Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

AZ ÉLET TISZTELETE Popper Péter magyar pszichológus

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "AZ ÉLET TISZTELETE Popper Péter magyar pszichológus"— Előadás másolata:

1 AZ ÉLET TISZTELETE Popper Péter magyar pszichológus
„Az élet tisztelete azt jelenti, hogy a születés és a halál végpontjai között úgy bánunk egymással, hogy érdemes legyen a világon élni.” Popper Péter magyar pszichológus 1933. november 19. - 2010. április 16.

2 Dorothy Law Holte Egy élet a kezedben....
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Dorothy Law Holte Egy élet a kezedben....

3 Ha a gyerekek kritizálva élnek, Megtanulnak megbélyegezettnek lenni.
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek kritizálva élnek, Megtanulnak megbélyegezettnek lenni.

4 Ha a gyerekek ellenségeskedésben élnek, Megtanulnak veszekedni.
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek ellenségeskedésben élnek, Megtanulnak veszekedni.

5 Ha a gyerekek kicsúfolva élnek, Megtanulnak szégyenlősnek lenni.
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek kicsúfolva élnek, Megtanulnak szégyenlősnek lenni. Ha a gyerekek kicsúfolva élnek, Megtanulnak szégyenlősnek lenni.

6 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek megszégyenítve élnek, Megtanulják bűnösnek érezni magukat.

7 Ha a gyerekek toleráns légkörben élnek, Megtanulnak türelmesnek lenni.
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek toleráns légkörben élnek, Megtanulnak türelmesnek lenni.

8 Ha a gyerekek bátorítva élnek, Megtanulnak bízni.
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek bátorítva élnek, Megtanulnak bízni.

9 Ha a gyerekek dicsérve élnek, Megtanulják megbecsülve érezni magukat.
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek dicsérve élnek, Megtanulják megbecsülve érezni magukat.

10 Ha a gyerekek méltányosságban élnek, Megtanulják az igazságosságot.
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek méltányosságban élnek, Megtanulják az igazságosságot.

11 Ha a gyerekek biztonságban érzik magukat, Megtanulnak hittel élni.
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek biztonságban érzik magukat, Megtanulnak hittel élni.

12 Ha a gyerekek megerősítve élnek, Megtanulják magukat szeretni.
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek megerősítve élnek, Megtanulják magukat szeretni.

13 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ha a gyerekek elfogadva és barátságban élnek, Megtanulják megtalálni a szeretetet a világban !!! by Angel


Letölteni ppt "AZ ÉLET TISZTELETE Popper Péter magyar pszichológus"

Hasonló előadás


Google Hirdetések