Jótékonysági csapatverseny az szervezésében!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„A MI DALUNK” Picur Rádió - Ovi Roadshow
Advertisements

Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
„A szép dal ma!” Versíróverseny Start: augusztus 21. Lélekkutató Intézet – Yrisz Klub – X-party Központ Július 21.
 Felkészítések  Szakmai műhelyek  Módszerteni szakmai kiadványok összeállítása elkészítése  „Szín-Tér” klub-éjszakai-ping-pong  Készszégfejlesztő.
Sikeres pályázatai Természetjáró Szakosztály sikeres pályázatai Örömmel tájékoztatjuk Szendrő város lakosságát, hogy az Edelényi Kistérségen keresztül.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Confidential/Property of Danfoss District EnergyDanfoss District Energy DivisionDate| 1| 1 Elektronikus Akadémia Bemutatása Előadó: Egyházi Zoltán okl.g.m.,
Eurosport Média ajánlat 2014.
American Crew All-Star Challenge
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Eumanók csapata POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
A szépség benned van.. Cégünk alapítója Jacob Moore aki a Keller Zabelnél magas pozíciót tölt be. Modelleket várunk éves korosztályban. Barátságos.
A Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub és az X-party Központ szervezésében 6. Miss Írisz szépségkirálynő választás 2007.
Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008.
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
Az Európai Unió költségvetése Magyar esélyek és veszélyek Dr. Surján László október 10.
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Talentum tábor Kulturális és Oktatási Minisztérium főtámogatásával.
LEADER nemzetközi együttműködés „A projekt útja” Parizán Anna Tanácsos Vidékfejlesztési Minisztérium Szeptember 26.
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
Készítette:Holczer Orsolya
Hirdetések FIKE Főiskolások Ifjúsági Keresztyén Egyesülete.
Hirdetések FIKE. Lánykör – két hetente este 20:00 órától FIKE Barlangba (Bocskai/Avram Iancu tér 15. szám) Október 24. első alkalom Hétfő.
12. Kulturális önszerveződés, önkéntesség
TIOP / „A tudás kulcsa” – tanulói laptopok az élethosszig tartó tanulás kulcskompetenciák fejlesztéséhez. Kedvezményezett: Jászárokszállás.
Cinkefőző fesztivál Szatmárcseke Késztítette: Szilágyi Márió
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány „1%-os” kampányának bemutatása Budapest, január 30.
WAMP Siker a gazdasági válságban. Társadalmi célokból üzleti modell magyar tervezők megjelenési lehetőségét segíteni ↓ szolgáltatások, külföldi képviselet.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Mentor Oscar.
Jó példák a gyakorlatból /Magyarország /
A MENTOR(H)ÁLÓ KLUB szélesre tárja kapuit!
American Crew All-Star Challenge
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
1 „Hogy életünk is fenntartható legyen” FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS Dunaújvárosban Környezetvédelmi témájú internetes vetélkedősorozat A Dunaújvárosi Főiskola.
Környezeti nevelés uniós forrásokból
Adventi forgatag Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola december 19.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
Szakmai alapozás megújítása fejlesztési terület Projektvezetői értekezlet Salakta Tünde Budapest, február 11.
Bodor Ágnes-Réka Lőrincz Emőke Bakos Beáta Farkas Melinda PR III Egy őszinte mosolyért !
“Közösségben az erő!” Helyi civil kezdeményezések projekt ötlet felhívás Vas megyében A Vas Megyei Civil Információs Centrum és a Vas Megyei Önkéntes Centrum.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Művészeti szülői értekezlet
Haszon rendezvények médiaajánlat
Siker a gazdasági válságban
Szakmai versenyek a hálózati informatikában
Játék, szórakozás, egészség

8 órás páros horgászverseny HELYE: BAKONYCSERNYE II.-TÓ (FELSŐ)
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
Üdvözlünk Benneteket az Orion Lovassport Egyesület 2018
Programjaink fizikából a es tanévben
Előadás másolata:

Jótékonysági csapatverseny az szervezésében!   Előzmények:  Hajadományozás - Beauty Trend szakkiállítás 2014.11.08.-09. Sajtó hírek a jótékonysági hajvágásról http://www.jfclub.eu/hu/hirek/ 2014. november 8-9-én a Beauty Trend Show-n a JF Club csapata és több más fodrász csatlakozásával jótékonysági hajvágást rendeztünk. A JFCLUB Szalonjaiban az elkövetkezendő hetekben is folytatódott a kezdeményezés. A levágott hajakkal az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogatták, hogy a beteg gyermekeknek parókát készíthessenek. Az akció sikeresnek bizonyult, nagyon sok haj gyűlt össze, a parókakészítő felajánlása viszont egy-két parókára szólt, de sajnos sokkal többre van szüksége a gyerekeknek. Szeretnénk az elkészítések költségét átvállalni, így a verseny nevezési díjaiból szeretnénk a parókák elkészítésére felajánlani. Az Őszi jótékonysági hajvágásban résztvevő fodrászok: Kada Szabó Éva, Balogh Máté, Joó Éva, Várady Szabolcs , Nédó Alexandra, Strobl Brigitta Gödöny István Varga Zoltán, Császár Cecília, Sárközi Renáta, Szentmártoni Evelin, Szabados Szandra, Kovács Krisztián, Krizsán Győző, Perényi Ádám

A JFCLUB - JÓFODRÁSZOK.HU jótékonysági estjének programja 16.00 Ajtónyitás 16:30 A JFCLUB szakmai szemináriumának kezdete 18:30 Beszélgetés Az együtt a daganatos gyermekekért alapítvány kurátorával 18.50 A cbc kreatív verseny versenyzőink kisorsolása 19:00 A cbc verseny kezdete 22:00 A cbc verseny eredmény hirdetése, díjátadás 22:30-tól a meghívott mesterfodrászok munkáinak bemutatása 22:45 Az est folyamán felajánlott adományok átvétele 23:00 JFCLUB / Steampunk hajshow   A jótékonysági est szépségszakmai támogatója a www.contestroom.com Az első szépségszakmai közösségi portál, online verseny és rendezvény helyszín!

Mesterfodrászainak szakmai továbbképzése 2015 TREND hajvágások és hajépítések lépésről - lépésre   16:30 - 18:30-ig Szakmai oktatás a JF Club mesterfodrászainak előadásában: Kada Szabó Éva, Gödöny István, Balogh Máté és Perényi Ádám A belépő díj: 9000 Ft ( a belépődíj a SYMBOL BUDAPEST esti rendezvényeire is belépésre jogosít ) A belépőjegy árából az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogatjuk, hogy az őszi jótékonysági program keretében levágott hajakból a beteg gyermekeknek parókát készíthessenek.

Steampunk hairshow 23:00 JF Club mesterfodrászai előadásában   23:00 JF Club mesterfodrászai előadásában Steampunk hairshow Kada Szabó Éva, Gödöny István, Balogh Máté, Marosfalvi László és Perényi Ádám Helyszín: Symbol Budapest 1036 Budapest, Bécsi út 56. SYMBOL BUDAPEST asztalfoglalás : +36 30 7484050 Időpont: 2015.04.11 14.00-tól JFCLUB kontakt: Farkas Laura +3670 407 43 69, info@jofodraszok.hu

Mennyire vagy kreatív? Fodrász - Sminkes - Divattervező - Modell szépségszakmai csapatverseny Mennyire vagy kreatív?   Nincs határ, nincs szabály csak a munkád számít az első, igazán kreatív szépségszakmai csapatversenyen. A verseny egyedisége, hogy minden induló sorsolással kapja meg a csapattársait, tehát előre senki sem tudja milyen modellt, sminkest, fodrászt vagy divattervezőt fog kapni! Téma adott, minden mást sorsolással döntünk el!   Az alábbi divat szakmák képviselői indulnak a versenyen: Fodrász - Sminkes - Divattervező - Modell  Miről szól a verseny:  A verseny a divattervezők munkáira épülő sorsolásos rendszerű. Bármi megvalósítható, munkádnak egyedül képzeleted szab határt. A versenyen egyedül a kreativitásod számít, lényeg az ötlet és a látvány! Engedd szabadon a fantáziád, és mutasd meg a benned rejlő művészt! 

Kikötések a versenyzőknek: Szabályok a FODRÁSZ VERSENYZŐK részére: A fodrászok megtekinthetik a ruhakölteményeket, de a soroláskor derül ki, hogy mely ruhához kell elkészíteniük a frizurát. A modellek kiválasztása is sorsolással történik.  Bármilyen pótrész, díszítő elem, kiegészítő használata megengedett. Kizárólag a versenyző fantáziája szab határt. A versenyző egy segédet hozhat magával, aki segíti a munkáját Kikötés: A fodrász saját eszközökkel dolgozik, és mindenről maga gondoskodik   Szabályok a SMINKES VERSENYZŐK részére: A sminkesek megtekinthetik a ruhakölteményeket, de a soroláskor derül ki, hogy mely ruhához kell elkészíteniük a frizurát és a sminket. A modellek kiválasztása is sorsolással történik.  Bármilyen pótrész, díszítő elem, kiegészítő használata megengedett. Kizárólag a versenyző fantáziája szab határt. Minden versenyző egy segédet hozhat magával, aki segíti a munkáját Kikötés: A sminkes saját eszközökkel dolgozik, és mindenről maga gondoskodik

  Szabályok a divattervező versenyzők részére:  Álmodd meg a legfeltűnőbb Elegant Party Style ruhát, kiegészítőkkel együtt. A tervező munkáját Stylist vagy öltöztető is segítheti. Bármilyen pótrész, díszítő elem, kiegészítő használata megengedett. Kizárólag a versenyző fantáziája szab határt. A helyszínre hozott ruhával kell érkezni és már csak öltöztetni szabad a modellt. Kikötés: mindent, ami nem haj vagy smink a kiegészítőket, cipőt (ha van) is a divattervezőnek kell biztosítania. Szabályok a modell versenyzők részére:  Kikötések: - Minimum 50 cm hosszú haj (mindegy, hogy festett, göndör vagy milyen csak a hossz számít) - Magasság: 170-185 cm között - Méret: S-M - Testszínű, fekete és fehér fehérneműről és harisnyáról, fehér és fekete cipőről a modellnek kell gondoskodni, (ha a tervező gondoskodik ezekről a kellékekről, akkor kötelezően azt kell a modellnek a verseny ideje alatt viselni!)

  szépségszakmai csapatverseny Zsűrizés:  A legjobb csapat értékelése az összhang és a fantázia alapján Egyéni értékelés: A zsűri szakmánként a legjobb munkát értékeli 18:30 Sorsolás 19: 00 Verseny kezdete 21:30 A versenymunkák zsűrizése 22: 00 Eredményhirdetés nyeremények kiosztása 150 perc előkészület frizura és smink ötletek kitalálása, megtervezése, öltöztetés és a frizura és smink elkészítése! Csapatnak 2,5 óra áll rendelkezésre a versenymunka elkészítésére. Zsűritagok: Mind a négy szépségszakma neves képviselői Nevezési díj:  15.000 Ft/fő maximum 8 versenyző indulhat szakmánként

Díjazás: Legjobb csapat – Elkészült munka összhangja alapján Egyéni különdíjak: - Legjobb smink - Legjobb frizura - Legszebb modell - Legszebb ruha A nyertes modell, sminkes és divattervező a JF Club 2015-ben megjelenő kollekciójának munkálataiban részt vehetnek. Perényi szalon kozmetikai ajándék utalványok 100.000 Ft értékben Trinity Svájci exkluzív termékcsalád ajándékcsomag 100.000 Ft értékben JF Club Szalonjaiba fodrászutalványok 100.000 Ft értékben A nyertes csapat fodrásza Vándor kupát kap, valamint szakmai csomaggal jutalmazzuk.

Kreativitás és Jótékonyság: Fogadj örökbe Te is egy hajat! Segítsük a kis betegeket, nekik az egyik legnagyobb trauma hajuk elvesztése. A kezdeményezéshez várjuk támogató cégek és magánszemélyek jelentkezését. A rendezvény alatt folyamatosan adományozhatnak.   http://dgy.hu/hu/cikk/Adomanyozz_hajat_a_beteg_gyermekeknek Várunk sok szeretettel a JF CLUB, vagyis a jó fodrászok klubjának jótékonysági estéjén Segíts, hogy segíthessünk Perényi Ádám FNE elnöke rendezvény védnöke

Várunk sok szeretettel a JFCLUB jótékonysági estjén Várunk sok szeretettel a JFCLUB jótékonysági estjén. A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseket, az alábbi elérhetőségeken várjuk. Farkas Laura JFCLUB koordinátor +36 70 407 43 69 info@jofodraszok.hu Perényi Ádám / FNE elnöke +36 30 488 84 41 pa@jfclub.eu A rendezvény támogatói:

Támogatóknak megjelenési lehetőségek a JFCLUB jótékonysági estéjén A Symbol Budapest helyszínen a rendezvény ideje alatt a TV-ben való megjelenés ( 8 db ) A helyszínen rollup és hosztesz megjelenés A CBC / kreatív szépségszakmai (fodrász, smink, divattervező, modell) verseny helyezetteinek nyeremény felajánlása A verseny pást körül rollupok elhelyezése A helyszínen ajándékcsomagok átadása A rendezvényt kísérő online és offline megjelenésekben a támogató logójának megjelenítése Minden egyéb megjelenéshez, kérem keressék Perényi Ádámot a +36 30 488 84 41 telefonszámon vagy írjanak a pa@perenyihair.com-ra