Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Advertisements

Alkudozás.
A TESTÜLETI VEZETŐK ÉS TESTÜLETI TAGOK PROAKTIVITÁSÁNAK FEJLESZTÉSE (A FLOW ELMÉLET GYAKORLATI ALKALMAZÁSA A TESTÜLETI MUNKÁBAN) FLOW AKTIVITÁS EURÓPAI.
G M P Dr. Hetényi László.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Az egészségügy és az egészség „ügye” „Képes vagy-e EGÉSZ-séget ÉP-íteni?
Audrey Hepburn tanácsai a szépséghez
Helyes táplálkozás.
A pillangó és a virág.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Ági úgy ment suliba, hogy nem érezte igazán jól magát: fájt a feje és folyt az orra. Az osztályteremben Nati mellé ült le, és nem sokkal később észrevette,
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik
AZ IDŐS KORBAN ÉS A LEGJOBB KÖZÉPKORÚSÁGBAN A bölcsesség a korral jön,...de néha magától is megérkezik... 
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Egy kis gesztus.
Sok szeretettel….
Meg kellene érteni már végre, vagy újra? Sokan vágynak vissza a nem is oly régmúltba. Visszasírják sokan a régi biztonságot, Pedig nem rajongták, akkor.
"Keresd az életben mindig a szépet
Természetes Színezékek
A sütemény.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Buli volt! Béla idén is megrendezte szokásos lecsóbuliját, ami az év kiemelkedő kulturális eseményének számít mind itthon, mind külföldön. Én is ott voltam.
Curriculum Vitae. Már megszületésem előtt nyilvánvaló volt, hogy különleges leszek.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Szülőhazám! Zenével:.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
HÍR gyűjteményből Íz-régiók a Kárpát- medencében Szegedyné Fricz Ágnes elnök HÍR Bíráló Bizottság.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Egészséges életmód: a testmozgás élettani hatásai
WELLNESS-SZELETEK WELLNESS AKADÉMIA TERMÉK MODUL
Félúton.... Valahogy mindig félúton vagyok. Remélve, nem vagyok útban senkinek. S míg "valahonnan" "bárhova" jutok, talpam alá éles kövek görögnek.
( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés)
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
 van jótékony koleszterin ?  gyógyítható a cukorbetegség ?  napoznunk kéne minnél többet, főleg 11-3 óráig és hogy kerülnünk kell a naptejet ?  kerülnünk.
Munkamánia – „Kényszerelem” a munkahelyen
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint.
Bölcsességek, aforizmák
A helyes táplálkozás.
Arabok Németh Anna. Az arab étkezési szokások befolyásoló eleme a Korán.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Kellemes ünnepeket!!! Boldog karácsonyt Először klikkelj a csillagra hogy ragyogjon.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik a hanggal könnyebb bánni, mint a csönddel.
Felmérés: (általános gyógyszer felhasználás, illetve vény nélküli készítmények)
Testi - lelki egyensúly
Edzés és annak veszélyei
Egészségkultúra 9. évfolyam
Egészségnevelés óvodásoknak, kisiskolások és a tinik körében
Munka törvénykönyv változás
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
Karácsony – sok ember kedvenc ünnepe. Jobban belemélyedve ebbe a szóba melegség és szeretet tölti el az embereket. Szinte érezzük a házban szállingózó.
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS Készítette: Nadin, Barbi, Cinti, Attila.
10. rész :Táplálékunk összetevői Zsírok Klikk a folytatáshoz.
Prof. dr. Szkenderovity Horvát Teréz BIO-ÉLELMISZEREKKEL AZ EGÉSZSÉGÉRT.
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
Káros szenvedélyek Adrenalin függőség.
Meg kellene érteni már…..
Előadás másolata:

Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam.

X évvel ezelőtt, amikor még a „multik” nem tették be a lábukat kicsiny kis országunkba – igen, régen volt – az állam elkezdett egy programot tudósokkal, szakértőkkel, melynek lényege az volt, hogy az ételekbe, alapanyagokba a fűszerek mellé tegyenek gyógynövényeket, mert igen csak elszaporodtak a civilizációs betegségek.

Az ötlet jó volt, én magam is tartottam a kezembe olyan tésztát, melybe bele volt keverve, a porított fűszer és gyógynövény keverék. Nem beszélve arról, hogy a legjobb orvosok – persze akik nem adták el lelküket anyagi érdekek miatt – is inkább esküsznek a gyógynövényekre, mint a gyógyszerekre, mert azok mellékhatás nélküliek. (Csak túl olcsó.)

Aztán jött a „nyugat”, és azt mondta: Erre semmi szükség, azért vannak a gyógyszerek, hogy kezeljük a betegségeket – igaz ez inkább tüneti kezelés, mint sem gyógyítás, viszont busás hasznot hoz egyeseknek – és szépen lefújták a programot.

Szélnek eresztették a tudós brigádot, köztük azt a – ma már öreg – nénit, aki abban az időben a Piknek és a Cerbonának is fűszerezett. Két diplomája élelmiszergyártásból, fűszer-, és gyógynövény szakértésből volt. Mára már egy hajlott hátú kis öreg néni, de a tudása fantasztikus.

Valahogy összekeveredtünk, és ma a kérésemre gyártja nekem azokat a fűszerkeverékeket, amit csak ajánlani tudok. Nincs adalék, színezék, csomósodás gátló, ízfokozó…, és ami szép, hogy gyógynövényeket is tartalmaz, az ízűk meg csodálatos! Fűszerezéskor maximum csak egy kis sót kell tenni az ételhez, a keveréken kívül.

Ő készítette valamikor a – ma már közismert – vegamixet. Az Ő vegamixébe porított gyógynövények is vannak. Fantasztikus, hogy olyan fűszerkeverékeket készít, ami ízfokozók nélkül éri el a hús, pizza, gyros... és egyéb íz hatást, de lágyabb zöldség ízesítők is vannak.

A NATURKOSZT természetes alapanyagú termékei ezekkel a fűszerekkel vannak ízesítve, és élettani hatásaik, messzemenően jobbak, az úgynevezett dömping termékeknél! Fogyassza egészséggel!