Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
by Louis Armstrong and Kenny G from the album Classics in the Key of G ENJOY Hagyd, kérlek, hadd fusson le a fájl magától. A zene a következő képnél kezdődik.
Advertisements

Informatika I. 3. Logikai függvények.
HTML nyelv.
Visual Basic for Application (VBA)
Nobody’s Unpredictable Vélemények a pénzügyi-gazdasági válságról az internethasználó lakosság és a legalább 50 főt foglalkoztató vállalkozások körében.
Tömörítés lényege, típusai Tömörítés, kicsomagolás ZIP,RAR
Promóciók negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.
Az OpenOffice Writer Választott téma Választott téma:Az OpenOffice Writer Név Név:Sipka Gergő Felkészítő tanár Felkészítő tanár:Balla Norbert Csaba Iskola.
Havonta új katalógussal jelentkezünk!
Számold meg a fekete pontokat!
PowerPoint 6. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „ppt_6_1_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
Rekurzió (Horváth Gyula és Szlávi Péter előadásai felhasználásával)
Gyuri Megy magától, csak hallgassátok! Magyarország szégyenteljes feldarabolása 1920 június 4-én történt. December 5-én a megemlékezés ünnepén, amikor.
A szürke vizszintes csikok nem egészen vizszintesek…
A bőr színe…..
Sztereogram.
Ókori görög régészeti leletek
Webdesign I - Oldaltervezés alapelvek. I. Tartalom-elhelyezés az oldalon ALAPELVEK 1.Mindig értékes és érdekes tartalom jelenjen meg az oldalon! 2.A tartalom.
Embléma, logotípia, piktogram, címer.
Paul Testud Kft. Imázs-elemzés.
Adatbáziskezelés az MSAccess programmal Makány György 2. rész: Adattáblák létrehozása külső adatforrásból.
A körlevél készítésének menete
A HTML alapjai Havlik Barnabás Készítette:
Interaktív tábla és az Easiteach használata
HTML (Hypertext Mark-Up Language). Jellemzői Szöveges alapú internetes oldalak nyelve A formázási műveleteket is szövegesen írja le Szöveget, képeket,
Jelenleg választható anyagok: minden mintából választható 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140 cm hosszúságú is!!!
Budapest – OSZK, november 11.
Ókori görög régészeti leletek
Alapszint 2.  Készíts makrót, ami a kijelölt cellákat egybenyitja, a tartalmat vízszintesen és függőlegesen középre igazítja és 12 pontos betűméretűre.
Jelentések Tábla vagy lekérdezés nyomtatásban alkalmas megjelenítése.
Turbo Pascal 11..
1. feladat Egy henger alakú olvasztótégelyben 25 cm ma-gasan olvasztott viasz van. A henger sugara 15 cm. A viaszból olyan négyzet alapú egyenes gúla.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
A vetítés megy magától, csak hallgassátok! Magyarország feldarabolása 1920 június 4-én történt December 5-én, a megemlékezés ünnepén szavalta el.
HTML nyelv.
(múzeumban, kiállításon)
Feladatlap stílusokra
A képernyő kezelése: kiíratások
A prezentációkészítés alapjai
ADATBÁZISKEZELÉS ŰRLAPOK.
Programozási alapismeretek 11. előadás. ELTE Szlávi-Zsakó: Programozási alapismeretek 11.2/ Tartalom  Rendezési.
A SZINTEZÉS A SZINTEZÉS. A SZINTEZÉS A SZINTEZÉS.
Web-grafika II (SVG) 8. gyakorlat Kereszty Gábor.
Csempe Programozás érettségi mintafeladat
PowerPoint 7. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „7_2_ppt_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
Nem más csak egyszerü logika!
Fogalom Kérdezz! Felelek.
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
Táblázatok.
Rubik.
Bekezdések formázása 1..
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
MICROSOFT WORD 2010 KEZELŐFELÜLETE
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 3.
SZÖVEGSZERKESZTÉS IV. ~ BEKEZDÉSFORMÁZÁS ~
Kézilabda.
A következő dián még van pár információ.
SZÁMÍTÓGÉPES PROGRAMOK HASZNÁLATA Microsoft Photo Story.
AKCIÓ időtartama: ig, illetve a készlet erejéig! AKCIÓ AKCIÓ.
Nyomógombok szerkesztése
Bemutató óra
előadások tervezése és kivitelezése Kovács Ilona egyetemi tanár
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
TEVA SZOFTVER BEMUTATÓ
Erasmus + pályázat Józsa Elek 10/D.
Készítette: Blága Bence és Jenei Gréta 5.osztály
Adatfeldolgozási ismeretek 15. ML osztály részére 2017.
Bevezetés a mély tanulásba
Velünk élő középkor Forrás:
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
Előadás másolata:

Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat a La Halle-nál kezdődik szöveggel Akció időtartama: október 27-november 14 Mennyiség: 30 db x 11 üzlet Ha nem lehet felhasználni a francia mintát, akkor a 3.oldalhoz hasonlót kell szerkesztenünk : plakát felső középső részén: Kabát akció! Alatta a feliratok: Kisfiú kabát, Kislány kabát, Női kabát, Férfi Kabát Az akciós árakat csak a jövő hét elején fogom megtudni

TG Tábla A 2.oldalon található mintát kellene alapul venni, csak a szöveg vízszintesen helyezkedjen el A felirat: Kabát akció! Felül kis betűvel az akció időtartama A lényeg hogy a hószállingózás imitálva legyen a képen A tábla ne legyen teli, azaz az alsó 1/3 legyen üres Mennyiség: Szeged: 80 db, többi üzlet: 70 db

Etikett Felül olyan legyen mint a TG tábla (felső 1/3) Alsó 1/3: olyan mint az egy évvel ezelőtti divat akció, ahol szerepelt régi ár és új ár is (régi ár felirat alatt üres téglalap alakú hely, ahova kézzel fogják a lányok az árat feltüntetni és ugyanez az új ár alatt) Mennyiség: 600 db x 11 üzlet Kék alapon fehér betűkkel