„Mi így csináltuk, Ti hogy folytatjátok ?”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A lakosság gazdasági várakozásai GKI Fogyasztói Bizalmi Index Mérők Klubja május 30. Udvardi Attila Kutatásvezető GKI Gazdaságkutató Zrt.
Advertisements

Ó JAJ!” hátul is van ám szemem! SZUPER EZ A ZENE, CSAK NE LENNÉK ILYEN FÁRADT… NEM TALÁLOM A TÉMÁT, HOL LEHET, AZ ABLAK MELYIK SARKÁBAN? JA,
V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt.
Általános célok Csapatépítés, kooperáció, EQ- fejlesztése Sport, egészséges életmód Önállóságra nevelés Tájékozódás, térlátás Kommunikáció Konfliktuskezelés.
Nemzetközi Életvédő Konferencia Kiáltás az Életért Egyesület.
Diplomáciai protokoll és etikett 10.
A harmadik közösen szervezett nemzetközi tábor Hangok és akciók – zenélés tapasztalat útján Furuboda
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
Németh Tamás — Főtitkári beszámoló … Főtitkári beszámoló az Akadémia évi költségvetésének végrehajtásáról Németh Tamás Magyar Tudományos Akadémia.
1 SZERVEZETFELMÉRÉS A KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI SZERVEZETNÉL Szakmai Nap, Budapest május 7. Gula Flórián balesetvizsgáló Tükör az Európai Vasúti Ügynökség.
Lean rendszerek egységes bevezetési modellje
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az informatika szerepe a vállalati kultúra és versenyképesség javításában Dr. Kornai Gábor AAM Tanácsadó.
Gábor Dénes Tehetségpont
Az üzleti öltözködés szabályai Dr. Ács Klára – Magyar Divat Szövetség
Vállalkozásunk külső, belső kapcsolatrendszere és értéklánca
„ TEszedd ” ( 2011) „Önkéntesen a tiszta Magyarországért” Vidékfejlesztési Minisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkárság Budapest dr. Rácz.
2008/09 Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna
Jelrendszerek, kettes számrendszer
Dobiné Bálint Katalin Protokoll ismeretek
Dr. Magyar Miklós"JÁTSZANI IS ENGEDD SZÉP, KOMOLY FIADAT!" „JÁTSZANI IS ENGEDD SZÉP, KOMOLY FIADAT!” „MultiMédia az oktatásban 2007” Nemzetközi Konferencia.
Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a.
Protokoll ismeretek.
Lineáris Programozás 4-5. feladat
PATH’ munkamegbeszélés Takács Erika PATH ország-koordinátor október 10.
Kifejezések a Pascalban Páll Boglárka. Ismétlés: Ahogy algoritmikából láttuk, a kifejezések a Pascal nyelvben is operátorokból és operandusokból állnak.
Kombinatorika Gyakorló feladatok.
Harmadik országbeli hallgatók beilleszkedésének elősegítése
„Erős pillérek – javuló közlekedésbiztonság” Dr. Bencze József r. altábornagy Országos rendőrfőkapitány Közlekedésbiztonsági konferencia Budapest, 2009.
Ültetési rend Jelzések:
Diplomáciai protokoll
Viselkedéskultúra.
EasyWay ITS Hungary workshop tervezett programja Házigazdai üdvözlés – Kovács Ákos MK vezérigazgató EasyWay áttekintés – dr. Lindenbach Ágnes ITS Hungary.
Innovációk a szervezetekben. A., Alapok I. A szervezet fontossága II. Az átvétel eredménye B., Az innováció-döntési folyamat típusai I. Opcionális innovációs.
UniTech online mérnökverseny
Készítette: Hanics Anikó. Az algoritmus elve: Kezdetben legyen n db kék fa, azaz a gráf minden csúcsa egy-egy (egy pontból álló) kék fa, és legyen minden.
Projektzáró rendezvény.  Szó esik arról, hogy mit csináltunk  Mi Youthpass?  A Youthpass tanúsítványok átadására is sor kerül  Vendéglátással kedveskedünk.
Témazáró dolgozat Kiegészítések.
Az internetes keresési módszerek
Névjegy és névjegykártya használat
Velünk egy jobb világért! I. Országos Konferencia Országos Módszertani Családok Átmeneti Otthona Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Budapest, Május.
TURIZMUS, KIÁLLÍTÁSOK Egyházi könyvtárak a 21. század elején EKE konferencia Budapest, OSZK március 25.
Tehetséggondozás színesen
Delegációs munkamenet
ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:
E-HÓD HÓDítsd meg a biteket!.
IVSZ START-UP KONFERENCIA ÉS VERSENY ÁPRILIS 4. A versenyre való jelentkezés határideje: március 10..
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
Előadó: Horváth Attila alezredes szeptember 15.
Szakirányú továbbképzés Protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező
Be SMART – az új generáció vállalkozásai Budapest, november 20. Szalai Piroska.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Hazai pályázati lehetőségek a vállalkozások innovációs törekvéseinek segítése érdekében Jámbor Anita, pályázatkezelési koordinátor.
Az idegen nyelv oktatása a Darusban 1990-ig kötelező az orosz nyelv társadalmi igény:német angol mindennapos német a két tannyelvű oktatás – 2000-ben.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Hazai pályázati lehetőségek a vállalkozások innovációs törekvéseinek segítése érdekében Jámbor Anita, pályázatkezelési koordinátor Szekszárd,
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
Magyarországi konferencia- turizmus eredményei 2010 Magyar Kongresszusi Iroda.
MIÉRT AZ AVASI FRANCIA NYEK?
Információ és kommunikáció
Előadó: Horváth Attila alezredes szeptember 15.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
A DANONE és az MLSZ együttműködésében
Európai Uniós ismeretek
HKIK XXIX. Küldöttgyűlés Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Kapcsolódók: „A szent együgyűségről” Vajda Márta jegyzete és Batári Gábor igemagyarázata
A KOMMUNIKÁCIÓ FUNKCIÓI A SZERVEZETBEN
Egyenletek.
A Megalkuvók csapata bemutatja:
A Libero újra kijelölés lehetőségei 2 bejegyzett Libero esetén
Előadás másolata:

„Mi így csináltuk, Ti hogy folytatjátok ?” V. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2015. május 15. „Mi így csináltuk, Ti hogy folytatjátok ?” Kerekasztal megbeszélés workshop

Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Kommunikációs, Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny 2015. Budapest, 2015. május 16.

Kérjük Önöket, hogy mobiltelefonjaikat legyenek kedvesek kikapcsolni! V. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2015. május 16. Kedves Vendégeink! Kérjük Önöket, hogy mobiltelefonjaikat legyenek kedvesek kikapcsolni! Köszönjük!

Versenyprogram Zenei totó A csapatok bemutatkozása IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. Versenyprogram A csapatok bemutatkozása Mindennapi protokoll Közszereplés Európai Unió protokoll Diplomáciai protokoll Étkezési kultúra Programszervezés Öltözködés: kultúra és divat Rangsor, ültetési rend Zászlóprotokoll Szókincs - Idegen szavak és kifejezések A protokoll sajátos területei (egyházi, katonai, sport) Tánckultúra Zenei totó

A csapatok bemutatkozása IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 1. versenyszám A csapatok bemutatkozása A rendelkezésre álló idő: csapatonként 2 perc Bemutatkozás választott módon.

A válasz csak IGEN, vagy NEM lehet. IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 2. versenyszám Mindennapi protokoll Minden csapat azonnal megválaszolandó kérdést kap a játékvezetőtől. A válasz csak IGEN, vagy NEM lehet.

Közszereplés 3. versenyszám IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 3. versenyszám Közszereplés A  csapat egy kiválasztott tagjának el kell játszania egy szituációs feladatot. A rendelkezésre álló idő: 1 perc

EU protokoll 4. versenyszám . IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 4. versenyszám EU protokoll . A csapatok húznak egy borítékot, amiben egy EU-s ország zászlaját találják, s ehhez kell kikeresniük a megadott ország címerét.  A rendelkezésre álló idő: 2 perc

Diplomáciai protokoll IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 5. versenyszám Diplomáciai protokoll Minden csapat húz egy sorszámot. A műsorvezető a csapatok sorrendjében a bemondott sorszám szerint teszi fel a kérdéseket. A válaszadás IGAZ, vagy HAMIS válasszal történik.

Étkezési kultúra 6. Versenyszám IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 6. Versenyszám Étkezési kultúra

Programszervezés 7. versenyszám IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 7. versenyszám Programszervezés Oktatási intézménye háromoldalú konferenciát rendez saját épületében. A rendelkezésre álló idő: 20 perc

Öltözködés: kultúra és divat IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 8. versenyszám Öltözködés: kultúra és divat Kérjük, röviden foglalják össze az alábbi öltözködési előírások típusainak jellemzőit és írják le a női-férfi viseleteket!

Öltözködés: kultúra és divat IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 8/A versenyszám Öltözködés: kultúra és divat

Öltözködés: kultúra és divat IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 8/B versenyszám Öltözködés: kultúra és divat

Öltözködés: kultúra és divat IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 8/C versenyszám Öltözködés: kultúra és divat

Öltözködés: kultúra és divat IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 8/D versenyszám Öltözködés: kultúra és divat

Öltözködés: kultúra és divat IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 8/E versenyszám Öltözködés: kultúra és divat

Rangsor, ültetési rend 9. versenyszám IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 9. versenyszám Rangsor, ültetési rend

Zászló-protokoll 10. versenyszám IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 10. versenyszám Zászló-protokoll Sorolják fel, hogy a résztvevő országok és szervezet zászlóit a tárgyalás színhelyén balról jobbra milyen sorrendben tették, húzták fel!                                 Rendelkezésre álló idő: 5 perc

Zászló-protokoll 10/A versenyszám Budapest, IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 10/A versenyszám Zászló-protokoll

Szókincs- Idegen szavak és kifejezések IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 11. versenyszám Szókincs- Idegen szavak és kifejezések  Minden csapat – 2 körben – egy-egy idegen kifejezést, illetve egy-egy magyar szót kap, amelynek jelentését meg kell magyaráznia.

A protokoll sajátos területei (egyházi, katonai, sport) IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 12. versenyszám A protokoll sajátos területei (egyházi, katonai, sport) A rendelkezésre álló idő: 10 perc

Kérjük, csoportosítsák a táncokat a zenék üteme alapján! IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 13. versenyszám Tánckultúra A bemutatott táncok alapján, kérjük, írják le, hogy melyiknek hány ütemes a zenéje! Kérjük, csoportosítsák a táncokat a zenék üteme alapján!

Zenei totó 14. versenyszám IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. 14. versenyszám Zenei totó A bejátszott zeneszámok alapján kérjük, jelöljék meg a zeneszerzőt! A rendelkezésre álló idő: 10 perc

Köszönjük a megtisztelő részvételt! IV. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny Budapest, 2014. május 10. Köszönjük a megtisztelő részvételt! Jövőre Veletek ugyanitt!