ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, 2015. május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.
Advertisements

Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
SZÜLŐI IGÉNY- ÉS ELÉGEDETTSÉG-MÉRÉS
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Tehetségazonosítás gyakorlata
Szülői elégedettség mérés eredménye
 A pedagógiai munkát segítő feladatok jogszabályi környezetének ambivalenciája: • A nevelési és oktatási intézmények működéséről szóló 11/1994. MKM rendelet.
TÁMOP A/ projekt: Intézményi együttműködés, pedagógiai módszertani megújulás – pedagógiai szemléletváltás a sajátos nevelési igényű.
Kulcsárné dr. Papp Enikő:
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Záró Konferencia Nógrád Megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon TÁMOP /
A Megyei Pedagógiai Intézet szolgáltatásai a 2011/2012-es tanévben Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet Győr, augusztus 24. Készítette: Széles.
Interaktív óvodai és iskolai fogmo-show
Az integrált oktatás modellje Nahalka István Egyetemi docens
a szülői elégedettségmérés legfontosabb eredményeiről
Partneri elégedettség mérésének eredményei 2011/2012. tanév Machánné Tatár Rita.
December.
Dr. Nyitrai Ágnes, AVKF Paradigmaváltás a családi napközi ellátásra való felkészítésben június 1.
Zákányszéki Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény prezentációja 2009.
Szent Teréz rózsakertje
TÁMOP /1/B A kompetencia-alapú pedagógusképzés regionális szervezeti, tartalmi és módszertani fejlesztése Tájékoztatás az 1. pécsi konzultáció.
A NEVELÉS FOLYAMATA ÉS MÓDSZEREI
Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.
Ábrám Tibor Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon
A közművelődés és az egész életen át tartó tanulás Nevelésügyi Kongresszus Budapest, augusztus 26.
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
A tanatológia oktatásának kihívásai
Iskolák határok nélküli együttműködése.
Dominó Általános Iskola magatartásmódosító programja
Munkamegosztás és együttműködés Iskolapszichológia a nevelési tanácsadó ellátó rendszerében Horváth Ágnes Klinikai szakpszichológus Zuglói Nevelési Tanácsadó.
A testnevelésre vonatkozó sportiskolai kerettanterv ismerete.
Szeretettel köszöntjük a Szakmai Konferencia résztvevőit.
Közgazdaság szakmacsoport
HEF OP / A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ TANULÓK EGYÜTTNEVELÉSE
Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány.
Avagy: Mit lát a pitypang magja repülés közben?
Mottó „A tanítvány nem pohár, amelyet meg kell tölteni, hanem fáklya, melyet lángra kell lobbantani.” (I. Tamm)
TÁMOP „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt Utak és esélyek az Egyéni Tehetséggondozás területén.
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
Dr. Schiffer Csilla Társas interakciók a tanulók között
A beiskolázás előkészítése
Külkapcsolataink, pályázataink: I. Comenius II. Erste – ACES III. Testvériskola.
Minőségfejlesztés Szülői elégedettség mérés március Készítették: Kemény Viktória, Pástiné Rozinay Ágnes, Tölgyesi Henrietta.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Beszámoló ELFT Békés Megyei Csoport 2007–2011. Beszámoló 2007–2011 Taglétszám Jelenleg 14 tag  Létszám lassan csökken  Nőni fog a nyugdíjasok száma.
Pedagógus értékelési rendszer
Csúcstermék=csúcsminőség? április Nem mindig az új a legjobb!
Sári Gusztáv Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola TÁMOP B „Közoktatási intézmények esélyegyenlőségi alapú fejlesztéseinek támogatása”
A jogszabályi változások megvalósulása és hatása intézményi szinten Fővárosi helyszín Készítette: Kállai Gabriella ONK, Budapest november 4.
(1922 – 1997) olimpiai ezüstérmes tornász
ZRINYI ILONA matematikaverseny
Az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények által nyújtott szolgáltatások fejlesztése a sajátos nevelési igényű gyermekek, tanulók együttnevelésének.
MESZ Utánpótlás Bizottságának évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottság vezetője.
A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában tehetséges diákok számára lehetőséget teremteni.
MOBILROBOT-PROGRAMOZÓ VERSENY. A verseny célja: programozás iránt fokozottan érdeklődő diákok számára, lehetőséget biztosítani arra, hogy tudásukat, kreativitásukat.
Pedagógiai szakszolgálatok és pedagógiai szakmai szolgáltatók a tehetséggondozásban Kállai Gabriella.
Picasso: Festival Mondial HUNGART © LEGE ARTIS Felnőttképzési Intézmény E – /2014 A „rossz osztály” Iskolai mediációs eset bemutatása 2015 október.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Az Alapítványról A Gézengúz Alapítvány győri tagozataként 1993 óta látjuk el Győrben a születési károsult csecsemőket és kisgyermekeket. Gyógyító, egészségügyi,
Szakszolgálati feladatellátás a JNSZMPSZ Kunhegyesi Tagintézményben

avagy a megismerési folyamatok probléma alapú tervezése
A Kodály Zoltán Általános Iskola és AMI komplex tehetségfejlesztő munkája Készítette: Moskovics Marianna --- tehetséggondozó.
Család – és Gyermekjóléti Központ
Örömmel értesítünk mindenkit arról, hogy a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT. Határtalanul! Programigazgatóság által meghirdetett pályázatán az Apáczai Nevelési.
VALLÁSOS ÉS ERKÖLCSI NEVELÉS A KATOLIKUS ÓVODÁKBAN
Előadás másolata:

ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1: nagyon elégedetlen 2 : 3 : 4 : 5: nagyon elégedett 0: nem válaszolt Kiosztott kérdőívek: 27 Vissza:16 / 59%

A versennyel kapcsolatos információk elegendőek voltak a felkészüléshez, nevezéshez % A rendezők által nyújtott információk alapján a programok között zavartalanul tudtam tájékozódni % Az ellátás megfelelő volt % A rendező iskola pedagógusai a problémás helyzetekben segítségemre voltak % A program összeállítása megfelelt az általam elvártaknak % A verseny helyszínei biztosították a rendezvény ünnepélyes keretét % A zsűri összetétele biztosította a gyermekek értékelésénél –minden kategóriában- a speciális szakmai szemlélet érvényesülését % A zsűri értékelését megfelelőnek tartottam % Az általam kísért gyermek jól érezte magát % 100

Vélemények, javaslatok: "Magas színvonalú volt a lebonyolítás, öröm volt itt lenni.„ "Profi szervezés.„ "Sajnos az előre tervezett szünetet önkényesen nem tartották be, ezért nem tudtuk kipróbálni a szintetizátort, se a terem akusztikáját. A verseny előtt azt mondták nekünk, hogy a szünetbe tegyük ezt meg. Csak beestünk a zenei produkcióra, a kislány fele annyit sem énekelt, ami a tarsolyába volt...„ "A műsorvezető nem igazán volt a versenyzők segítségére. Úgy éreztem, ő is tanuló volt ebben a szerepben, így a gyermek megsegítését hátráltatta. Sokkal jobb lett volna, ha a soron következő fellépő már lelkiekben felkészülhetett volna, ha tudja, ki után következik. Ez csak fokozta a lelki izgalmakat, s a hosszúra nyúlt verseny végén sírásban tört ki egy-egy gyermekből. A kísérő tanárnak nagyon köszönjük a segítségét. Rendkívül jó házigazda volt.„ "Esztétikus dekorációval, jó szervezéssel megvalósított verseny volt ismét."