Köszöntjük kedves vendégeinket!. A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Társadalmi.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Támogató Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében „Képzés, foglalkoztatás szakembereknek” tárgyú felhívás.
Advertisements

Az Európában élő körülbelül 10–12 millió roma közül sokan naponta szembesülnek az előítéletekkel, a tolerancia hiányával, a hátrányos megkülönböztetéssel.
A kiemelt projekt tapasztalatainak hasznosítása „Tett - Program az áldozatokért és tettesekért” nyitókonferencia december 16. Siófok Lénárd Krisztina.
ÁROP /C/A A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése.
Modellkísérleti program az alapszolgáltatások funkcionális összekapcsolására TÁMOP /1 Kedvezményezett: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.
TÁMOP – 08/2 Iskolai tehetséggondozás. A pályázat azonosító jele: TÁMOP – 08/2 Iskolai tehetséggondozás TÁMOP – 08/2 Iskolai tehetséggondozás.
„SZAKMÁVAL AZ ÉLHATŐBB JÖVŐÉRT”
Szent László Alapfokú Oktatási Központ Türje a Támogató Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül a „Hálózati tanulás – együttműködés” című TÁMOP / azonosítójelű.
Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Program Budapest, február 9.
II. Országos Környezet- és Természetvédelmi Filmfesztivál és Konferencia 2. szekció Környezetvédelmi tudatformálás szerepe az oktatási nevelési intézményekben.
Szőke István Szakmai igazgató Dombóvár - Roma Fórum.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
Új bölcsőde építése Kartalon – passzívház közeli energiatakarékos formában KMOP
Szűts József Általános Iskola
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) TÁMOP – TIOP A pályázati lehetőségek rendszere.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Legyen jobb a gyermekeknek!
PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA
Teleházak pályázati lehetőségei. TIOP 3-as prioritás A munkaerő-piaci részvételt és a társadalmi befogadást támogató infrastruktúra fejlesztése
1 Közoktatás fejlesztési elképzeléseinek háttere 2007.
MENTORTANÁRI ÉRTEKEZLET TÁMOP /1-2F MENTORTANÁRI ÉRTEKEZLET A MENTORTANÁROK TEVÉKENYSÉGE JANUÁR
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
A Jövő Internet kutatás hazai támogatási lehetőségei Fonyó Attila Nemzeti Erőforrás Minisztérium Tudománypolitikai Főosztály.
Humán közszolgáltatások fejlesztése prioritás Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség.
Regionális projekt-előkészítési támogatás 2007-ben (PEA4) Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Mi a TISZK? T: Térségi I: Integrált SZ: Szakképző K: Központ.
Puszta Sándor: Rendeltetés „Amit kigondoltál vidd tovább, ami lettél vállald, de soha ne feledd ami még lehetnél.” - Iskolarendszeren kívüli - Falusi gyakorlati.
Társadalmi Megújulás Operatív Program Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása TÁMOP /10/1.
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető
Nyitórendezvény 2011.November 10
TÁMOP /1/B Gyermekek és fiatalok integrációs programjai Csomópont - Ifjúsági Információs Pont kialakítás Álláskereső klub.
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
Hevesi Kistérség Integrált Szolgáltató és Innovációs Központ 2010.
„Szárnyakat adni a Malacnak”. „Szárnyakat adni a malacnak” A projekt bemutatása TÁMOP /
ÜNNEPÉLYES NYITÓRENDEZVÉNY ÉS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ BERETTYÓÚJFALU OKTÓBER 30.
A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY KMOP /B_2 kódszámú.
TÁMOP „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt Utak és esélyek az Egyéni Tehetséggondozás területén.
A Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program 1.3. A nők munkaerőpiaci részvételének támogatása, a család és a munka összehangolásának segítése november.
A projekt az Europai Unio támogatásával, az Europai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Nem mondunk le senkiről – a Sárospataki kistérségben sem! Komplex felzárkóztató programok készítése a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben ÁROP /B.
„ Az agrárium, a civil szektor és az önkormányzatok szakmai együttműködésének elősegítése a Sárréti kistérségben” LEADER+ Vidékfejlesztési Konferencia.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Pannon Egyetem Georgikon Kar Szegedi Tudományegyetem.
Sári Gusztáv Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola TÁMOP B „Közoktatási intézmények esélyegyenlőségi alapú fejlesztéseinek támogatása”
Humánerőforrás fejlesztés a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben civil szervezetek bevonásával Gergely Bernadett, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Koordinációs.
TÁMOP / Tartamfejlesztés – Hegyhát OrIGAMI(K) Pénzügyi előrehaladás.
Fény vagy Te is, ragyogj, hát” TÁMOP / Társadalmi Megújulás Operatív Program Hétszínvirág Óvoda, Bölcsőde, Gyermekjóléti és Családsegítő.
ÜNNEPÉLYES NYITÓRENDEZVÉNY Iránytű az esélyhez TÁMOP B
Kistérségi fejlesztési mátrix a Kisteleki kistérségben március 31.
TÁMOP A-12/ „ÖSSZEFOGÁS A KADARKÚTI-NAGYBAJOMI KISTÉRSÉG GYEREKEINEK JÖVŐJÉÉRT” CÍMŰ PROJEKT KADARKÚTI-NAGYBAJOMI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI.
„Gondoljunk a jövőre” Szakmai nap előadó: Magyar Mariann projektmenedzser Regionális Szociális Forrásközpont Kht. Szombathely június 22.
Strukturális alapok és a HEFOP. Strukturális Alapok Európa regionális politikája a pénzügyi szolidaritáson alapul. A Strukturális Alapok, az EU regionális.
ÁROP /C/A A komplex programmal segítendő leghátrányosabb
KLEISZTHENÉSZ REFORMJA
TÁMOP B-2-12/ "Munkával a társadalmi integráció elősegítéséért – Roma nők foglalkoztatása a Fejér Megyei Gyermekvédelmi.
A TÉR_KÖZ pályázat számokban
Spárta államszervezete
A FEUDÁLIS TÁRSADALOM MŰKÖDÉSE.
AZ INVESZTITÚRA
A KÖZÉPKORI VÁROS POLITIKAI
A KÖZÉPKORI EGYETEMEK FELÉPÍTÉSE
Projekt ismertető Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Zárórendezvény.
Előadás másolata:

Köszöntjük kedves vendégeinket!

A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül TÁMOP-5.2.5/08/1/A kódszámú „Gyermekek és fiatalok integrációs programja” elnevezésű pályázati kiírás meghirdetésre került

ELŐZMÉNY Ország Közepe Többcélú Kistérségi Társulás 4 települése:  Örkény  Hernád  Táborfalva  Tatárszentgyörgy kidolgozta pályázati koncepcióját A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

ELŐZMÉNY A pályázat 200…-én került benyújtásra A támogató döntést az önkormányzat 200…-én kapta kézhez Támogatási szerződés aláírásának dátuma április 7. A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A P ROJEKT A pályázat címe: Gyermekvédelem az ország közepén Projektszám: TÁMOP /1 – A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A P ROJEKT K ÖLTSÉGEI Forrás összetétel Projekt teljes költségvetése Ft Támogatás összege Ft Támogatás mértéke100% Saját erő0Ft A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A P ROJEKT TARTALMA  Önsegítő vagy kortárssegítő közösségépítő és agressziókezelő tematikus csoportfoglalkozások  Iskolarendszeren kívüli felzárkóztató, tehetséggondozó programok  Családon belüli kapcsolatokat támogató illetve a családok társadalmi beilleszkedését segítő terápia A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

T ÁMOGATÁS A projekt az Európai Unió támogatásával, a z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A P ROJEKT C ÉLJA  131 gyermek és 30 család önkéntes részvételével  Védőháló kialakítása  Perifériára sodródott gyermekek visszasegítése a társadalomba  Hosszútávon követhető életvezetési minta szolgáltatása A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

. Köszönjük megtisztelő figyelmüket! Kérjük kövessék nyomon a projekt eredményeit! A projekt az Európai Unió támogatásával, a z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.