KIÁLLÍTÁS 2015. Kovács Szabina: Az Önképzőkörre Hogyha tanulni szeretnél, nagyszerü műveket látni, érteni régi s az új mesterek sok remekét; elcsent perceket.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egy fényképész álma, zene és a tudás néhány gyöngyszeme.
Advertisements

MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
KLAGENFURT MINIMUNDUS 2. RÉSZ
Összeállította: a szakkörvezető és a fotószakkör gyorssegély szolgálata Országjárás másképpen Bemutató a kollégium országjárás-vezető szakkörének szakmai.
Isten hozta a Dajkatalálkozó résztvevőit!
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
„CSOPORT VEZET CSOPORTOT”
A legszebb Szív.
ARCHAEOVI – ŐSÖDE AVAGY… Pitypangos Óvoda Óvárosi Tagóvodája „Matrica” Múzeum és Régészeti Park.
Készítette: Grolyóné Szabó Éva május10.
KÉPZŐ- ÉS IPARMŰVÉSZET
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
ADVENT.
TÁMOP /2 ISKOLAI TEHETSÉGGONDOZÁS projekt keretében
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
A 8.H első IGAZI osztálykirándulása Borongósan indult a nap, mégis izgatottan néztünk utunk elébe, hiszen ez lesz az első osztálykirándulásunk.
ADVENT ANGYALAI.
Boldogsághoz vezető út
T i t i n e k Szeretettel 2009.ápr..
Harang csendül, Ének zendül, Messze zsong a hálaének
Burai Béla Történelem Szakkör december 4.. Mi a szakkör? - iskolán (órákon) kívüli tevékenységi forma - más országokban már több évtizede működik.
Veszettség elleni védekezés tapasztalatai Magyarországon
Keleti végeken… arandria.multiply.com 2009 szeptember.
Előtted nem titok, Hogy nem voltunk angyalok
Legyen szép napod! 1.
Zene: Charlie - Ha messze mész
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Túrmezei Erzsébet HÚSVÉT HAJNALÁN.
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Ady Endre: Karácsony Webgabona Kft.
Névnapodra Szeretettel!
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
Idegenvezetők világnapja Idegenvezetők világnapja történelmi bemutató óta számos országban ünneplik az Idegenvezetői Világnapot. Némely európai.
Ady Endre Karácsony előadja Szabó Gyula.
Nőnapra Tavasz és kikelet, ébredező élet Igéző napsugár és zöldellő rétek. Szeretettel köszönt minden ma titeket, Zengi fürge szellő, csodás szépségteket.
A fény szebbé teszi napjaid! Készítette:driszkili.
Csendes csodák Reményik Sándor: Ne várd, hogy a föld meghasadjon És t ű z nyelje el Sodomát.
A szeretet mindenekelőtt a csendben való figyelem.
Magyarország kincsei. Amikor fényképezőgépet fogunk a kezünkbe, mindenki turistának néz bennünket.Végül valóban azzá válunk: saját magunkban teszünk utazást.
Boldog 2014-et !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Járom az arctalan várost,
Minden ünnep legszebb fénye, Szép Karácsony eljött végre!
F o h á sz ! 1 percnyi Az Úr vezet az élet ösvényein az Úr hatalmas, áldott, er ő s keze, Ő nagy, Ő jó, Ő tudja az utat, ne kérdezd merre, csak fogózz.
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
A Perczel-földgömb újraalkotása „Néhány szó a glóbuszokról” Konferencia Országos Széchényi Könyvtár, Budapest, március 18. Márton.
Készítette: Németh Katalin…
Budapest mint világváros
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
Utas és holdvilág Szerb Antal h ő seinek nyomában I.
Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni Most: van A pontos id ő : 19:58
Világörökségek Szlovákiában 2011.augusztus
Határtalanul pályázat
Keleti végeken… arandria.multiply.com 2009 szeptember.
Carpe diem! Használd ki az időt, a pillanatot ! Szakaszd le a napot ;
Meghívó.
Himnusz az élethez Készítette:Süni.
A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános.
JÓ REGGELT !.
Vándorúton Pecznyík Pál verse.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
Gondolatok a barátságról
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Készítsünk saját címert! Készítette:Szabó Katalin
A szeretet mindenekelőtt a csendben való figyelem.
ADVENT.
Keleti végeken… 2009 szeptember arandria.multiply.com.
Előadás másolata:

KIÁLLÍTÁS 2015

Kovács Szabina: Az Önképzőkörre Hogyha tanulni szeretnél, nagyszerü műveket látni, érteni régi s az új mesterek sok remekét; elcsent perceket tölteni híres múzeumokban, templomok íve között, vagy Tisza partra ledőlve... Félve kutatni egy most születő kép szép szineit, lesni, mivé a világ általad átalakul. Várván, hogy Kati meglepetést fog mondani, újat. Nos, ha ez így van, tudd: itt a helyed mivelünk! február 9.

2007. Pécs Pécs, kövek a régi székesegyházból – s mi magunk a „mediterrán” tavaszban, ámulva és jókedvűen: ez az első kirándulásunk… (Szabó Antónia választása)

2009. Késmárk Töprengve, fáradtan rójuk Késmárk szélfútta útjait a mélyen járó fellegek alatt – alul erődítés; fent pártázatos csoda. (Imolyáné Erzsébet választása)

2009. Kassa Félárnyékban a Dóm előtt – bátran mérjük Kassa tágas utcáit: a fáradtság csak percnyi lehet… (Ihászné Katalin választása)

2010. Tákos Akár a kisiskolások a padban: áhítatosan, komolyan a szépség mennyboltja alatt – egy angyalt hallgatunk. (Bagi Mária választása).

2012. Bécsújhely A képek képe: tükrök és tükröződések, képek, keretek és vitrinek – ezek volnánk? Klárát hallgatjuk, s nézzük a kelyhet. (Szilágyi Klára választása)

2014. Bécs Mondhatatlan titok és béke – kőbe dermedt, hófehér Epheszosz Bécsben, nem is oly messze Mária Teréziától (Cserjés Katalin választása)

2011. Velence Mégis: ez volt a legszebb, a „szép enyészet” városa, Velence, halk hullámaival, aranyával (Magyarné Anna választása)

2014. Zirc Vadon szélén topogunk a kövek közt… mintha tudnánk; mintha értenénk! (Haranghyné Anka választása)

2012. Sopron Ide-függesztett finom mívű csipke és boltozat, oszlop s ablakok még az ablakok mögött is: bekeretezett világok (Haranghy Géza választása)

2011. Velence Mindenki fényképez itten… De hisz van is mit! Megállított pillanat a mi Velencénkben. (Ormos Zsuzsanna választása)

2011. Velence Nézzék csak! Hány csodás műtárgy fér el egyetlen meglopott pillanatban; egyetlen képkivágatban! És bizony, mi is jelen vagyunk… (Rozgonyiné Piroska választása)

2011. Budapest Nincsen már olyan mélyrétege a Budai Várnak, amit ne ismernénk… (Németh Katalin választása)

2012. Fertőrákos … semmilyen más antik építménnyel össze nem téveszthető a Mithras-szentély… Kik lehettek a bikaölés szertartásának hajdani résztvevői? (Lenkei Edit választása)

E szív dobbanása, lám, mi magunk vagyunk – ott rejtőzünk a mélyén, rácsok mögött, befelé vágyakozva