Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

V-1.6C – 2012 március.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "V-1.6C – 2012 március."— Előadás másolata:

1 V-1.6C – 2012 március

2 Series Series Series Series

3 Bevezetés Új mérleg koncepció Típusok és kapacitások Új kivitel
Kijelzők Nyomtatók Tulajdonságok Egyszerű használat és programozás Technológia Kommunikáció Szoftver Bevezetés ütemezése Range 500 részleteiben…

4 Modern és ergonomikus kialakítás.
Jól látható kijelző. Nagy sebesség. Funkciók, minden szükséglethez. Egyszerű konfiguráció és használat. Legújabb technológia. Nagy teljesítményű felhasználóbarát szoftver. Nyomtatás. Kommunikáció. Mérés. Adat letöltés.

5 Kapacitás Mono-range: 15 kg - 5 g, 30 kg - 10 g, 12 kg - 2 g.
Multi-range: 6 kg - 2 g # 15 kg - 5 g, 15 kg - 5 g # 30 kg - 10 g, Rendelhető:

6 Rendelhető Típusok

7 Új kialakítások Modern és megnyerő kialakítás, a legújabb 3D technológia használatával. Ergonomikus kialakítás mind a felhasználóknak mind a szervizeseknek. Rendelhető:

8 “SUPERLUX” alfanumerikus kijelző
Kijelzők Range 500: 3 különböző kijelzővel kapható. Mind a három kiváló minőségű jól látható, tiszta, áttekinthető kijelzést biztosít. Mind három kijelző lehetővé teszi a súly, ár, összeg, aktív eladó, tára és a termék nevének kijelzését. Az új “SUPERLUX” alfanumerikus kijelzők biztosítják a jól láthatóságot minden környezetben. A grafikus kijelzők megjelenítenek logókat, eladási információkat az eladó oldalán és hirdetéseket a vevő oldalán… “SUPERLUX” alfanumerikus kijelző “L” Grafikus kijelző “XL” Grafikus kijelző. Nagy méret.

9 Nyomtatók Blokk vagy címke nyomtatás modelltől függően.
Mind két típus nagy sebességgel nyomtat (100mm/perc) és a címketekercs cseréje könnyen megoldható a kazettás címkenyomtató kialakításnak köszönhetően. A címke tartalma és kialakítása szabadon konfigurálható a felhasználó vagy a szervizes által. Rendelhető:

10 Funkciók (1) Akár PLU. Akár 95 direkt PLU és 999 PLU gyors elérése PLU karakterek megadásával. 20 eladó (speciális esetekben 30). Teljes körű PLU információk, beleértve az ajánlati árak, Kg/100 gr., üzenetek, eladási információk… Forgalmi jelentések; értékesítés, árrés, eladók forgalma, utoljára módosított PLU-k… Kapható modelltől függően:

11 Funkciók (2) Rugalmasan kiosztható eladó és direkt PLU gombok: Példák:
- WIND Típusú címkenyomtatós mérlegek 45 direkt PLU-t és 5 eladót kezelnek. Amennyiben csak egy eladó szükséges, a direkt PLU-k száma 98-ra növekszik. A címkenyomtatós modelleknél a maximálisan használható PLU-k száma szintén 98 (40x2 +9x2). - A MISTRAL Típusú mérlegek 158 direkt PLU-val rendelkeznek (70x2+9x2). A TORNADO Típusnál a direkt PLU-k száma modell függő: 95x2 + 19x2 = 208 Direkt PLU. Végül, a STAR Típusok lehetőséget adnak a direkt PLU-k és az eladó gombok használatára és ezen felül Makrók hozzárendelésére is. Néhány modellnél a direkt PLU-k száma 228 (85x2 + 19x2 + 10x2) is lehet. Rendelhető:

12 Egyszerű használat és programozás (1)
A Range 500 mérlegek fejlesztésekor gondoltunk a felhasználókra és a szervizesekre is. Ezek az új mérlegek el vannak látva olyan funkciókkal melyek segítik a felhasználók napi munkáját és a könnyű konfigurálhatóságot. Biztonságos rendszer, jelszavas védelemmel. Rendelhető, modelltől függően:

13 Egyszerű használat és programozás (2)
Legördülő Menük: hasonlóak a mobiltelefonoknál használtakhoz . Available in:

14 Egyszerű használat és programozás (3)
Nyomtatható menük. Rendelhető:

15 Egyszerű használat és programozás (4)
Közvetlen billentyűk a program menühöz: a forgalmi jelentésekhez, és az eladó cseréhez,… Rendelhető:

16 Egyszerű használat és programozás (5)
Közvetlen hozzáférhetőséget biztosít akár 999 PLU-hoz: Pl. Ahhoz, hogy hozzáférjen az 568-as PLU-hoz, csak meg kell nyomni az 5, 6, és 8-as billentyűket a felső sorban. Rendelhető:

17 Egyszerű használat és programozás (6)
Makró rendszer: A STAR típusnál akár 10 programozható makró található amely lehetőséget nyújt arra, hogy egy gombnyomással hozzáférjünk: pl. a programozási paraméterekhez, a címkék újra formálásához, a vonalkódok cseréjéhez, stb… Rendelhető

18 Kommunikáció Szabályos mérleg-mérleg és PC-mérleg kommunikáció: Ethernet TCP/IP. Akár WiFi-n vagy Homeplug-on ( kommunikáció elektromos vezetékeken) keresztül. Master/Slave vagy Master/Submaster/Slave konfiguráció akár 10 mérleggel modelltől függően. Nagy sebességű kommunikáció és multi-thread technológia, ahol az adatot egyidejűleg juttatja el az összes mérleghez az üzletben. Rendelhető:

19 PC Szoftver A Dibal Windows alapú alkalmazása lehetővé teszi a bolt és mérleg hálózat kezelését. Mérleg programozás, címke kialakítás, forgalmi jelentések, árak cseréje, beszállítók kezelése, cikkek, összetevők, ajánlatok, készlet, megrendelések, szállítólevelek, számlák … Az új 500-as mérlegcsaláddal együtt, a Dibal szeretné bemutatni a DFS szoftvert ami egy praktikus, hatékony és könnyen használható program. Rendelhető:

20 DFS Szoftver A Dibal DFS egy egyszerű de hatékony és könnyen használható alkalmazás. Lehetővé teszi a mérleg↔Pc kommunikációt TCP/IP-n keresztül. - Helyi vagy távoli kapcsolat. - Multi-thread: Az adatokat egy időben juttatja el a rendszerben lévő összes mérlegnek. - Mérleg aktiválás, kézi vagy automatikus keresés a hálózaton. - Egy, vagy több bolt. - Önálló mérlegek vagy mérlegek csoportja. - A mérleg programozása: PLU-k, eladók, beállítások… - Forgalmi jelentések (teljesen konfigurálható a felhasználók által). - Címke tervezés. - Összekapcsolódás a Back-Office-al. - Adatok biztonsági mentése. Rendelhető:

21 Részletek…

22 Range 500 részleteiben… Belső akkumulátor USB port Nyugták Címkék
Címkék 3 szinten Vonalkódok Receptek Általános nyomon követhetőség Tápanyag táblázat Leltár funkció

23 Belső akkumulátor Az újratölthető belső akkumulátor nagy munkateljesítményt biztosít. Ideális szabadtéri árusításhoz és olyan területeken ahol áramszünet gyakran előfordul. Teljesítmény: 6 nap (250 nyugta/nap ill. 3 termék/nyugta). Wireless RF hálózat - opcionális. Available in:

24 USB Port A mérlegek USB porttal (opcionális) rendelkeznek lehetővé téve az adatok fel ill. letöltését, konfigurálását (termékek, árak, címke formátumok, testre-szabott riportok…), firmware frissítéseket, különböző mérlegek által küldött információk szinkronizálását, vonalkód olvasó csatlakoztatását, stb. Rendelhető:

25 Blokkok: 2 fix blokk formátum és 2 módosítható (modelltől függően).
Logók: 100 fix és 100 konfigurálható Blokknyomtatás. Kalkulált és nyomtatott “hűség pontok”. “Vásárlói számla” mód: párhuzamos blokknyitás. 9 fizetési mód. Összesítés Forintban és másodlagos pénznemben (Euro). Kedvezmények,… Rendelhető, típustól függően:

26 Címkék Akár 60 címke formátum (modelltől függően).
Méret: 30x30-tól egészen a 60x150 mm-ig (modelltől függően). Logók: 100 fix és 100 konfigurálható. Speciális címkenyomtatási funkciók: - Előre meghatározott számú címke nyomtatása. - Három szintű összesítő címke nyomtatás. - Automata címkenyomtatás, előcsomagoló módban: a termék mérlegre helyezése után azonnal címkét nyomtat, ahogy stabil súlyt érzékel. - Önkiszolgáló mód: címke nyomtatása a termék mérlegre helyezését és a PLU kiválasztását követően. - Egyidejű blokk és címkenyomtatási lehetőség (2 nyomtatós modelleknél). Rendelhető:

27 Három szintű összesítés
Példa: tálca-doboz-raklap. Minden egyes "x" tálca címke után, nyomtat egy doboz címkét és minden egyes "x" doboz címke után, nyomtat egy raklap címkét... Rendelhető:

28 Vonlakódok RANGE 500 típusú mérlegeknél több vonalkód típus használatára is lehetőség van: EAN-13 EAN-128 GS1 DataBar. A mérlegekhez csatlakoztatható szkenner, a vonalkód olvasásához. Rendelhető:

29 Receptek A PLU-khoz lehetőség van receptet (elkészítési javaslatot) hozzárendelni; ha be van állítva rányomtatja a blokkra az adott árucikket tartalmazó receptet. Available in:

30 Általános nyomonkövethetőség
Az új mérlegrendszernél a nyomonkövethetőség lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy meghatározza az összes területet, „osztályt” amelyeknél szükség van a nyomon követésre: pl. hús, hal, bio élelmiszerek, stb. Pl.: a marhahús nyomon követésénél a felhasználó beprogramozhatja az összes kötelező, az előírások által meghatározott és a szabadon választható adatokat: Azonosító számot, vágási és feldolgozási területet, születési helyet, takarmányozást, kort... Összesen akár 10 “osztály” (marha-, halfaj…) és akár 99 típus (állatok) definiálható. Rendelhető:

31 Tápanyag összetétel Rendlehető:

32 Rakározási funkció Az adott raktárkészlet kiszámítása a kézzel bevitt adatok szerint, a kezdeti raktár készletből és az eladásokból történik. A leltár készlet megjeleníthető a kijelzőn vagy ki is nyomtatható (kijelezve a termékek listáját – Az „x”-edik PLU-tól a “z”-edik PLU-ig). Rendelhető:

33 Köszönjük megtisztelő figyelmét!
Micra-Metripond Kereskedelmi és Ipari Mérleggyártó Kft. 6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky E. u. 70. Pf.: 140 Tel.: Fax:


Letölteni ppt "V-1.6C – 2012 március."

Hasonló előadás


Google Hirdetések