Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A 2010-es év egy szőlősgazda szemével.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A 2010-es év egy szőlősgazda szemével."— Előadás másolata:

1 A 2010-es év egy szőlősgazda szemével.
Mire jó a Celladam növénykondicionáló készítmény?

2 A szőlő tavaszi munkái elvégezve.

3

4

5

6

7

8

9 A legidősebb emberek sem emlékeznek ilyen szőlőellenes időjárásra.
A rengeteg, rengeteg, rengeteg eső ellenére a tavaszi, nyári munkák elvégezve A legidősebb emberek sem emlékeznek ilyen szőlőellenes időjárásra.

10

11

12

13 A rengeteg eső végett, tetejezni, pucolni, rendezni kellett a szőlőket.

14

15

16 Permetezés: Június 22.-én kapott permetezőszerrel az állandó esőzés végett csak június 28.-án tudtam a permetezést befejezni.

17

18

19

20

21 Az eső ezután is folyamatosan, állandóan esett
Az eső ezután is folyamatosan, állandóan esett. A két szomszédom tízszer permetezett, ennek ellenére először leégett, majd teljesen lerohadt a termésük. Egyáltalán nem szüreteltek! Képek: 37. – 50. Az én szőlőmnek nagy része is elment, de ami megmaradt az november elejéig egészséges maradt, egyáltalán semmilyen rohadás, romlás nem volt tapasztalható. A kevés termés fő oka a hihetetlen rossz időjárás mellett az volt, hogy nagyon későn permeteztem. / június végén / Viszont részben levélhullás után a tőkéim egészséges hajtásokat neveltek, mint ha tavasz lett volna. A megmaradt fürtök kivétel nélkül egészségesek voltak.

22

23

24

25

26

27

28 Permetezett, nem permetezett sor egymás mellett:

29

30

31

32

33

34 Permetezett, nem permetezett sor !

35

36 Helyi feldolgozás:

37

38

39

40

41 Szomszédok szőlei:

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55 A permetezés eredményeként az alábbiak állapíthatók meg:
A szőlőtőke a betegségeket leküzdötte és egészséges hajtásokat hozott, mintha tavasz lenne. Az új levelek a friss hajtások teljesen egészségesek. A megmaradt szőlőfürtök teljesen egészségesek, a rengeteg eső ellenére semmilyen ismételt betegség, vagy rohadás nem tapasztalható. A permetezett szőlőből készült mustnak különlegesen finom íze van. Szakértők tíz egyforma üvegből kínált must közül ezt kiválasztották, mint a különlegesen legfinomabbat.

56 A permetezett szőlőből készült must tulajdonságai:
Az első must cukorfoka 15,1-el indult. Ennek ellenére nagyon finom volt. Egészen november elejéig hagytam a tőkén pár fürt szőlőt. Ekkor is egészségesek voltak. Válogatott, legérettebb szemekből készült must cukorfoka emelkedett. Többféle mustot készítettem. A alapmust mellett készítettem édes szemelt szőlőből készített must hozzáadásával 15,1 és 17,5 cukorfok között különböző mustokat. Ezek is permetezett szőlő söprőjén indultak forrásnak! Az összes erjedését külön-külön permetezett szőlő seprőjén indítottam el. Jól záró üvegben napfénynek kitéve, az üveg tartalma ismét forrásnak indul és így nagyon finom pezsgő készíthető belőle. Különleges módon lehetne belőle pezsgőt készíteni. Gyógybor és gyógypezsgő készítés ! De vegyészeket kizárni !!!!!!!!! Csak természet törvényei szerint, minden adalékanyag nélkül !

57 A minimális esetleges prosztata gondjaim is teljesen megszűntek
A készített mustokból napi minimum egy decilitert fogyasztottam legalább napig. Ennek hatásaként a következőket tapasztaltam: A minimális esetleges prosztata gondjaim is teljesen megszűntek - normál vizelés, nulla fájdalom Vérnyomás normálissá vált. - a legmagasabb 247 / 139 volt, de jelenleg 140 / 90 alatt van. Feleségemnek is feltűnt, kérdezte, hogy az utóbbi időben fejfájásra nem panaszkodom a vérnyomásom végett. - úgy a fizikai, mint a szellemi teljesítőképesség feljavult. - egészségi állapot, teljesítőképesség tökéletes.


Letölteni ppt "A 2010-es év egy szőlősgazda szemével."

Hasonló előadás


Google Hirdetések