Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Paluch Richárd

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Paluch Richárd"— Előadás másolata:

1 Készítette: Paluch Richárd
ÁLMAIM OTTHONA Készítette: Paluch Richárd

2 Otthon Az otthonaink lehetnek egyformák és különbözők. Saját ízlés szerint lehet mondjuk korszerű vagy régies stb. Az a lényeg hogy az adott épületet otthonnak tekintsük és hogy jól érezzük magunkat benne.

3 Álmaim háza,otthona A képen látható ház nem a végleges elgondolásom. Csak ezt találtam ami hasonlít az elgondolásomra. Azt szeretném hogy a házam legyen korszerű és hasonlítson egy nyaralóra. Egyfajta „okos ház” szerűség. Nagyon szép és tágas legyen. Egy nagy kertel. Egy garázst még elhelyeznék valahol Erkéllyel és egy terasszal És egy kis extra egy medencét is szeretnék Egy nagy és különlegesen megcsinált kerítéssel Ezek voltak azok a szempontok ami a ház külső megjelenésére vonatkoznak.

4 Belső rész (képek)

5 Belső rész (leírás) Nappali: Legyen kivilágított,fényes azaz sok ablak kell hogy legyen. A berendezésekkel kapcsolatban legyen egy nagyobb kanapé és egy kisebb. Egy TV-vel és még lenni-e kell egy üvegasztalnak. Legyen korszerű kialakítású. Konyha: Hát igazából ez az ami nekem teljesen mindegy. Egy kikötésem van hogy illeszkedjen a ház stílusához. Étkező: Legyen egy nagy asztal sok székkel ami különlegesen néz ki és persze illeszkedik a ház stílusához. Dolgozó szoba: Legyen tágas és kivilágított. Korszerű és időt álló berendezésekkel eszközökkel. Hálószoba: Egy nagy francia ágyat. Nagy és szép szőnyeget. Néhány sötét színű bútorral. Persze a kiegészítők se maradhatnak el. PL.: éjjeli lámpa, TV, néhány dísz, fali óra stb. Fürdőszoba: Legyen fehér és kék színű. Egy Jakuzzi-val és egy Szaunával. Persze a többi tárgy sem maradhat el. PL.: mosógép, zuhanyzó, WC, mosdó.

6 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Letölteni ppt "Készítette: Paluch Richárd"

Hasonló előadás


Google Hirdetések