Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HISMobile ® – Kórház a zsebben. Háttér  Piaci szituáció és igény  Az orvosok szeretnék elérni a betegeik adatait bárhonnan és bármikor (ágy mellől,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HISMobile ® – Kórház a zsebben. Háttér  Piaci szituáció és igény  Az orvosok szeretnék elérni a betegeik adatait bárhonnan és bármikor (ágy mellől,"— Előadás másolata:

1 HISMobile ® – Kórház a zsebben

2 Háttér  Piaci szituáció és igény  Az orvosok szeretnék elérni a betegeik adatait bárhonnan és bármikor (ágy mellől, utazás közben, otthonról, stb..)  Vannak orvosok akik akár több intézményben is dolgoznak, számukra komoly gondot okoz a HIS-ben tárolt betegadatok elérése bárhonnan, bármikor.  Elsődleges célcsoport:  Kórházi / intézményi orvosok, szakorvosok  Másodlagos célcsoport:  háziorvosok, magánorvosok-rendelők  Betegek  Koncepció és megvalósítás: ISH Informatika  SW jelen állapota: HISMobile_R2.05.01.00.apk (2012 október 03.)  Lokalizációk: Angol, Német, Cseh, Lengyel, Szlovák, Román, 80% ready!

3 HISMobile ® főbb alapelvei  Biztonságos, védett és gyors adat elérés  Megcélzott eszközök: érintőképernyős okostelefonok (iOS & Android)  Lecsupaszított, egyszerű megoldás – nem kell tréning a használatához!  Csak olvasás mód:  A betegtörténet a HIS-ben  Vizsgálatok  Orvosi időbeosztás  Életszerű kommunikáció az orvos oldaláról (pl.diktálás)  Biztonság:  A mobilkészüléken NINCS adattárolás!  Titkosított rendszeren belüli kommunikáció (https)  Az orvos ugyanazokkal a jogokkal rendelkezik, mint a kórházi rendszerben!

4 A HISMobile ® Funkciók  Képes elérni és együttműködni többféle (bármilyen) HIS rendszerrel!  Azonnal elérhetőek a betegadatok 3G/GSM vagy WiFi hálózaton keresztül is  Képes diktálást, képet és írott jegyzetet is küldeni és feltölteni a HIS rendszerbe Tulajdonságok  Betegadatok lekérése a HIS-ből az okosmobilra  Azonnali vagy késleltetett működés – jegyzetküldés WiFi-s helyről  Több munkahely / praxis is elérhető egy eszközről  Vizsgálati (pl. Labor) eredmények és üzenetek küldése az okosmobilra online  VIP betegek egygombos elérhetősége  Keresés a betegek között: név/Taj szám/kórházi azonosító/esetszám alapján  Böngészési előzmények  Teljesen titkosított adatfolyam a rendszeren belül (SSL)

5 HISMobile ® rendszer áttekintése Szakrendelő eMedSolution Hospital HISMobileCenter (HMC) HISMobile szolgáltatás orvosoknak Nem T-Sysytems (ISH) HIS rendszer

6 HISMobileCenter a rendszer „agya” HMC egy interfész/proxy/router a kórházi rendszer és az okostelefonok között!  Teljes tranzakció követés  Széleskörű statisztikai lehetőségek  Különböző HIS rendszerekhez lehet „hozzácsatolni”  Java server platform  A HMC biztosítja hogy a HISMobile önálló (HIS független) termék lehessen!

7 HISMobile ® a T-Systems weboldalán

8 HISMobile ® - nővér tevékenységek Az orvosok által a HIS rendszerbe küldött jegyzetek megválaszolása a nővérek oldaláról.

9 HISMobile – Praxis-osztály-beteg adatlap – keresés a kórházban

10 HISMobile - Gyorsgombok

11 HISMobile - jegyzetküldés

12 Köszönjük figyelmét ! Mottó: Minden betegadat az orvos zsebében! http://www.t-systems.ish.hu/termekek/hismobile-653


Letölteni ppt "HISMobile ® – Kórház a zsebben. Háttér  Piaci szituáció és igény  Az orvosok szeretnék elérni a betegeik adatait bárhonnan és bármikor (ágy mellől,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések