Már keresztem vállra vettem, S érted mindent elhagyok.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magasztalja lelkem az én Uramat. Örvendezve élek szárnyai alatt
Advertisements

Folyamodjatok az Úrhoz,
A föld készen áll: Jól megmunkálva, Ölében vár egy kismagot. Ráhull egy napsugár esőcseppbe zárva, S így szökken szárba a búzaszál. Ebből lesz majd kenyér,
Ó, meg ne vesd hívó szavunk! Ha nem segítsz, mi meghalunk,
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Boldog 2014-et !.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
Istentõl el nem állok, Õ sem áll tõlem el; Szüntelen vele járok, átfogom hitemmel. Gondot visel reám, és este úgy, mint reggel Õ áld meg segítséggel, kegyelmes,
Adj erőt Uram, adj fénysugarat,
Jézus, tiszta lényed nézve,
BETLEHEM.
Bárányom, Bárányom, Istennek Báránya, könyörülj rajtam, hadd jussak jobb sorsra! Adj nekem nagy hitet, amíg lehet! Formáld kedved szerint a szívemet!
Magasztalja lelkem az én Uramat, örvendezve élek szárnyai alatt
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Lesz még öröm és könny.... Lesz még öröm és könny... Lesz még öröm és könny... Lesz még öröm és könny...
ISTEN hozott köztünk!.
JÓ REGGELT !.
Isten szívén megpihenve forrjon szív a szívre hát
JÓ REGGELT !.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Szent bizonyosság: Jézus enyém. Földi utamra sugárzik e fény
Jöjj lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye!
Adósság a b ű n miatt Pecznyík Pál verse. Urunk Te jól tudod, ki alkottál minket, Súlyos b ű n-adósság terheli lelkünket.
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Zengjen az ének, vígan szálljon Hálaadás az Úr elé! Örvendező szent szolgálattal Menjen eléje, ki övé, És a föld, tudja meg: Alkotó Isten, Ő az Úr! Menjetek.
Halld az angyalujjongást, Zeng az Istengyermekről
A földön túl a boldog drága hon vár, Hol annyi szent az üdvös körben él; Hol széráf, kérub áldást zeng a trónnál, Himnusz és Sanctus nem szűnve kél; A.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Szent vagy, szent vagy, szent vagy Végtelen és nagy! Énekünk e reggelen Újra zeng neked! Egy személyben három, Teljes égi lény vagy. Ó örök Isten, Áldjuk.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Nem tudom mikor lesz.
Atyám, megigazítottad életem, Jézus Krisztus igazsága Enyém lehet
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
aki Jézussal jár s benne hitt: aranyból koronát, fehér égi ruhát,
Súlyos napokban csak Jézusra nézz, Mondd el neki bátran, ami nehéz!
Kitárom szívem ajtaját
Hittem benned, s most íme zengem Irgalmas nagy tetted ezért.
Ó drága kincs te szeretet, Jöjj, töltsd be fáradt lelkemet,
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Elmúlt a fájdalom, elmúlt és nincs többé.
55.
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
49.
Örvendezzünk, jertek, áhítatos lelkek, Istenünk oltáránál
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
101.
Amikor kegyelmed elrabolt Foglyul ejtett Szerelmed szívemig hatolt
71 b.
11.
Fenn a mennyben az Úr minden győztesnek ád, aki Jézussal járt, s benne hitt: aranyból koronát, fehér égi ruhát, s hárfa húrjait pengetheti.
Magára vette szennyes ruhámat, megbékítette Istent, Atyámat
54.
35.
Előadás másolata:

Már keresztem vállra vettem, S érted mindent elhagyok. Mindenem vagy, árva lettem, Honja-vesztett szív vagyok. Vágyat, célt a múltnak adtam, Nincs már bennem vak remény, Mégis gazdag úr maradtam: Isten és a menny enyém. Dicséretek 350/1

Ember bánthat és zavarhat, Szíved áldott menedék; Sorsom próbál és sanyargat; Édes csenddel vár az ég. Nincsen bűn, mely könnyet adjon, Míg szerelmed van velem. Nincs öröm, mely elragadjon, Hogyha nem benned lelem. Dicséretek 350/2

Kegyelemből dicsőségbe Szállj, hited majd szárnyat ad! S az örök menny fénykörébe Bevezet majd szent Urad. Véget ér itt küldetésed, Elszáll vándoréleted, Üdvösséggé lesz reményed, Égi látássá hited. Dicséretek 350/3