommunikációs folyamat rendkívül hatékonyan működtethető, megfelelő körülmények között.

15 Egy felsőbbrendű Egyéni és Csoporttudat!
A DNS-ben lévő biológiai rezonátor segítségével létrehozható, egy új, valóban felsőbbrendű tudati forma. DNS-ünk információkat továbbít ebbe a széles hálózatba, amely maga az élet. Innen képes információkat is lehívni, és direkt kapcsolatot, is tud teremteni, a hálózat többi tagjával. A csodálatos, és távolsági gyógyítások, telepátia…, ily módon könnyen, és természetesen megérthetők. A kutatók szerint, ha az egyéni tudattal rendelkező emberek újból képesek lesznek hozzáférni tudatosan, és nemcsak spontán a csoportos tudathoz, emberfeletti erőre fognak szert tenni. Tény, hogy az emberiség egy ilyen csoporttudat felé tart!!!

16 Úton a gyakorlati megvalósítás felé!
A DNS hasonlóan az aurához több mágneses, és szakrális burokkal rendelkezik, amely befolyásolja a fejlődést a fizikai egészségre,és a spirituális létre egyaránt. Minden réteg értesül bármely réteg rezgésszintjéről, információjáról, és ezek hatásáról (szándék, döntés). A fizikailag „látható” első DNS réteget még következő 11 mágneses réteg, mint árnyék veszi körül. A DNS-sel folyamatos energetikai kapcsolatban vagyunk, és a sejtek követik tudat elvárásait. Ezt nevezzük tudattalan sejtintelligenciának. A tudatos információ továbbítással: beszéd, rezgés, szín, szándék, gyorsítható, vagy blokkolható a gyógyulási folyamat.

17 A Tudatos szabad akarat, és a szabad választás!
Az életnek két alappillére van a TAPASZTALAT GYŰJTÉS, és a SZABAD AKARAT, ami mindenhol, és mindenben érvényesül. A hiedelmek eredete, a betegségek fizikai formái, a bűn, és az ezért való megfizetés, a karma, és a félelmeink, az elrendeltségről alkotott hitrendszereink, a DNS-ben mint elavult formájú energiamintázat van bekódolva generációról-generációra. Az új energia felvétele, megnyitása, és működtetése már nem tartalmazza a régi mintákat, hanem: csak a jólét, a természetes egészség, a Föld általános jóléti, egyensúlyi energia állapotát . Ez a TUDÁS is benne van mindenkinek a DNS kódrendszerében.

18 Szuperkommunikáció a DNS-el a gyakorlatban!
Minden „csodaszámba” menő gyógyulás, a DNS szakrális szintjén megy végbe, az ember saját szándéka, megközelítése, elfogadása, és elengedő képessége által. Minden gondolat, érzelem, kimondott szó > > kérés vagy utasítás energia, és rezgés. Ezekre reagálnak sejtjeink, illetve a DNS szakrális tere. Ez a mágneses tér „hall” és értelmez utasításként minden gondolatot…., mert „ahogy élünk azzá leszünk”, vagyis a szervezet a sokat használt dolgainkat veszi természetesnek. Beszélgessen sejtjeivel, jelezze rezgésszinten is szándékát! Ez maga a tudatos energetikai együttműködés önmagunkkal DNS szinten.

19 Szuperkommunikáció a DNS-sel gyakorlatban! 2.
A tünet, fájdalom, betegség, gyógyíthatatlannak ítélt betegség, nem más mint a DNS üzenete a tudatom, és/vagy egóm számára, hogy rosszul használom energetikai tartalékaimat. Illetve gátlom az energetikai blokkjaim automatikus feloldását. A megoldás! Most kinyilvánítom minden sejtem felé a gyógyulási szándékom, ez az Én döntésem, mindent megteszek fizikailag is az energetikai egyensúlyom visszaállításáért, és tudatosan emelem rezgésszintemet. Folyamatosan fenntartom ezt az állapotot magamban , és az elmémben, és továbbítom a DNS-eim felé!

20 E-mail cím: varga.janos.tgy@gmail.com
Köszönöm a figyelmet! Tisztelettel: Varga János Lélek- és gerincspecialista Elérhetőség: Telefonszám: 06/70/ cím:


Letölteni ppt "Szuperkommunikáció a DNS-sel!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések