Cristiano Ronaldo pályafutása

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A foci Varga Dávid.
Advertisements

3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
II. FociFesztivál...mindenki labdába rúg.... Mi is az a FociFesztivál? - A FociFesztivál egy hagyományteremtő szándékkal létrehozott nagyszabású, országos.
Manchester United Kozmér Márió.
Feladat •Tervezzük meg egy korház adatbázist! •Szeretnénk tárolni, hogy melyik beteget melyik orvos mikor kezelte.
- Nézőszámok - Stadionunk befogadóképessége összesen: fő - Tervezett átlag nézőszám a követekző 3 évben: fő - Tervezett átlag nézőszám
II. Országos Környezet- és Természetvédelmi Filmfesztivál és Konferencia 2. szekció Környezetvédelmi tudatformálás szerepe az oktatási nevelési intézményekben.
Az FC Liverpool azaz a kedvenc futball csapatom
VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel.
A világ atlétikája, az atlétika világa Miért üzlet az atlétika?
Image elemzés Manchester United
Dwyane Wade. Élet története 1978 január 17.-én született Chicagóban. Nem volt könnyű gyerekkora. Szülei elváltak, bátyától elszakították. Édesapjával.
Tabáni Spartacus SKE Bemutatkozás.
30 év emberfeletti kitartó munka, a folyamatos tréning, az állandó megmérettetés, a kiváló csapatmunka meghozta az újabb sikert, Magyarország legjobb formáját.
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Porcs Dániel MF-13K NBA ( kosárlabda).
Készítette: Béleczki András
Tartalom Csoportok – Csapatok Rövid történet, eddigi sikerek Képek.
Akiane Kramarik.
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
Könnyek....
AMFI KUPA és ami mögötte van…
Készítette:Czibere Richárd
Varga Mátyás (vamqaai.elte) UEFA Bajnokok Ligája Bemutató…
UEFA BAJNOKOK LIGÁJA 2008/2009-es ÉV Kántás Krisztián Előadása.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
Az Albacomp Története.
Taylor Swift. Teljes név: Taylor Alison Swift Született: december. 13 Műfaj: country-pop Hangszer: gitár Honlap:
Lengyel menekültek és magyar barátaik
MADRID Spanyolország fővárosa
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
2%-al Tisztább Környezetért Kovács Zoltán Csongor Zöld Erdély Egyesület.
SzülőSuli 5. Hogyan határozza meg gyermekünk jövőjét párkapcsolatunk és jelenlegi családmodellünk? Tölgyesi Klára Pécel, Egylépcső.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. A kezdőrúgás meghatározása A kezdőrúgás a játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. a mérkőzés elején.
Victor Valdés Született: jan. 14. Szül. hely: Katalónia Poszt: Kapus.
Valós és képzeletbeli utazások
AMFI KUPA és ami mögötte van…
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Amerikai énekes- és táncosnő március 12-én, Los Angelesben született. Édesapja Vincente Minnelli rendező, édesanyja a világhírű Judy Garland. Főiskolai.
Assisi Szent Ferenc.
olimpiai bajnok öttusázó
AZ ELSÕ MATEMATIKA NOBEL-DÍJAS NÕ Rene. MARJAM MIRZAKHANI.
Született 1966 Június 26.  Fiatalkorában aktív, később a Budapesti Vasas főállású sportolója, válogatott kerettag ben felnőtt magyar magasugró.
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
William Bradley „Brad” Pitt (született december 18-án) amerikai színész és filmproducer. Filmes szerepeivel ezidáig két Oscar-jelölést és négy jelölésből.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, alapesetben játékossal, Akik közül 1-1 fő kötelezően a kapus. A mérkőzés nem kezdhető.
Sporttotó. 1. Szávay Ágnes hányadik a tenisz világranglistán? 2. Mennyi aranyérmet nyertek úszóink az EB-on? 3. Ki nyerte a Forma I. malajziai futamár?
Készítette: Prumek Zsanett
Bajnokok Ligája Beadandó feladat Készítette: Rédecsi Máté (REMQAAI.ELTE)
Csütörtök Vészkijárat 07 – FORD-ulat 0 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Mészáros – Domián K, Bencsics K Cserék:
Kézilabda.
Puskás Ferenc.
Real Madrid.
A Labdarúgás.
TÁMOP / A mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok tapasztalatai.
Bajnokok Ligája es idény. Tartalomjegyzék Bajnokok Ligája dokumentumhoz Tartalomjegyzék1.oldal Bajnokok Ligájáról2.oldal A-B csoport3.oldal C-D.
(1953 – ) olimpiai bronzérmes tornász
Szombathelyi Péter operatív igazgató NNG Kft. Az együttműködés sikeres példája Információs Nap Izraelről március 10.
PFLA Regionális Utánpótlás Központ
Művészeti szülői értekezlet
Karrier.
PSV AKADÉMIA 2007/2008.
UEFA Grassroots Tornák szervezése
Biros Péter.
NBA (National Basketball Association)
Különleges fejezetek a magyarországi zsidó sport történelméből
Előadás másolata:

Cristiano Ronaldo pályafutása

Családja Született 1985. 02. 05. Maderia. Szülei munkája: apja kertész anyja szakácsnő.

Manchester United Első felnőtt csapata is a Sporting volt, ahol a nagycsapatba 2001-ben került fel. Itt mindössze egy szezont töltött, ezután leigazolta a Manchester United.  A „vörös ördögöknél” egészen 2009-ig játszott. Az itt töltött hat év alatt háromszor lett a csapattal angol bajnok és egyszer a Bajnokok Ligáját is megnyertek.

Manchester United Egyéni sikerei: - Aranylabda (40 év után ismét manchesteri kapja) - Aranycipő - Puskás-díj (Portó ellen 40 méterről)

Karriere csúcspontja: Madrid 2009 nyarán a Real Madridhoz szerződött 94 millió euróért. Bemutatására július 6-án került sor a Santiago Bernabéu stadionban, melyre 80 ezer néző volt kíváncsi, tehát telt ház volt a stadionban. Ő szerezte a Real történetének legtöbb gólját egy idényen belül.(51)

2012. március 24-én mérföldkőhöz érkezett: mindössze 92 mérkőzés alatt elérte a százgólos határt, ezzel akkor a gól/mérkőzés-átlaga 1,1 volt. A mai napon is a világ egyik legjobb, leggyorsabb focistája.

Aranylabdái Háromszor nyert aranylabdát. 2008 (Manchester United) 2013 (Real Madrid) 2014 (Real Madrid)