Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2016/17 1. és 2. félév szakkurzusai

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2016/17 1. és 2. félév szakkurzusai"— Előadás másolata:

1 2016/17 1. és 2. félév szakkurzusai
Beszámoló

2 A kurzusok listája IKT praktikák Beszédtechnika Vitakészség fejlesztés
ITF Taekwondo Zeneterápia

3 IKT praktikák Czirfusz Dóra és Szabó Orsi segítségével a hallgatók saját szakmai fejlődésüket, illetve tanulásukat támogató IKT praktikákat ismerhettek meg. Konkrét eszközök használatában szerzett gyakorlattal (pl. Google eszközök, To do lists, Evernote, Dropbox, Prezi, LinkedIn) digitális magabiztosságuk növekedett.

4 Beszédtechnika Jakus Júlia logopédus légző-, artikulációs-, ritmus-, hangerő- és hangszín gyakorlatok tanításával fejlesztette a szakkollégisták beszédkészségét, előadói kompetenciáját.

5 Vitakészség fejlesztés
A szemináriumok során az érveléstechnika és a vitakultúra elméleti alapjainak megismerését követően az oktató, Geng Viktor célja az volt, hogy hallgatói vitakészségét a gyakorlatban is fejlessze. Videók és szöveges állítások elemzésével fényt derítettünk az egyes vitatípusokra, érvelési hibákra, valamint a formális logikában is elmerültünk.

6 ITF Taekwondo Ez a sportkurzus egy koreai eredetű harcművészeti ág gyakorlását tette lehetővé, figyelmet fordítva a hallgatók testi fejlődésére, a közösségérzet erősítésére. A különféle küzdelmi technikák megismertetése hozzájárult a résztvevők önvédelmi képességének fejlődéséhez.

7 Zeneterápia Ez a kurzus elsősorban a zene pszichológiai és pedagógia vonatkozásait elevenítette fel: a hallgatók betekintést nyertek a zene személyiségre gyakorolt hatásaiba, valamint korunk zenei nevelési módszereibe. A foglalkozásokat végig interaktivitás, játékosság jellemezte.


Letölteni ppt "2016/17 1. és 2. félév szakkurzusai"

Hasonló előadás


Google Hirdetések